• 1404 چهارشنبه 15 بهمن
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه ایرانول بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6239 -
  • 1404 چهارشنبه 24 دي

روز گذشته و در جام حذفي رقم خورد

صعود استقلال و ارجاع تراكتور به كميته انضباطي!

روز سه‌شنبه و البته با يك روز تاخير دو بازي مرحله يك‌هشتم نهايي جام حذفي برگزار شد. در يكي از اين ديدارها استقلال موفق شد تيم دسته دويي فولاد هرمزگان را شكست بدهد و البته بازي شمس‌آذر مقابل تراكتور برگزار نشد. 

به گزارش روزنامه اعتماد، پيش از اين قرار بود ديدارهاي يك‌هشتم جام حذفي روز دوشنبه در بندرعباس و قزوين برگزار شود، اما به دليل شرايط خاص كشور ميزباني فولاد هرمزگان از بين رفت و ديدار اين تيم مقابل استقلال به ورزشگاه خالي از تماشاچي شهيد نصيري يزد منتقل شد و درنهايت به خاطر اطلاع‌رساني ديرهنگام و مشكلات تيم هرمزگاني براي رسيدن به يزد اين بازي يك روز به تعويق افتاد، به همين ترتيب بازي تراكتور و شمس‌آذر هم به دلايل نامعلوم به روز گذشته منتقل شد. 

دستاورد  دوبله استقلالي‌ها

استقلال در شرايطي روز گذشته در استاديوم بدون تماشاچي به مصاف فولاد هرمزگان رفت كه ساعاتي پيش به اين تيم اطلاع داده شده بود دو امتياز به خاطر پرونده شكايت آنها از ملوان به حساب آنها در ليگ واريز شده است. ماجرا از اين قرار بود كه استقلال بعد از ديدار با ملوان كه با تساوي به پايان رسيد از ملوان به خاطر استفاده از سينا خادم‌پور به عنوان بازيكن غيرمجاز شكايت كرد و درنهايت روز گذشته كميته انضباطي حق را به استقلال داد و ملوان را 3-صفر بازنده كرد. به اين ترتيب استقلال كه تنها يك امتياز از تقابل با ملوان به دست آورده بود برنده بازي لقب گرفت و تك امتيازش سه امتياز شد. استقلال با  اين دو امتياز به سه امتيازي سپاهان و يك امتيازي پرسپوليس رسيد. 

گرچه خارجي‌هاي استقلال به خاطر جابه‌جايي روز بازي از پرواز خود براي رفتن به تعطيلات و ديدن خانواده‌هاي‌شان بازمانده بودند و عصباني به نظر مي‌رسيدند بعد از اين خبر خوب براي آبي‌ها تيم با روحيه مثبت به مصاف رقيب دسته دويي رفت و خيلي زود توسط سامان فلاح به گل نخست رسيد. استقلال كه مشكل خاصي براي پيروزي برابر رقيب خود نداشت در ادامه بازي را كنترل كرد و در يك‌سوم پاياني نيمه دوم موفق شد توسط بازيكن جوان خود يعني اسماعيل قلي‌زاده به گل دوم دست پيدا كند. به اين ترتيب آبي‌هاي تهران بعد از كلي كش‌وقوس موفق شدند پرونده جام حذفي در مرحله يك‌هشتم نهايي را ببندند و راهي دور بعد شوند. فرصت ساپينتو به تعداد زيادي از بازيكنان و استفاده از سيستم چرخشي او از تمامي مهره‌ها نكته قابل توجه اين بازي براي هواداران استقلال بود.

تراكتور كه 3-صفر برنده شده بود  3-صفر بازنده مي‌شود؟

تراكتور هم مانند استقلال در پرونده سينا خادم‌پور صاحب يك برد 3-صفر بادآورده شد كه شرايط اين تيم را قبل از بازي مقابل شمس‌آذر بهبود بخشيد. با اين حال ساعت 12 روز گذشته و در حالي كه تنها يك ساعت و نيم به شروع بازي مانده بود اعلام شد تراكتور تبريز را ترك نكرده و اين بازي به انجام نخواهد رسيد. اتفاقي كه درنهايت رخ داد و روز گذشته شمس‌آذري‌ها، داور و ناظر بازي وارد زمين شدند و بدون حضور تراكتور مقدمات شروع بازي را پيش بردند و بعد از صورت‌جلسه همه ‌چيز به اتمام رسيد و پرونده تراكتور به كميته انضباطي ارجاع شد. 

گفته مي‌شود دليل عدم حضور تراكتور هشداري است كه سفارت كرواسي در تهران خطاب به شهروندان خود صادر كرده و از آنها خواسته در هر نقطه‌اي كه حضور دارند، بمانند و از سفرهاي بين‌شهري خودداري كنند. گويا همين مساله باعث شده دراگان اسكوچيچ قيد سفر به قزوين را بزند و از كروات‌هاي تيم خودش هم بخواهد اين كار را نكنند. حال بايد ديد كميته انضباطي فدراسيون فوتبال چه تصميمي براي اين ديدار خواهد گرفت. آيا بازي به امروز موكول شده يا تراكتور بازنده اعلام خواهد شد؟  به اين ترتيب و با احتساب پرونده بازي تراكتور-  شمس‌آذر چهره  هفت تيم  راه يافته به دور  يك‌ چهارم نهايي جام حذفي مشخص   شد. 

بر اين اساس تيم‌هاي فولاد خوزستان، گل‌گهر سيرجان، سايپا، ملوان، پيكان و خيبر خرم‌آباد در دور يك‌چهارم به رقابت خواهند پرداخت. در صورت حذف تراكتور بهترين فرصت براي تيم‌هاي مدعي به وجود خواهد آمد كه بتوانند از غيبت سه مدعي هميشگي يعني پرسپوليس، سپاهان و تراكتور استفاده كنند و جام قهرماني را به دست آورند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها