• 1404 پنج‌شنبه 12 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3225 -
  • 1394 سه‌شنبه 1 ارديبهشت

زير ذره بين اقتصاد

عدم همكاري براي پلمب وسايل بازي غيراستاندارد |رييس سازمان ملي استاندارد گفت: دستگاه‌ها همكاري مناسبي درخصوص پلمب وسايل بازي غيراستاندارد ندارند. نيره پيروزبخت با اشاره به تمركز سازمان در خصوص وسايل بازي مورد استفاده در شهربازي‌ها اظهار كرد: بررسي و نظارت بر وضعيت وسايل بازي شهربازي‌ها سال‌هاست كه در حيطه وظايف سازمان استاندارد قرار دارد و اقدامات لازم در اين خصوص انجام مي‌شود ولي طي يكي دو سال گذشته با توجه به حوادث ناگواري كه در برخي شهربازي‌هاي كشور اتفاق افتاد، اين نظارت‌ها بيشتر شده است. وي افزود: قبل ازايام عيد، ناظران سازمان استاندارد از تمامي شهربازي‌هاي كشور بازديد كردند تا وضعيت وسايل بازي آنها را رصد كنند.

اختيار قانوني مي‌خواهيم |نبود  رگولاتوري قانونمند و داراي شأن دولتي از طرف نظام در صنعت پتروشيمي، دليل توقف رشد اين صنعت است. محمدحسن پيوندي، معاون مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به اينكه در صنعت نفت تنوع فرآيند وجود ندارد، اما در صنعت پتروشيمي تنوع فرآيند بسيار است، گفت: قدرت اعمال حاكميت براي رگولاتوري وزارت نفت است، اما با توجه به تاثيرگذاري بالاي صنعت پتروشيمي روي ديگر صنايع ما خواستار اختيارهاي قانونمند  در پتروشيمي هستيم.

40 كالا به ليست تجارت ترجيحي اضافه شد |رييس سازمان توسعه تجارت از برگزاري جلسه با ترك‌ها براي اضافه كردن بيش از 40 قلم كالاي جديد به ليست تجارت ترجيحي ايران و تركيه خبر داد و گفت: در ليست جديد ايران كالاهاي انرژي‌بر قرار دارند. ولي‌الله افخمي‌راد، معاون وزير صنعت، معدن و تجارت اظهار كرد: در جلسه‌اي كه ارديبهشت ماه با مسوولان تركيه خواهيم داشت ، قرار است كالاهايي از جانب ترك‌ها به ليست تعرفه ترجيحي اضافه شود و در مقابل ما نيز تقاضا كرديم بيش از 40 قلم كالا را از كشور تركيه به صورت ترجيحي دريافت كنيم و در جهت ترميم توافقنامه تجارت ترجيحي با تركيه با هدف افزايش حجم صادرات حركت مي‌كنيم.

ظلم تايرهاي چيني به صنعت ايران|در حالي كه وزير صنعت، معدن و تجارت هفته گذشته از كمبود توليد 150 هزار تن تاير در كشور خبر داده، مشاور رييس انجمن صنفي صنعت تاير گفت: بسياري از تايرهاي وارد‌اتي امكان توليد در داخل را دارند و فقط به دليل رقابت‌ قيمتي وارد مي‌شوند كه واردات اين نوع تايرها ظلم به توليد داخلي است. سعيد تقوايي با بيان اينكه ميزان مصرف و تقاضاي تاير در كشور سالانه 340 هزار تن است، اظهار كرد: حدود 230 تا 240 هزار تن از تاير مصرفي توسط كارخانه‌هاي ايران توليد و مابقي وارد مي‌شود. وي با اشاره به واردات سالانه 100 تا 110 هزار تن تاير به كشور افزود: بخشي از تايرهاي وارداتي تايرهايي هستند كه در حال حاضر در كشور توليد نمي‌شوند كه از اين دسته مي‌توان به تايرهاي سواري براي رينگ‌هاي 18 و 19، برخي سايز‌ها در تايرهاي راديال وانتي و كمبود‌هايي در تايرهاي باري اتوبوسي راديال اشاره كرد.

خسارت پژو به ايران بررسي مي‌شود|سخنگوي كميسيون صنايع مجلس از برگزاري جلسه مشترك اين كميسيون با وزير صنعت در مورد برنامه‌هاي وزارت صنعت در سال جاري و همچنين قرارداد جديد ايران خودرو با پژو خبر داد. روح‌الله عباسپور اظهار داشت: كميسيون صنايع مجلس در هفته جاري جلسه‌اي با وزير صنعت خواهد داشت و در اين جلسه موضوعات مهم صنعتي از جمله جزييات قرارداد جديد ايران خودرو و پژو فرانسه مورد بررسي قرار خواهد گرفت. در اين جلسه، برنامه وزارت صنعت در خصوص بخش صنعت و بازرگاني طي سال جاري مورد بحث قرار مي‌گيرد. عباسپور ادامه داد: در جلسه مشترك با وزير صنعت، موضوع قرارداد جديد پژو و چگونگي جبران خسارت وارد شده به ايران از محل خروج يك‌شبه كارشناسان اين شركت فرانسوي از ايران مورد بررسي قرار مي‌گيرد. بر اساس اين گزارش پس از تشديد تحريم‌هاي ايران كارشناسان پژو به يك‌باره ايران را ترك كردند و قطع ارتباط پژو و ايران خودرو باعث عدم تامين قطعات و ايفاي تعهدات شركت خودروساز ايراني و خسارت سنگين به كشور شد.

حذف خارج نشينان از يارانه‌|عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با اعلام اينكه اولين گروه يارانه‌بگير از ماه گذشته حذف شدند، در قالب پيشنهادي به دولت گفت: براي تشخيص دهك‌هاي پردرآمد بايد فرمول دقيقي تعيين و به صورت پلكاني نسبت به حذف اقدام كنند. ابراهيم‌نكو، در پاسخ به اين سوال كه دولت چرا با وجود ايجاد كارگروهي هنوز نتوانسته نسبت به حذف يارانه دهك‌هاي پردرآمد جامعه اقدامي انجام دهد، اظهار داشت: يارانه اقشار پردرآمد بايد حذف شود و در اين زمينه هيچ مخالفتي نيست. وي افزود: وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي يا امور اقتصادي و دارايي به تنهايي نمي‌توانند چنين كار بزرگي را انجام دهند، بنابراين در كارگروه يادشده براي حذف يارانه اقشار پردرآمد، بايد تمام كارشناسان و صاحب‌نظران حضور داشته باشند.

خريد 500 دستگاه واگن مسافري| مديرعامل شركت حمل‌ و نقل ريلي رجاء با اشاره به انعقاد قرارداد خريد 500 دستگاه واگن مسافري از كشور خارجي در ارديبهشت‌ماه، گفت: ارزش اين واگن‌ها حدود 700 ميليون يورو است كه 75 درصد آن از محل تسهيلات صندوق توسعه ملي پرداخت مي‌شود. سيد حسن موسوي‌نژاد درباره برنامه رجاء براي نوسازي ناوگان مسافري و از رده خارج كردن ناوگان فرسوده اظهار داشت: روال تهيه و تامين ناوگان نو و خريداري آن زمان‌بر است‌ و مطالعه، مذاكره و انعقاد قرارداد و‌ عمليات خريد و ورود به ناوگان لازم دارد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها