علي اكبر صالحي:
غرب سستي كند، واكنش نشان ميدهيم
عدهاي در انتقادات خود فقط نگاه سياسي دارند
گروه ديپلماسي| روز دوشنبه رييس سازمان انرژي اتمي ميزبان جمع زيادي از مديران و مسوولان عالي وزارت امور خارجه بود و در آن ديدار به تشريح مسائل مربوط به برجام و اوضاع سياسي كشور پرداخت. علي اكبر صالحي در آن نشست گفت كه «دستاورد مذاكرات شاهكاري ارزشمند بود» و تاكيد كرد: جناب دكتر روحاني به درستي در رابطه با برجام حساس است و تلاش زيادي كردند تا برجام به سرانجام برسد.
مهمترين محور سخنان معاون رييسجمهور در آن ديدار در ادامه ميآيد:
در برجام و مذاكرات هستهاي ممكن است نكاتي باشد كه مورد ايراد قرار بگيرد. از نظر حقوقي هم ممكن است نكتهاي موجب سوءاستفاده طرف مقابل بشود. اما در عين حال انسجامي كه در برجام است آنقدر قوي است كه طرف به خودش اجازه نخواهد داد مشكلي ايجاد شود.
قاطعانه عرض ميكنم مطابق نظر مقام معظم رهبري به گونهاي عمل خواهيم كرد كه اگر طرف در انجام وظايف خود سستي كند، عكسالعمل مناسبي نشان خواهيم داد. با اينكه آنها مقداري بدقلقي كردهاند اما كارها خوب پيش ميرود و الحمدلله شرايط مناسب است.
انتقادات از طرف دوستان دلواپس هم در جاي خود خوب است به شرطي كه موجب اختلافات دروني نشود و مجموعاً به سمت منافع ملي حركت كنيم. عدهاي در انتقادات خود فقط نگاه سياسي دارند و هركاري كنيم قانع نميشوند. عدهاي ديگر هم از روي ناآگاهي نظر ميدهند كه با استدلال صحيح و اطلاع كافي مجاب خواهند شد.
اطلاعرساني كافي در خصوص موضوعات برجام از سوي مسوولان و دستاندركاران و رسانههاي جمعي موجب آگاهي بيشتر و برداشت صحيح از دستاوردهاي فرزندان غيور اين ملت خواهد شد.