خبر
بهرهبرداري از خانه تاريخي ملك در بازار تهران
گروه اجتماعي| غلامرضا خواجهسروي اعلام كرد: «زمينه بهرهبرداري فرهنگي و مرتبط از خانه تاريخي ملك در بازار تهران پس از آسيبشناسي فيزيكي ساختمان و اجراي مرمت فراهم ميشود.» مديرعامل كتابخانه و موزه ملي ملك در بازديد از اين بناي تاريخي در بازار تهران كه نخستين مكان كتابخانه و موزه ملي ملك به شمار ميآيد، با اعلام اين خبر گفت: «خانه تاريخي ملك در بازار تهران يكي از مهمترين مركزهاي تاريخي و فرهنگي بازار بزرگ تهران به شمار ميآيد كه تا ميانههاي دهه هفتاد خورشيدي ميزبان گنجينه بزرگ وقفي حاج حسين آقا ملك بوده و پس از جابهجايي اين گنجينه به محوطه تاريخي باغ ملي تهران به عنوان يكي از سرمايههاي اين موقوفه به شايستگي نگهداري شده است.»
كاهش زمان گفتوگوي خانوادههاي ايراني به زير۳۰دقيقه
مشاور وزير كشور در امور زنان و خانواده گفت: «بر اساس يك پژوهش، گفتوگو در خانوادههاي ايراني به زير ۳۰ دقيقه رسيده است و يك نوع جديدي از خانواده در ايران به نام خانواده تفردي داريم كه نوع وحشتناكي از خانواده است.»
فريبا نظري با بيان اينكه همه را تقصير فضاي مجازي نگذاريم، گفت: «وقتي اين فضا وجود نداشت خانم خانواده احتمال داشت آشپزي كند و آقاي خانواده روزنامه بخواند يا هركدام تلويزيون نگاه كنند.» ايسنا
ارزيابان يونسكو به ايران سفر ميكنند
فرهاد نظري، مديركل دفتر ثبت آثار و حفظ و احياي ميراث معنوي و طبيعي اعلام كرد: «هشتمين نشست ثبت جهاني پرونده جنگلهاي هيركاني با همكاري سازمان ميراث فرهنگي، سازمان حفاظت از محيط زيست، سازمان جنگلها و مراتع آبخيزداري كشور، كميسيون ملي يونسكو - ايران، بنياد سوكو و دانشگاه تربيت مدرس از روز دوشنبه 17 ارديبهشت به مدت دو روز در استان گلستان برگزار ميشود. پرونده جنگلهاي هيركاني در دي ماه 96 به يونسكو ارسال شد و قرار است ارزيابان يونسكو در شهريورماه سال جاري بر اساس ضوابط يونسكو به ايران سفر كنند. قرار است آموزشهاي لازم تا پيش از ورود ارزيابان يونسكو به جوامع محلي داده شود و مسائل موجود در منطقه نيز مورد نقد و بررسي قرار ميگيرد.» ايلنا