بخشنامه وزارت علوم درباره سلامت تغذيه ابلاغ شد
مهر| رييس سازمان امور دانشجويان با ابلاغ بخشنامهاي از دانشگاهها خواست در انتخاب برنامه غذايي دانشجويان نهايت دقت را داشته و تمام مراحل تهيه، طبخ و توزيع مواد غذايي با نظارت كارشناس باشد. مجتبي صديقي، رييس سازمان امور دانشجويان بخشنامهاي به دانشگاهها ابلاغ كرد: با توجه به اهميت موضوع بهداشت، كيفيت و ارزش تغذيهاي مواد غذايي و در پي آن حفظ و ارتقاي سلامت دانشجويان همراه با برنامهريزي و افزايش رضايتمندي دانشجويان بايد بر موارد ذيل تاكيد شود. با توجه به فرارسيدن فصل گرما، كوچكترين بياحتياطي و سهلانگاري ممكن است منجر به مسموميت غذايي دانشجويان و ايجاد خسارت جبرانناپذيري شود. لذا دستور دهيد، در انتخاب برنامه غذايي دانشجويان نهايت دقت به عمل آمده و حتيالامكان از مصرف مواد غذايي فاسد شدني در مدت زمان كم خودداري كرده و تمام مراحل تهيه، طبخ و توزيع مواد غذايي دانشجويان با نظارت كارشناس تغذيه و بهداشت صورت پذيرد. اخيرا دو مورد مسموميت دانشجويي در دانشگاه يزد و دانشكده فني و حرفهاي شهيد باهنر شيراز روي داد. در دانشگاه يزد حدود ۴۸۰ دانشجو و در دانشكده فني، حرفهاي شهيد باهنر شيراز حدود ۱۵۰ دانشجو مسموم شدند.