• 1404 پنج‌شنبه 26 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 2305 -
  • 1393 يکشنبه 24 اسفند

افشارزاده:

افجه‌اي با دستور وزير آمد و با دستور خود او بركنار شد

مديرعامل آبي‌پوشان مي‌گويد افجه‌اي با دستور وزير ورزش به هيات‌مديره استقلال اضافه شد و با دستور وزير هم بركنار شد.
بهرام افشارزاده در واكنش به بيانيه صادر شده توسط افجه‌اي، سخنگوي سابق باشگاه استقلال، گفت: ما به دستور وزارت ورزش در حال تنظيم شكايت از او هستيم. متاسفم افجه‌اي كه پيش از اين از ما حمايت مي‌كرد، در بيانيه‌اي خود تعابيري را به كار برده‌اند كه همه آن كذب محض است. من از او شكايت خواهم كرد. قرار است وزارت ورزش هم در اين باره اطلاعيه‌اي صادر كند.
بهرام افشارزاده در ادامه تاكيد كرد: «نبي از دبيركلي فدراسيون فوتبال كنار گذاشته شد، اما هيچ صحبتي نكرد. همچنين آيت‌اللهي از نايب‌رييسي فدراسيون فوتبال بركنار شد و اعتراضي نكرد. آنها نه اظهارنظر جنجالي داشتند و نه بيانيه دادند. با سكوت خود به فوتبال و فدراسيون و مديريت كمك كردند تا دچار جنجال و حاشيه نشوند. نمي‌دانم چرا افجه‌اي پس از بركناري‌اش اين صحبت‌ها را مطرح كرده است. واقعا انتظار اين رفتار را از او نداشتم. اما حالا كه اين سخنان كذب را مطرح كرده است، از او شكايت مي‌كنم.
مديرعامل آبي‌پوشان در واكنش به اظهارنظر افجه‌اي كه گفته بود بركناري‌اش مثل آمدنش به هيات‌مديره بايد با راي اكثريت اعضاي هيات‌مديره صورت بگيرد، گفت: «او به دستور وزير ورزش و جوانان به هيات‌مديره اضافه شد و به دستور وزير ورزش هم بركنار شد. فكر مي‌كنم همه‌چيز حالا شفاف باشد. مدت‌ها بود كه وزارت ورزش و جوانان به من اصرار مي‌كرد كه او را بركنار كنم، ولي من مقاومت كردم، اما ديگر نمي‌توانستم با او ادامه همكاري دهم. حالا كه اين تصميم گرفته شده طبيعتا هيات‌مديره هم آن را تصويب خواهد كرد تا ديگر هيچ حرف و حديثي باقي نماند.»
افشارزاده در ادامه درباره شكست استقلال مقابل نفت تهران گفت: «به هر حال فوتبال همين است. ما پيش از اين ديدار هشت فينال را پيش‌رو داشتيم كه يكي از آنها را واگذار كرديم كه حالا هفت فينال ديگر داريم كه بايد در آنها پيروز شويم. من به منصوريان و دروازه‌بان تيمش تبريك مي‌گويم كه عملكرد خوبي داشتند. تيم نفت از موقعيت‌هايش به خوبي استفاده كرد و به گل رسيد، اما ما قدر موقعيت‌هايمان را ندانستيم. البته گل نابهنگامي را دريافت كرديم.»
مديرعامل استقلال همچنين درباره جو موجود در ورزشگاه آزادي و بنري كه چند تن از هواداران حاضر در ورزشگاه در حمايت از منصوريان آورده بودند و همچنين صحبت‌هايي كه در خصوص احتمال سرمربيگري منصوريان در استقلال در فصل آينده مطرح مي‌شود، تاكيد كرد: «من از اتفاقاتي كه در ورزشگاه افتاده است اطلاعي ندارم، ولي بايد اين را بگويم كه امير قلعه‌نويي مربي ما است و زحمات زيادي براي اين باشگاه كشيده است و صحبت‌هايي كه مطرح مي‌شود نه به صلاح قلعه‌نويي و نه به صلاح منصوريان است. احترام قلعه‌نويي واجب است و كسي نبايد رابطه بين منصوريان و او را به هم بزند. به هيچ عنوان به سرمربيگري براي فصل آينده در استقلال فكر نمي‌كنيم و قلعه‌نويي سرمربي استقلال است. ضمن اينكه هواداران تصميم نمي‌گيرند و اين هيات‌مديره و مديرعامل است كه براي باشگاه تصميم‌گيري مي‌كند و از نظر ما امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال است.»
افشارزاده در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا كرار در بازي آينده استقلال به دليل محروميت نيز غايب خواهد بود؟ خاطرنشان كرد: «صحبت‌هايي را با آقاي كفاشيان در اين زمينه داشته‌ايم و اميدواريم كه او با ما همكاري كند و با بخشيدن كرار عيدي ما را بدهد. فقط اميدوارم كه او با ما همكاري كند و دل هواداران استقلال را در روزهاي نزديك به عيد شاد كند.»

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون