• 1404 چهارشنبه 24 ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4076 -
  • 1397 يکشنبه 9 ارديبهشت

اخبار بنگاه‌ها

مجيد قاسمي ،عضو شوراي عالي عتف شد

دكتر مجيد قاسمي، مديرعامل بانك پاسارگاد با اكثريت آرا عضو شوراي عالي عتف (وزارت علوم، تحقيقات و فناوري) از بين انجمن‌هاي علمي برتر وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و انجمن‌هاي وزارت بهداشت و درمان انتخاب شد.

در اين انتخابات علاوه بر ايشان، دكتر بهزاد قره‌ياضي به عنوان عضو اصلي و دكتر محمدامين قاضي‌راد به عنوان عضو علي‌البدل نيز انتخاب شدند. اين انتخاب شايسته را از طرف بانك پاسارگاد و انجمن مديريت ايران صميمانه تبريك مي‌گوييم.

 

افزايش تسهيلات عتبات عاليات از سوي بانك ملت

بانك ملت، طرح اعطاي تسهيلات قرض‌الحسنه به دانشگاهيان براي اعزام به عتبات عاليات را با افزايش سقف اين تسهيلات، تا پايان خردادماه سال جاري، تمديد كرد.

به گزارش روابط عمومي بانك ملت، با تمديد اين طرح و افزايش سقف فردي تسهيلات، دانشجويان و استادان دانشگاه مي‌توانند براي اعزام به عتبات عاليات به صورت هوايي، از ۲۰ ميليون ريال و سفر زميني از ۱۳ ميليون ريال تسهيلات قرض‌الحسنه بانك ملت استفاده كنند.

پيش از اين، سقف اعطاي اين تسهيلات براي سفرهاي هوايي به عتبات ۱۵ ميليون ريال و براي سفرهاي زميني ۱۰ ميليون ريال بوده است.

بر اين اساس، بانك ملت مبلغ ۲۰ ميليارد ريال براي اعطاي تسهيلات قرض‌الحسنه عتبات دانشگاهيان اختصاص داده است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون