• 1404 دوشنبه 27 مرداد
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3203 -
  • 1393 پنج‌شنبه 21 اسفند

رييس قوه قضاييه در جلسه مسوولان عالي قضايي:

در رسيدگي به پرونده‌ها كاري به گرايش سياسي نداريم

 

آيت‌الله آملي لاريجاني، رييس قوه قضاييه حفظ استقلال و اقتدار نظام اسلامي و حرمت‌گذاري آن را بالاتراز توجه و احترام به افراد و شخصيت‌هاي مختلف دانست و گفت: دستگاه قضايي در رسيدگي به پرونده‌هاي قضايي بر مبناي استقلال خود و حفظ حرمت و اقتدار نظام عمل مي‌كند و توجهي به فضاسازي‌هاي رسانه‌اي نخواهد كرد. به گزارش اداره كل روابط عمومي قوه قضاييه، آيت‌الله صادق آملي لاريجاني در جلسه ديروز مسوولان عالي قضايي با گراميداشت 22 اسفند كه روز بزرگداشت شهدا نامگذاري شده است با تاكيد بر مقام شامخ شهدا در اسلام و تمام اديان الهي گفت: شهادت فوز عظيم الهي و حقيقتي بي‌پايان است كه درك آن از حدود درك انسان‌هاي معمولي فراتر است.
آيت‌الله آملي لاريجاني همچنين با اشاره به شهادت برخي قضات در راه احقاق حق و با بيان اينكه «افتخار مي‌كنيم كه دستگاه قضايي در راه تثبيت اهداف عالي جمهوري اسلامي ايران و برقراري عدالت و احقاق حق، شهيداني را تقديم نظام و انقلاب كرده است» تاكيد كرد: حضور قضات شجاع، باشهامت و عادل و دادورز در مجموعه دستگاه قضايي و اقدامات مقتدرانه آنان در كنار تلاش‌هاي نيروهاي انتظامي و امنيتي، امنيت و آرامش و ثبات جامعه را موجب شده است و بايد از قضات شجاعي كه با به خطر انداختن جان خود از امنيت كشور و حقوق مردم دفاع مي‌كنند قدرداني كرد. رييس قوه قضاييه درادامه با اشاره به برگزاري اجلاس خبرگان رهبري و انتخاب رييس جديد اين مجلس، برگزاري اين انتخابات و انتخاب رييس جديد را روالي طبيعي و لازم در اين مجلس برشمرد و با «متين، منطقي و معقول» خواندن روند انتخاب رييس جديد مجلس خبرگان به تلاش برخي رسانه‌ها در فضاسازي رسانه‌اي عليه اين مجلس نيز اشاره كرد و گفت: اعضاي مجلس خبرگان هيچگاه ازجوسازي‌هاي رسانه‌اي و سياسي منفعل نخواهند شد.
آيت‌الله آملي لاريجاني با تبريك به آيت‌الله يزدي رييس جديد مجلس خبرگان رهبري و يادآوري سوابق طولاني آيت‌الله يزدي در همگامي و همراهي با انقلاب اسلامي افزود: كانديداهاي رياست مجلس خبرگان در همان روز انتخاب رييس اين مجلس مشخص مي‌شود و ساختن پاره‌اي حدسيات رسانه‌اي پيش از آن و فضاسازي براي القاي برخي مطالب ناروا و اشاعه مطالب كذب در اين خصوص تخلف و بعضا جرم است. رييس قوه قضاييه افزود: نمايندگان محترم اين مجلس در قيد و بند مقام و رياست نيستند، مصالح بالاتري را همواره مراعات مي‌كنند و افرادي نيستند كه بخواهند براي رسيدن به پست و مقام تلاش كنند و برخي خبرسازي‌ها در واقع اشتباه محاسباتي عده‌اي است كه در بيرون اين مجلس تلاش‌هاي بيهوده مي‌كنند. رييس دستگاه قضا در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به سخنان و هشدارهاي مقام معظم رهبري در خصوص توجه به مساله محيط زيست، عزم دستگاه قضايي در برخورد با متجاوزان به منابع طبيعي، جنگل‌ها و مراتع را مورد تاكيد قرار داد و بخشنامه اخير خود در اين باره را در ادامه فعاليت‌هاي هميشگي دستگاه قضايي در عمل به وظايف ذاتي در اين بخش اعلام و تصريح كرد: معناي صدور بخشنامه جديد اين نيست كه دستگاه قضايي به وظايف ذاتي خود در اين باره عمل نكرده است.
رييس قوه قضاييه در ادامه سخنان خود حفظ استقلال دستگاه قضايي در رسيدگي به پرونده‌هاي مختلف را رويكرد اصلي و غيرقابل تغيير قوه قضاييه اعلام كرد و با اشاره به اينكه «تا به حال نشان داده‌ايم كه در رسيدگي به پرونده‌ها كاري به گرايش‌هاي مختلف سياسي نداريم» گفت: متاسفانه برخي شخصيت‌ها در عين اينكه مي‌گويند نمي‌خواهيم در كار قضايي دخالت كنيم اما با سخنان خود به نوعي دخالت در كار قاضي مي‌كنند و بر وي فشار وارد مي‌كنند. خصوصا القاي اين نكته كه ممكن است متهم تبرئه شود ولي به نحو دستوري او را محكوم كنند. اين سخن خلاف است و نشر اين سخنان قابل پيگيري قضايي است. آيت‌الله آملي لاريجاني افزود: توقع اين است، افرادي كه از شخصيت‌هاي نظام هستند براساس موازين و در جهت احقاق حق سخن بگويند و اين گونه نباشد كه اگر پرونده‌اي عليه ما يا بستگان ما است، دستگاه قضايي را متهم كنيم. رييس قوه قضاييه تاكيد كرد: روش ما و مسوولان عالي قضايي حفظ استقلال دستگاه قضايي است و آنچه مهم است احترام و اقتدار نظام اسلامي فراتر از شخصيت‌هاي نظام است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون