• ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۹ فروردين
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 3629 -
  • ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ شهريور

«اعتماد» از همايش ديروز مخالفان برجام گزارش مي‌دهد

دلواپسان با «خسارت محض» عليه دولت آمدند

ناهيد مولوي

پاييز سال 92 بود كه با برنامه «ما دلواپسيم» فعاليت‌هاي خود را عليه مذاكرات هسته‌اي آغاز كردند. اگرچه نخستين برنامه‌شان با استقبال رو به رو شد اما در حركت‌هاي بعدي موفق نبودند و سالن‌هاي همايش‌شان خالي ماند. اكنون پس از چندين ماه وقفه و درست چند ماه پيش از انتخابات بار ديگر با برنامه‌اي ديگر به صحنه بازگشتند. همان گروهي كه در انتخابات هفتم اسفند ضد برجام‌ترين ليست را در تهران ارايه دادند و حتي يك نفر از آن ليست هم نتوانست به بهارستان راه پيدا كند. گويي اين‌بار ديگر كار براي‌شان از دلواپسي گذشته بود. حالا كه ديگر برجام از پيچ و خم‌هايش گذر كرده و در حال اجراست بهانه‌هاي ديگري را براي حمله به دولت انتخاب كردند. FATF و IPC  كليدواژه جديد مخالفان دولت براي حمله و تخريب است. برنامه «خسارت محض» از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران، صنعتي شريف، خواجه نصير، علم و صنعت، امام صادق(ع)، علامه طباطبايي و امير كبير و در سالن سوره حوزه هنري برگزار شد. سخنرانان اين برنامه از هيچ اتهامي عليه دولت فروگذار نمي‌كردند، از جهالت خواندن برجام و قاجاري خواندن دولت حسن روحاني تا متهم كردن دولت به خيانت و اينكه پروژه ناتوان‌سازي ايران را در منطقه براي جلوگيري از نابودي اسراييل پيش مي‌برد. مخالفان حسن روحاني در حالي از حسن روحاني به خاطر بستن دهان منتقدانش انتقاد مي‌كردند كه سخت‌ترين و بزرگ‌ترين اتهامات را نيز به دولتش وارد مي‌دانستند و آزادانه آن را مطرح مي‌كردند.
وارد حوزه هنري كه شدم تمام در و ديوار پر بود از پوسترهاي برنامه. از پله‌هاي ساختمان به سمت سالن همايش كه مي‌رفتم صداي همهمه به گوش مي‌رسيد. عده‌اي در مقابل سالن بر روي زمين نشسته بودند و روي مقواهاي سفيد با خط درشت عليه برجام، قراردادهاي نفتي و FATF شعارهايي را مي‌نوشتند و به دست كساني مي‌دادند كه براي شركت در برنامه آمده بودند. طبق زمان‌بندي اعلام شده قرار بود ساعت سه و نيم برنامه آغاز شود اما در آن ساعت سالن خالي بود و تنها انتظامات و برگزار‌كنندگان برنامه بودند كه در سالن رفت و آمد مي‌كردند. هر چه به ساعت چهار نزديك‌تر مي‌شديم جمعيت بر تعدادش افزوده مي‌شد اما همچنان رديف‌هاي زيادي از صندلي‌ها خالي بود. پانزده دقيقه از چهار گذشته بود كه ناچار مجري، برنامه را با اين جمله آغاز كرد « سلام بر همه الا بر انقلاب‌فروش». برنامه با پخش كليپي عليه برجام ساخت موسسه فرهنگي اوج ادامه پيدا كرد. شروع برنامه آرام بود و هر چه مي‌گذشت بر شدت حملات بر دولت نيز افزوده مي‌شد. نخستين سخنران حجت‌الله عبدالمالكي استاد دانشگاه امام صادق بود كه مجري او را تحليلگر مسائل اقتصادي نيز معرفي كرد. عبدالمالكي در تمام طول سخنراني تمام سياست‌هاي اقتصادي را اشتباه و بر ضد اقتصاد مقاومتي خواند و گفت دولت به جاي اقتصاد مقاومتي اقتصاد مذاكراتي را در دستور كار قرار داده است. سخنران دوم هم از چهر‌ه‌هاي دانشگاهي بود. درخشان، استاد دانشگاه امام صادق نيز قراردادهاي نفتي را زير سوال برد. با اتمام سخنراني اين دو نفر گويي فاز آرام برنامه به پايان رسيده بود كه حتي مجري برنامه هم تغيير كرد و مجري جديد از پشت تريبون جمعيتي را كه تا آن لحظه تنها با صلوات و تشويق سخنران‌ها را بدرقه كرده بودند با اين جمله دعوت به شعار دادن كرد «من از شما دعوت مي‌كنم شعاري را فرياد كنيد كه فرياد زدنش كمتر از نماز نيست، پس مرگ بر امريكا» حالا ديگر سالن سوره حوزه هنري پر شده بود و حاضرين مشت‌هاي‌شان را گره كردند و شعار مرگ بر امريكا را فرياد مي‌زدند.
انقلاب را از دست نااهلان نجات دهيد
معاون پژوهش خبرگزاري فارس سخنراني خود را با ابراز خوشحالي از اينكه بيشتر حاضرين در مراسم از نسل سوم انقلاب هستند آغاز كرد و گفت: انقلاب ما را از دست نا اهلاني كه امروز بر صدارت هستند نجات دهيد. ياسر جبرييلي برجام را جهالت خواند و گفت: برخي مي‌گويند كه جايگاهي در دنيا نداريم و براي پيشرفت و توسعه بايد با امريكا در ارتباط باشيم، حال سوال ما اين است كه اگر اين افراد در زمان امامان معصوم بودند با آنها چه مي‌كرديد؟ چرا برخي مسوولان از موضع ضعف و ذلت به دنيا نگاه مي‌كنند. وي به اهداف برجام اشاره كرد و گفت: برجام دو هدف بيشتر نداشت؛ يكي افزايش درآمد نفتي و ديگري برداشته شدن تحريم‌هاي بانكي بود كه هيچ‌كدام ميسر نشد. جبرييلي گفت: اعتماد كردن به امريكايي‌ها جهالت بود و تجربه نگرفتن از برجام خيانت است. در برجام امريكايي‌ها چندين راه نفوذ براي خود درست كرده‌اند و برجام به‌گونه‌اي تنظيم شده است كه امريكا تا حذف شوراي نگهبان و سپاه پاسداران پيش برود. وي در ادامه با اشاره به موضوع FATF افزود: نطفه FATF پس از ديدار محرمانه سيف با وزير خزانه‌داري امريكا بسته شد و ايران عضو FATF نخواهد شد ولي فقط مقرراتش را اجرا خواهد كرد.
پروژه ناتوان‌سازي ايران را پيش مي‌برند
وي تندترين اتهامات را عليه دولت وارد ساخت و از اعداد قراردادها به اين نتيجه رسيد كه پروژه ناتوان‌سازي ايران براي جلوگيري از نابودي اسراييل كليد خورده است و در پايان هم گفت: همه كساني را كه قراردادهاي قرن نوزدهمي را بر ما تحميل كردند را به جهنم حواله مي‌دهيم. محمد صادق كوشكي در صحبت‌هايش اين موضوع را مطرح كرد كه چرا قراردادهاي نفتي و تعهدات برجام همه 25 و 30 ساله است؟ او اين اعداد را به صحبت‌هاي رهبر انقلاب در مورد اينكه گفته بودند اسراييل تا 25 سال آينده نابود خواهد شد ربط داد و گفت: پروژه ناتوان‌سازي ايران در منطقه در حال اجراست تا از نابودي اسراييل در 25 سال آينده جلوگيري شود. اگرچه در تمام اين ماه‌ها چه پس و چه پيش از برجام در صدا و سيما مناظره‌هاي زيادي درباره برجام و مذاكرات برگزار شده بود اما از عدم تمايل دولت براي مناظره با منتقدان اظهار نگراني كرد و قراردادهاي بين‌المللي دولت را پروژه‌اي طراحي شده دانست. وي گفت: اين قراردادها همگي مكمل همديگر هستند كه يك روز در طرح شفافيت بانك‌ها، يك روز در برجام، IPC  و روزي ديگر در FATF مطرح مي‌شود. ما بايد بدانيم كه امروز پروژه ناتوان‌سازي ايران در تبديل شدن قدرت برتر منطقه در حال تشكيل است آيا همه اين اتفاقات تصادفي نيست؟
خروجي برجام، ورودي داعش است
حسين شريعتمداري در سخناني با انتقاد از نحوه برخورد دولت يازدهم با امريكا و غرب، گفت: داستان اين روزهاي ما از جايي شروع شد كه دوستان ما جايگاه امريكا را از جايگاه يك شيطان به عنوان يك رقيب سياسي پايين آوردند. وقتي شيطان رقيب سياسي شود، مي‌توان با آن مذاكره كرد و به نتيجه مذاكره هم دل بست. مدير مسوول روزنامه كيهان در بخش ديگري از سخنانش به انتقاد از قرارداد كنوانسيون FATF پرداخت و گفت: ما در تعريف تروريسم در قرارداد با FATF با غرب تضاد فكري داريم كه اين نيز دستاوردش تحقيقا هيچ بوده است. وي با بيان اينكه بايد در نقطه‌اي اين مسير متوقف شود، افزود: خروجي برجام يقين بدانيد كه ورودي داعش است، رهبر انقلاب بارها تاكيد كرده‌اند كه امريكا قابل اعتماد نيست و امروز نيز مي‌بينيم كه با وجود توافق آتش‌بس در سوريه به ظاهر مواضع تروريست‌ها را مورد حمله قرار مي‌دهد اما پس از آن داعش و تروريست‌ها در همان نقطه مستقر مي‌شوند. اين فعال رسانه‌اي اصولگرا گفت: امريكايي‌ها به هيچ عنوان قابل اطمينان نيستند كه مسوولان بايد به آن توجه كنند. شرايط امروز ما خطرناك نيست بلكه خطير است، آنهايي كه بحران نديده‌اند اين روزها را بحران تلقي مي‌كنند. ما روزهاي سخت‌تر از امروز را نيز ديده‌ايم كه با توكل و ايمان به خدا بر دشمنان پيروز شده و امروز هم با همان روحيه بر دشمنان غلبه خواهيم كرد.

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون