• 1404 چهارشنبه 16 مهر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6158 -
  • 1404 چهارشنبه 16 مهر

گزارش اختصاصي «اعتماد» از اتفاقات عجيب در فدراسيون سواركاري

جنجال كشته و مصدوم شدن دو اسب پيش از مسابقات

سرپرست فدراسيون: من مسوول ويزيت اشتباه رييس كميته دامپزشكي فدراسيون نيستم مالك اسب: سرپرست فدراسيون سواركاري تفاوتي بين اسب و گاو قائل نيست

گروه ورزش

چند روز قبل خبر رسيد يك راس اسب به دليل اشتباه دامپزشك تلف و يك اسب ديگر دچار مشكل حاد شده است. اين دو اسب كه براي حضور در مسابقات قهرماني سواركاري آماده مي‌شدند توسط دكتر پيرزاده، رييس كميته پزشكي فدراسيون سواركاري معاينه و مداوا شده بودند. 

مجيد شريفي، قهرمان سواركاري كشور و مالك اسب تلف شده با شرح روايت در گفت‌وگو با خبرگزاري ميزان در تاريخ 9 مهر گفته بود: «بابت اين ماجرا شكايت كرده‌ايم. دو روز بعد، پيرزاده (دامپزشك مورد نظر) با من تماس گرفت و گفت معذرت مي‌خواهم. متاسفانه ما به او اعتماد كرديم، چون عضو كميته دامپزشكي فدراسيون بود.»
اسب دومي كه در اين حادثه با مشكل مواجه شده متعلق به علي مجتهدزاده وكيل دادگستري است كه گويا به دليل اشتباه پزشكي در معرض خطر قرار گرفته و مسابقات قهرماني كشور را هم از دست داده است. 
علي مجتهدزاده در توضيح اتفاق رخ داده به روزنامه «اعتماد» گفت: «يك دامپزشك كه رييس كميسيون دامپزشكي فدراسيون است باعث مرگ يك اسب و آسيب ديدن يك اسب ديگر كه اسب خودم است شده و باعث شد اسب من مسابقات قهرماني را از دست بدهد. رقمي هم كه گرفت بسيار نامتعارف بود. 90 ميليون تومان براي تزريق و شست و شوي معده دو تا اسب فاكتور كرد كه اين رقم بيشتر از 30 يا 40 ميليون نيست.»

سرپرست فدراسيون: من نبايد پاسخگوي  اشتباه رييس كميته دامپزشكي فدراسيون باشم

حسين مطيعي سرپرست فدراسيون سواركاري در واكنش به اتفاق رخ داده به روزنامه «اعتماد» گفت: «كميته پزشكي فدراسيون وظيفه‌اش اين است كه اسب‌هايي كه مي‌خواهند در مسابقات شركت كنند را بررسي كند تا مشكلي نداشته باشند. اين ربطي به افرادي كه اسب دارند، ندارد. اين افراد مي‌روند در دامداري‌ها و گاوداري‌ها كارشان را انجام مي‌دهند و ارتباطي با ما پيدا نمي‌كنند. دوستان خودشان هر دامپزشك حاذقي كه در كشور وجود دارد را دعوت مي‌كنند بروند سر اسب‌شان. امكان دارد شما گاوداري داشته باشيد اين دامپزشك را دعوت كنيد بيايد سر گاو شما براي معاينه. اين ربطي به فدراسيون و كميسيون ندارد. شما احساس كردي اين آقا بهتر است و دعوتش كردي و مبلغي را به عنوان دستمزد دادي و آمده كارهاي اسبت را انجام داده است. حالا در كارش اشتباه كرده يا مشكلي پيش آمده ربطي به فدراسيون ندارد.»
 او در واكنش به مصاحبه مالك اسب تلف شده نيز گفت: «يكي از دوستان هم كم‌لطفي كرده كه من گفتم ايشان را بخواهند كميته انضباطي.» مطيعي در پاسخ به اين سوال كه منظور از آن شخص مجيد شريفي است پاسخ داد: «بله!»
سرپرست فدراسيون در پاسخ به اين سوال كه پاي رييس كميته دامپزشكي فدراسيون وسط است و ايشان دستمزد بالاتر از عرف گرفته و آيا در اين رابطه مسووليتي متوجه شما نيست، گفت: «اگر بحث رقم است ربطي به من ندارد. آن مربوط به دامپزشكي مي‌شود. من نفي نمي‌كنم. كساني كه متضرر شدند سرمايه‌گذاران هستند و به اين ورزش كمك مي‌كنند. اما وقتي كمك مي‌كنند كه بيايند از من كمك بخواهند. اينها قبلش رفتند توي مطبوعات. قبلش نبايد مي‌آمدند با من حرف مي‌زدند؟ ولي من كه نبايد مسووليت ويزيت يك پزشك ديگر در جاي ديگر را بپذيرم. اينها مي‌آيند در كميته پزشكي كمك مي‌كنند و اسب‌ها را قبل از مسابقات چك مي‌كنند و همين. اين دامپزشكان در سراسر كشور كار مي‌كنند و مطب دارند. من هم نه تخصصش را دارم و نه در جايگاهي هستم كه بيايم بگويم اين كار درست انجام شده يا خير.» 
مطيعي در پاسخ به واكنش به اين مساله كه برخي مي‌گويند او آشنايي با اين رشته نداشته و به خاطر ارتباط با وزير به اين سمت منصوب شده گفت: «من سال 83 سرپرست فدراسيون بولينگ و بيليارد شدم. از آن موقع من به عنوان يك مدير ورزشي كار كردم. اين ربطي به ارتباط من با وزير ندارد. من كارمند وزارت ورزش هستم. من سرپرست فدراسيون دووميداني و روستايي و عشايري هم بودم. اينها حرف‌هايي است كه برخي مي‌خواهند به خاطر ابراز وجود و مباحث مربوط به مجمع و انتخابات مطرح كنند و الا حرف بي‌ربطي است. چون ما وارد بحث انتخابات شديم هر كس سواد و هنري ندارد و كاري  بلد  نيست مي‌خواهد بيايد اظهارنظري كند.» 

مالك اسب مصدوم: سرپرست فدراسيون تفاوتي بين اسب و گاو  قائل نيست

علي مجتهدزاده، مالك اسب مصدوم در رابطه با اتفاق رخ داده به روزنامه «اعتماد» گفت: «وقتي شما فردي را مي‌گذاريد رييس كميته بايد بيشتر از همه شؤونات را رعايت كند. بايد بيش از همه ملتزم به قانون باشد. اسب آن بنده خدا را كه كشت و مسووليت هم نپذيرفت. اسب من را هم از قهرماني انداخت. ما مي‌گوييم تخصص و تعهدش زير سوال است. چون  مسووليت نمي‌پذيرد.»
او در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به نزديك بودن مسابقات قهرماني كشور حس مي‌كنند اين كار عمدي بوده يا خير پاسخ داد: «نه ما اصلا چنين فكري نمي‌كنيم.»
مجتهدزاده با بيان اينكه آيا فدراسيون ورود كرده به ماجرا گفت: «اين شخص بركنار نشده و فدراسيون هم جلسه‌اي با ما نگذاشته است. ايشان شان خودش را بالاتر از اين مي‌داند. مي‌گويد به من ربطي ندارد. ما هم مي‌دانيم ربطي ندارد ولي مي‌گوييم به خاطر شأن فدراسيون كار درست را انجام بده. وجود اين دكتر براي فدراسيون بد است و به او كرديت كاذب مي‌دهد. هر جاي دنيا بود اگر پروانه پزشكي‌اش تعليق نمي‌شد لااقل  از آن جايگاه عزل مي‌شد ولي  اينجا پاسخگويي  معنايي ندارد.» 
او در واكنش به اينكه چرا در ابتدا با فدراسيون در اين رابطه صحبت نكردند، گفت: «افرادي كه از سوي اين پزشك متضرر شدند به فدراسيون مراجعه نكردند چون مديران وزارت ورزش فردي را به عنوان سرپرست فدراسيون گذاشتند كه اسب را هم رديف گاو مي‌داند و فرق اين دو تا را نمي‌داند. همه حيوانات شأني دارند اما شأن اسب و گاو متفاوت هستند. » 
او در واكنش به اينكه سرپرست فدراسيون گفته فدراسيون مسوول قصور عضو كميته دامپزشكي فدراسيون در جايي بيرون از فدراسيون نيست، توضيح داد: «ما هم مي‌دانيم فدراسيون در مقام استيفاي حق ما نيست ولي در مقام همدلي و همدردي كه هست. آقاي سرپرست متوجه نمي‌شود ما چه مي‌گوييم. ما مي‌گوييم وقتي تو اين فرد را گذاشتي به عنوان رييس كميته دامپزشكي به او اعتبار دادي. بيا  اين فرد را بردار از رياست. ما كه نگفتيم تو بيا حق ما را بگير چون شما اصلا در جايگاهي نيستي كه چنين كاري كني. ما خودمان اين  را  بهتر بلديم.» 
مجتهدزاده خاطرنشان كرد: «آقاي سرپرست كه منظور ما را متوجه نشده در جريان باشد كه ما مي‌گوييم فردي با اين رزومه كه در يك ماه دو تا اشتباه مرگبار كرده نبايد رييس كميته دامپزشكي فدراسيون باشد. حالا درست است كه اين آقا از اهالي سواركاري نيست و عِرقي ندارد ولي براي اعتبار فدراسيون بايد دقت كند. ايشان تا آخر اين ماه حكمش اعتبار دارد و من از آقاي وزير خواهش مي‌كنم يك فردي را بگذاريد كه شأن را بداند. فرق اسب و گاو را بداند. فردي كه ورزش سواركاري را بشناسد يا حتي اگر نمي‌شناسد فردي باشد كه آنقدر درك داشته باشد كه وقتي چنين اتفاقي مي‌افتد نيايد  بگويد كسي كه مالش را از دست داده به كميته انضباطي  معرفي مي‌كنم. زشت است رييس كميته دامپزشكي دو تا  اشتباه فجيع انجام دهد و سر جايش نشسته باشد.»
مجتهدزاده در واكنش به گزاره احضار مالك اسب تلف شده به كميته انضباطي كه در صحبت‌هاي سرپرست فدراسيون آمد گفت: «ايشان اشاره زشتي هم در مورد آقاي شريفي از قهرمانان كشور داشت. چون همانطور كه خودش مي‌گويد كارمند است و ممكن است بر اساس ادبيات خودش او را فردا بگذارند براي جايي كه مربوط به ورزش گاوها است! ايشان مستاجر است. جايگاه خودش را بايد بداند و راجع به قهرمان كشور كه براي اين ورزش زحمت كشيده حرف دهانش را بفهمد و مودبانه صحبت كند. اينكه گفتم فلاني را احضار كنند چه حرفي است؟ تو بايد آن پزشك متخلف را  به  نهادهاي  نظارتي  معرفي كني.» 
او همچنين در مورد بحث‌هاي مربوط به انتخابات كه در آستانه برگزاري است و اظهارنظر سرپرست فدراسيون كه اين حواشي را در راستاي تاثيرگذاري بر انتخابات اين رشته عنوان كرده گفت: «بحث‌هايي در مورد انتخابات مي‌كند كه اصلا ربطي ندارد و الكي ايشان مسائل را مي‌پيچاند. يك دامپزشكي اشتباهي كرده و اسبي را كشته و بايد در مراجع قضايي پاسخگو باشد و اسب من را هم از قهرماني دور كرده و متاسفانه ايشان رييس كميته دامپزشكي فدراسيون است. ما خير مجموعه را مي‌خواهيم. نبايد نگاه غير معقول و امنيتي وجود داشته باشد و صورت مساله را پاك كنند.» 
اما مجيد شريفي قهرمان سواركاري كشور كه در اين ماجرا بيش از همه متضرر شده و اسبش را كه بالغ بر 7 ميليارد تومان قيمت داشته از دست داده در گفت‌وگوي كوتاهي با روزنامه «اعتماد» با بيان اينكه ابلاغيه‌اي از سوي كميته انضباطي فدراسيون برايش نيامده تاكيد كرد: «من با فدراسيون اصلا كاري ندارم. من  شكايت خواهم كرد  و  وقتي شكايت پيش رفت  من با  شما  صحبت  مي‌كنم.»

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون