• 1404 سه‌شنبه 31 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4293 -
  • 1397 يکشنبه 7 بهمن

خبرخوان

ادامه خريد نفت ژاپن از ايران تا دو ماه آينده

رييس انجمن نفت ژاپن اعلام كرد: پالايشگاه‌هاي ژاپني تحت معافيتي كه ژاپن در نوامبر از امريكا دريافت كرد تا مارس به خريد نفت از ايران ادامه خواهند داد. ژاپن ماه ميلادي جاري خريد نفت ايران را از سر گرفت و شركت‌هاي «فوجي اويل» و «شوآ شل سكي‌يو» محموله‌هاي نفت ايران را در نفت‌كشي بارگيري كردند كه نهم فوريه به ژاپن خواهد رسيد. براساس گزارش هلنيك شيپينگ، تاكاشي تسوكيوكا، رييس انجمن نفت ژاپن گفت: صنعت پالايش نفت ژاپن همچنان از دولت مي‌خواهد، معافيت از تحريم‌هاي امريكا عليه صادرات نفت ايران را پس از پايان مدت ۱۸۰ روز در مه تمديد كند. با اين حال پالايشگاه‌هاي ژاپني مي‌توانند از ساير كشورهاي خاورميانه نفت مورد نياز خود را تامين كنند.ايسنا

تهران و آنكارا براي تقويت همه‌جانبه روابط عزم جدي دارند

معاون اقتصادي رييس‌جمهوري، تعميق روابط اقتصادي ايران و تركيه را گامي در مسير پيوند عميق‌تر دو ملت برشمرد و تاكيد كرد: تهران و آنكارا براي تقويت همه‌جانبه روابط به ويژه در بخش اقتصادي عزم جدي دارند. محمد نهاونديان ديروز شنبه در ديدار مصطفي رفعت‌ حيصار جيك اوغلو رييس اتحاديه اتاق‌هاي بازرگاني و بورس تركيه با تاكيد بر اينكه جهان اسلام با روابط نزديك‌تر ايران و تركيه قدرتمندتر مي‌شود، تصريح كرد: با اتحاد ايران و تركيه، هيچ كشوري نمي‌تواند در تحريم اقتصادي دو كشور موفق شود.

وي در اين ديدار كه جمعي از فعالان اقتصادي و بخش خصوصي تركيه نيز حضور داشتند، با اشاره به تحريم‌هاي 40 ساله امريكا عليه جمهوري اسلامي ايران بيان كرد: تفاوت تحريم‌هاي كنوني دولت امريكا عليه كشورمان در مقايسه با گذشته در اين است كه اكنون كشورهاي جهان و حتي دولت‌هاي اروپايي، دولت امريكا را در اين دوره از فشار و اعمال تحريم‌هاي ظالمانه عليه تهران، نه تنها همراهي نمي‌كنند بلكه در مقابل آن نيز ايستاده‌اند. او با بيان اينكه تهديدهاي امريكا عليه ايران اسلامي با وجود افزايش سر و صدا و فضا‌سازي تبليغاتي از دستيابي به اهداف خود ناتوان است، اظهار داشت: رييس‌جمهوري امريكا حتي در داخل كشور خود و اداره دولت با مشكلات فراواني مواجه است و قطعا نمي‌تواند در آن سوي اقيانوس‌ها اهداف خود را عملي كند. معاون اقتصادي رييس‌جمهوري گسترش روابط با دولت و ملت تركيه را جزو اولويت‌هاي سياست خارجي ايران برشمرد و گفت: اين دوره از فشار و تحريم‌هاي امريكا عليه ايران هم به زودي سپري خواهد شد و دوستان را مي‌توان در روزهاي سخت شناخت. مصطفي رفعت حيصار جيك اوغلو رييس اتاق بازرگاني و بورس تركيه نيز در اين ديدار با اشاره به روابط تاريخي و عميق ايران و تركيه تاكيد كرد: بايد روابط مشترك تهران- آنكارا به‌ويژه در بخش‌هاي اقتصادي و اتاق‌هاي بازرگاني با توجه به شرايط كنوني گسترش يابد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون