• 1404 شنبه 25 بهمن
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه ایرانول بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6261 -
  • 1404 شنبه 25 بهمن

دستگيري سارقان طلاهاي زنان سالخورده

فرمانده پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران: مالباختگان به پليس مراجعه كنند

گروه حوادث| امين‌اله بيرانوند، فرمانده پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ، از شناسايي و دستگيري سارقان حرفه‌اي طلا‌ از زنان سالخورده به شيوه متقلبانه خبر داد.
او در تشريح جزييات اين پرونده گفت: «در پي وصول يك فقره پرونده با موضوع سرقت طلا‌ از يك زن سالخورده، رسيدگي تخصصي موضوع به‌ صورت ويژه در دستور كار كارآگاهان پايگاه چهارم پليس آگاهي قرار گرفت. بررسي‌ها نشان داد دو متهم با استفاده از ترفندهاي متقلبانه، به‌ ويژه در معابر شهري و ميادين ميوه و تر‌بار تهران، زنان سالخورده را شناسايي كرده و با بهانه كمك در انتقال خريدها، از طريق چرب‌زباني اعتماد مالباختگان را جلب و درنهايت طلاهاي آنان را به سرقت مي‌بردند.»
بيرانوند در ادامه گفت: «نخستين پرونده وقوع مربوط به ارديبهشت ‌ماه سال جاري در محله هروي تهران است كه با انجام سلسله اقدامات اطلاعاتي و پليسي، متهمان شناسايي و در يك عمليات پيچيده و غافلگيرانه دستگير شدند. بررسي سوابق متهمان نشان داد آنان پيش از اين نيز سابقه سرقت به همين شيوه را داشته و يكي از متهمان به ‌تازگي پس از تحمل
 ۱۰ سال حبس از زندان آزاد شده است.»
فرمانده پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: «متهمان تاكنون به ارتكاب ۹ فقره سرقت ديگر به اين شيوه اعتراف كرده‌اند و ارزش طلاهاي مسروقه اعلامي ازسوي شاكيان تا اين لحظه، بالغ بر ۸ ميليارد تومان برآورد شده است.» او با اشاره به شناسايي سه نفر مالخر در اين پرونده گفت: «مالخران شناسايي‌شده پس از تشكيل پرونده، به مرجع قضايي معرفي شده‌اند و تحقيقات تكميلي در اين خصوص ادامه دارد.»
سرهنگ بيرانوند در پايان خاطرنشان كرد: حسب دستور بازپرس شعبه پنجم دادسراي ناحيه ۱۵ تهران، تصاوير متهمان به‌منظور شناسايي ساير مالباختگان منتشر مي‌شود و شهرونداني كه اين افراد را به عنوان متهم شناسايي كرده يا خود را بزه‌ديده اقدامات مجرمانه آنان مي‌دانند، مي‌توانند براي پيگيري موضوع به پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ، واقع در سيدخندان، جنب كلانتري 120 سيدخندان مراجعه كنند. پليس آگاهي تهران بزرگ به شهروندان به‌ ويژه سالمندان و افراد سالخورده توصيه كرد: 
٭ از اعتماد به افراد ناشناس در معابر عمومي، ميادين ميوه و تر‌بار و اماكن شلوغ خودداري كنند، حتي اگر طرف مقابل خيلي «دلسوز» به نظر برسد.
٭ به بهانه‌هايي مانند كمك در حمل خريد، انجام امور بانكي يا مراقبت از وسايل شخصي، طلاها و اموال قيمتي خود را دراختيار افراد ناشناس قرار ندهند.
٭ طلا‌ و اشياي قيمتي را در اماكن عمومي به‌ صورت آشكار استفاده نكرده و از حمل غيرضروري آنها خودداري كنند. * در صورت مواجهه با افراد مشكوك يا مشاهده موارد مشابه، مراتب را در اسرع وقت از طريق تماس با مركز فوريت‌هاي پليسي ۱۱۰ اطلاع دهند.
٭ شهرونداني كه تصاوير متهمان منتشر شده را شناسايي كرده يا خود را بزه‌ديده اقدامات مجرمانه اين افراد مي‌دانند، براي پيگيري موضوع به پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ، واقع در سيدخندان، جنب كلانتري سيدخندان مراجعه كنند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون