• 1404 يکشنبه 28 ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3622 -
  • 1395 شنبه 20 شهريور

سيل، شمال كشور را با خود برد

8 كشته طي يك هفته

اعتماد
با كشف جسدي ديگر در روستاي داراب كلاي ساري، تعداد جانباخته‌هاي سيل و توفان يك هفته اخير در استان‌هاي شمالي كشور به عدد 8 رسيد. اين در حالي است كه تاكنون هزاران نفر در مدارس و اماكن ورزشي تحت اسكان اضطراري قرار گرفته‌اند و تصاوير خارج شدن تعدادي از جنازه‌ها از قبرهاي آسيب‌ديده از سيل نيز در روستاي اشكونكوه رامسر، چهره ديگري از سيل را نيز نشان همه داده است.
رييس سازمان امداد و نجات كشور در شرح عمليات امدادرساني به مناطق سيل زده، استان‌هاي گلستان، گيلان، مازندران و آذربايجان غربي را متاثر از سيل و آبگرفتگي اعلام كرد و گفت: «از 17 شهريور تاكنون 26 شهر و روستا در اين استان‌ها دچار سيل و آبگرفتگي شده‌اند كه اعزام صدها نيروي امدادي به اين مناطق را در پي داشته است. » اشاره ناصر چرخساز به اعزام 343 امدادگر در قالب 82 تيم به مناطق سيل زده است كه تاكنون منجر به امدادرساني به 2941 نفر شده و برپايي محل‌هاي اسكان اضطراري در مدارس و اماكن ورزشي را در پي داشته است. همچنين در اين مدت، 770 قوطي كنسرو بين سيل‌زده‌ها تقسيم و كار تخليه آب از 331 واحد مسكوني و رها‌سازي 81 خودرو نيز از سيلاب انجام شده است.
براساس آمار سازمان امداد و نجات كشور، حجم خسارت بالا در استان گلستان باعث شده تا بخش وسيعي از امدادرساني‌ها در اين استان متمركز شود به نحوي كه امدادگران هلال‌احمر تنها طي دو روز به 2792 نفر از ساكنان 14 شهر و روستاي گلستان امدادرساني كرده و 1160 نفر را نيز در مدارس و اماكن ورزشي اسكان اضطراري داده‌اند. 321 واحد مسكوني نيز از آب تخليه شده و 61 خودرو هم از سيلاب رهاسازي شده است.
ادامه امدادرساني به مناطق سيل‌زده در حالي است كه سيل و توفان در استان‌هاي شمالي كشور طي يك هفته اخير علاوه بر برجاي گذاشتن 8 كشته و ده‌ها مصدوم، ميليارد‌ها تومان خسارت نيز به زيرساخت‌هاي شهري و روستايي وارد كرده است به نحوي كه سهم استان مازندران از اين خسارت‌ها تنها 170 ميليارد تومان است كه بخش وسيعي از آن را زمين‌هاي كشاورزي در بر مي‌گيرد. سيل همچنين حادثه‌اي عجيب نيز در شهرستان اشكونكوه رامسر رقم زده و باعث بيرون آمدن تعدادي از جنازه‌ها از قبر و شناور شدن آنها در خيابان شده است.
رييس اداره اوقاف و امورخيريه درباره اين حادثه به ايسنا گفته است: «قبرستان اشكونكوه بزرگ‌ترين مركز دفن فوتي‌ها در رامسر است و بيشترين قبور شهرستان در آن قرار دارد. سيل اخير باعث سرازير شدن گل‌ولاي و خارج شدن محتويات برخي قبرها و هدايت آنها به خيابان شد كه نيروهاي امدادي وارد عمل شدند. » به گفته ابراهيم عزيزپور بر اثر سيل، چهار قبر صدمه ديد كه از يكي آنها مربوط به جانباخته‌هاي منا است. همزمان هلال احمر رامسر نيز علت بيرون آمدن جنازه‌ها از قبرها و جاري شدن آنها در خيابان را ريزش كوه منطقه اشكونكوه بر اثر آبگرفتگي شديد و تخريب امامزاده و قبرهاي مدفون اعلام كرده است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون