• 1404 چهارشنبه 14 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6182 -
  • 1404 چهارشنبه 14 آبان

ريیس مجلس در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان مطرح کرد

منافع ملی در مسائل خارجی اصل است

مراسم بزرگداشت روز 13 آبان ماه دیروز در سراسر کشور برگزار شد. رییس مجلس دیروز در راهپیمایی ۱۳آبان و در جمع راهپیمایان تهرانی اعلام کرد: کاملا روشن است که چون مبنای ارتباطات خارجی براساس منافع ملی است، بدون شک ایران ما هم نمی‌تواند در مسائل خارجی خود توجه به منافع ملی نکند و رکن اصلی منافع ملی استقلال است. قالیباف ادامه داد: کشوری که استقلال ندارد هیچ چیزی ندارد؛ نه عزت ملی، نه اعتبار ملی و نه قدرت ملی و نه یک پیشرفت ماندگار.
ريیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویدادهای مهم روز ۱۳ آبان اظهار داشت: زمانی که صحبت از ۱۳آبان می‌کنیم سه حادثه و واقعیت بزرگ در این روز اتفاق افتاده است که مبانی و اساس آن سلطه ناپذیری این ملت و مبارزه با سلطه پذیری و استکبار بوده است. امام راحل این مرد الهی که جز برای خدا کلامی نگفت و جز در راه خدا گامی برنداشت، در همان نهضت بعد از حادثه ۱۵ خرداد ۴۲ در چهارم آبان ۱۳۴۳ در قصه کاپیتولاسیون نکات مهمی فرمودند و گفتند که «اعلام خطر به ملت می‌کنم در آن صیانت قضایی که برای ایادی امریکا در کشور ما برقرار شد، آنها ملت ما را فروختند، استقلال ما را فروختند، عزت ما را پایمال کردند.»
ريیس مجلس با تاکید بر اینکه ۱۳ آبان و حرکت ملت، دانشجویان و دانش‌آموزان و امام بزرگ ما همه برای حفظ استقلال کشور در برابر زیاده‌خواهی و برتری‌طلبی دشمن بود، گفت: این ایستادگی در برابر ظلم و ستم بوده است، چرا در مقابل امریکا می‌ایستیم چون نمی‌خواهیم تسلیم و وابسته شویم، بدون شک ما استقلال خودمان را با هیچ چیزی و هیچ امتیازی تحت هیچ شرایطی معامله نخواهیم کرد.
قالیباف با تاکید بر اینکه امروز هم شاهدیم ماهیت نظام سلطه تغییری پیدا نکرده است، گفت: همان ذهنیتی که در دولت کارتر در مقابل انقلاب اسلامی و دولت ایران بود که به شاه ملعون پناه و جا داد و مشغول توطئه بود و از او حمایت می‌کرد، امروز هم همان روحیه با ابزار پیشرفته‌تر درمورد ایران وجود دارد. امروز با همان خوی استکباری است که دانشمندان ما را در تهران در قلب ایران ترور می‌کنند، این را حق خود می‌دانند که ایران قوی نباید باشد و اگر هم باشد مستقل نباید باشد. جنگ ۱۲ روزه این را به ما یادآوری می‌کند که امریکایی‌ها و دشمنان چهره‌هایشان عوض شده و روش‌هایشان تغییر پیدا کرده است اما خوی استکباری، توحش و جنایتکاری و دشمنی آنان در برابر ایران و ملت ایران برای آنها یک اصل ثابت است و تغییر پیدا نکرده است.
پمپاژ ناامیدی و خودتحقیری، سلاح مرگبار استکبار است
قالیباف در ادامه سخنان خود گفت: هر چند با تعابیری پوچ می‌گویند ما حمله پیشدستانه کردیم، اینها برای بزک کردن است، واقعیت این است که آنان مخالف ایران مستقل، یکپارچه و قوی هستند چون آنان زیاده‌خواه هستند و برتری‌طلبی دارند. امروز سلاح مرگبار استکبار پمپاژ ناامیدی و خودتحقیری از طریق امپراتوری است که اینها در رسانه‌ها برقرار کرده‌اند. 
وی ادامه داد: امروز دیگر آنها از داخل سفارتخانه‌ها توطئه‌چینی نمی‌کنند در رسانه‌ها و فضای مجازی این کار را انجام می‌دهند و به هر طریقی می‌خواهند به ذهن جوانان ما تحمیل کنند که بدون وابستگی به غرب و جز تحت سلطه غرب، هرگز پیشرفتی اتفاق نمی‌افتد.ريیس مجلس با تاکید بر اینکه اقدامات ما در عرصه هسته‌ای، بایو، نانو، دفاعی، پزشکی، هوافضا و زمینه‌های مختلف، خط بطلانی بر دروغ بزرگ آنان بود، تصریح کرد: متاسفانه برخی تصور می‌کنند که خصومت امریکا با ما از زمان تسخیر لانه جاسوسی شروع شده است. بدانید این یک آدرس غلط و یک فریب بزرگ تاریخی است. دشمنی آنان با ملت و ایران عزیز ما از زمانی شروع شد که ملت ما تصمیم گرفت که آقای خودش باشد.
قالیباف با اشاره به اینکه بعضی‌ها می‌گویند چرا شعار مرگ بر امریکا سر می‌دهید، افزود: فکر نکنید این شعار در یک اتاق فکر ساخته شده است، حقیقت آن است که این شعار از حافظه تاریخی و وجدان جمعی ملت عزیز ما جوشیده است. این فریاد، ترجمان بغض فروخورده دهه‌های سلطه‌پذیری بود که از دل مردم برخاست.
ريیس مجلس تاکید کرد: شعار مرگ بر امریکا یعنی مرگ بر سلطه، نه مرگ بر ملت‌ها، یعنی ایستادگی در برابر زورگویی، در روز ۱۳ آبان از یک نفرت کور سخن نمی‌گوییم بلکه از یک عقلانیت در برابر سلطه حرف می‌زنیم، مرگ بر امریکا یعنی مرگ بر منطق استکبار، در حقیقت ۱۳ آبان روز عقلانیت و مقاومت در مقابل استکبار است. 
وی با بیان اینکه هدف نهایی اینها سلطه‌گری و باج‌خواهی است، گفت: امروز می‌بینیم که ريیس‌جمهور امریکا چگونه رفتار می‌کند. سلطه‌گری و باج‌خواهی اول و آخر صحبت او از همه جاست. آنها می‌خواهند استقلال را با وعده‌های توخالی رفاه و پیشرفت از ما بگیرند و با ما معامله کنند. 
ريیس مجلس گفت: ما از تقابل بی‌پایان سخن نمی‌گوییم، ما از تمدن جایگزین سخن می‌گوییم، از جهانی که در آن هیچ ملتی به خاطر استقلالش تحریم نشود و هیچ انسانی به خاطر ایمانش تهدید نشود. ما تا اینجا ایستاده‌ایم. امام ما با فریاد نه شرقی، نه غربی مسیر تاریخ را تغییر داد، امام ما در زمانی در مقابل شرق و غرب ایستاد که همه دولت‌های دنیا در ساماندهی سیاسی فضا یا وابسته به شرق یا به غرب بودند.
 ایلنا

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون