خبر
واگذاري 30 هزارميليارد تومان سهام دولتي
رييس سازمان خصوصيسازي گفت: 30 هزار ميليارد تومان سهام شركتهاي دولتي در يك سال و نيم اخير به بخش خصوصي واگذار شده است. به گزارش خبرگزاري مهر، عبدالله پوري حسيني با بيان اين مطلب افزود: اين واگذاريها 32 درصد كل ارزش واگذاريهاي اين سازمان از بدو تاسيس در 12 سال و نيم گذشته و يك ركورد در فعاليت سازمان خصوصيسازي است. معاون وزير امور اقتصادي و دارايي با بيان اينكه بر اساس ماده 14 اصل 44 دولت تا پايان سال جاري بايد همه سهام شركتهاي مشمول گروه يك و 80 درصد سهام شركتهاي مشمول گروه دو را عرضه كند، گفت: در چند سال گذشته به دليل نبود كشش در بازار شركتهاي گروههاي يك و دو به ميزان كافي واگذار نشد و اكنون با حجم انبوهي از شركتهايي مواجهيم كه يا قيمتگذاري نشده يا پس از قيمتگذاري، عرضه نشده است. پوري حسيني ادامه داد: از نيمه دوم سال گذشته با همكاري وزارت امور اقتصادي و دارايي و سازمان خصوصيسازي تلاش زيادي براي عرضه سهام شركتهاي انجام شد و 30 هزار ميليارد تومان واگذاري در اين مدت شامل سهام عدالت، رد ديون و همچنين واگذاري به بخش خصوصي است. رييس سازمان خصوصيسازي با اشاره به اينكه شرايط بورس در ابتداي سال براي عرضه سهام شركتها مناسب نبود، گفت: معمولا در ماههاي تير و مرداد نيز مجامع شركتها براي مشخص شدن صورت مالي برگزار ميشود كه ممكن است قيمتها تغيير كند اما با بهبود شرايط پيشبيني ميشود تا پايان سال سهام چند شركت قيمتگذاري و در بازار سرمايه عرضه شود.
وي با اشاره به اينكه با بهبود شرايط سياسي و بازاريابي مناسب شاهد ركوردشكني در واگذاري شركتهاي دولتي به بخش خصوصي تا پايان سال خواهيم بود، گفت: با تصويب هيات واگذاري سهام شركتهاي ماشينسازي تبريز، ريختهگري تبريز، مجتمع صنعتي اسفراين، مجتمع لولهسازي اسفراين، نيروگاه خليج فارس و شركتهاي متعدد ديگر به زودي عرضه خواهد شد.
جايگاه امر به معروف ونهي از منكر از نظر حضرت امام حسين عليه السلام – 3
حضرت امام حسين عليهالسلام پس از راز ونياز با خداوند، به مردمي كه در جلسه بودند فرمود: اما شما اگر ما را ياري نكنيد و انصاف نورزيد، ستمكاران بر شما مسلط خواهند شد وبراي خاموش كردن نور پيامبرتان از هيچ تلاشي دريغ نخواهند كرد. و در پايان فرمود خدا ما را كافي است وبر او توكل كردهايم وبه سوي او انابه ميكنيم و بازگشت همه به سوي اوست.
حضرت امام حسين در قسمت پاياني سخنراني خويش با صراحت اهداف خود را از قيام در برابر دستگاه جبار يزيد اعلام كرد. با ذكر عبارت «ما كان منّا» بر قيام خود عليه يزيد تصريح كرد كه آنچه تاكنون رخ داده قيام در برابر دستگاه جبار يزيد بوده است. و با ذكر عبارت «تنافساً» و«التماساً» با صراحت گفت كه قيام او براي كسب قدرت وسلطنت ورسيدن به حكومت، ونيز دست يافتن به ثروت واعتبار دنيايي نبوده است. پس از تبيين دو جنبه سلبي قيام، به اهداف اثباتي قيام خود عليه دستگاه خلافت يزيد پرداخته است كه عبارتند از: نشان دادن اركان آموزههاي دين كه دستگاه خلافت يزيد آنها را از اذهان عمومي پاك كرده بود؛ هدف ديگر اين بود كه در مقابل آن همه فسادها كه در جامعه مستقر شده بود، اصلاحات را آشكار كند و درستيهاي دين خدا را كه تحريف شده بود در برابر ديدگان مردم قرار دهد؛ هدف بعدي كه قطعا نتيجه دو هدف قبلي است اين بود كه مردم ستمديده كه گرفتار ظلم و ستم دستگاه خلافت يزيدي بودند از چنگال ظلم رها شوند و در امنيت زندگي كنند كه ظلم منشأ ناامني است: ناامني جان، ناامني اخلاقي، ناامني روحي، ناامني اقتصادي، ناامني ديني و ناامني خانوادگي وخلاصه نا امني در همه شؤون زندگي انساني است. هدف ديگر اين بود كه احكام خدا وواجبات ومستحبات آن در جامعه امكان عمل پيدا كند چون در سايه حكومتي چون دستگاه يزيد كه بر ظلم بنا شده است احكام الهي چنان كه بايد و شايد امكان عمل نخواهد يافت زيرا بين دستگاه ظلم ودستگاه دين الهي يك تعارض ذاتي وجود دارد هر چند كه ظالمان صورت دين به رفتار خود بدهند.
سلام بر حسين ويارانش كه براي تحقق دين خدا با فدا كردن جان خويش عاشورا را آفريدند تا در طول تاريخ براي امت محمد (ص) چراغ هدايت وكشتي نجاتي باشد چنان كه پيامبر فرمود: «إنّ الحسين مصباح الهدي وسفينة النجا\» وسلام بر عاشورا كه پيروزي خون بر شمشير از آن يادگار است وسلام بر همه راست قامتان عاشورايي اعم از نويسندگان و مرثيهسرايان و عزاداران كه با عشق به حسين و راه عاشورايي او ميكوشند تا عاشورا زنده و زندگيبخش بماند و درود بر همه آن بزرگاني كه در طول تاريخ كوشيدهاند تا عاشورا تحريف نشود. والسلام.