دادستان كل كشور:
در موضوعات فرهنگي و حجاب برخورد قضايي جواب نخواهد داد
دادستان كل كشور گفت: راههاي مسالمتآميز و آرام را بايد در پيش گرفت لذا بر اين اساس از هر طرحي كه در زمينه مقابله با بدحجابي موثر باشد حمايت ميكنيم. به خدا قسم در موضوعات فرهنگي و حجاب برخورد قضايي جواب نخواهد داد. به گزارش ايلنا، حجتالاسلام محمدجعفر منتظري روز چهارشنبه در دوره مشترك تعالي اساتيد و نخبگان بسيجي حوزههاي علميه استانهاي خراسان رضوي، قم، تهران و اصفهان در مشهد افزود: بسياري از بدحجابها فرهنگ خانوادگيشان چنين است كه بدحجاب ظاهر ميشوند و بدحجابي را بد نميدانند. وي ادامه داد: عدهاي از بدحجابها اعتقادي به اسلام ندارند، لاييك هستند يا مذاهب ديگري دارند اما عده كمي هم هستند كه با قصد دهنكجي به ارزشهاي دين و احكام اسلام اين كار را ميكنند.
دادستان كل كشور گفت: اگر نيروي انتظامي بخواهد همه بدحجابها را بگيرد عليه نظام و اسلام جوسازيهاي گسترده ايجاد ميشود. مقصر بدحجابي؛ آموزش و پرورش، روحانيت، آموزش عالي، دانشگاهها و همه ما هستيم. وي ادامه داد: هماكنون ستاد امر به معروف، سپاه پاسداران و نيروي انتظامي اقداماتي را انجام ميدهند كه بدحجابي را سروسامان دهند اما بايد بدانيم برخورد خشن با بدحجابي قطعا جواب نميدهد. حجتالاسلام منتظري در ادامه به مشكلات قوه قضاييه نيز اشاره و بيان كرد: اين دستگاه متناسب با شان جمهوري اسلامي نيست، كمبود كادر قضايي و اداري داريم و به لحاظ اعتبار و نيروي انساني استقلال نداشته و وابسته به دولت است، كساني كه به قوه قضاييه اشكال ميكنند اگر در مقام محكمه و كرسي قضاوت بنشينند مشكلات را ميبينند. وي گفت: همين پرونده مالي موسسه اعتباري ثامنالحجج ۱۲۰ جلد است كه قاضي بايد همه آنها را مورد بررسي قرار دهد يا موضوع بابك زنجاني همينطور است. به دنبال برگشت بيتالمال هستيم اما بدانيم حكم او اعدام است و قطعا اعدام ميشود.
دادستان كل كشور به ماجراي خريد دو تن سكه نيز اشاره و بيان كرد: اين موضوع به درستي مطرح نشده است. خريدار يك فرد دلال است كه نوچههايي داشته، نيروي انتظامي به ما گفته اگر محاسبه شود طبق اسناد و مدارك طي سه سال دو تن سكه جمع ميشود اما سكهاي تحويل دستگاه قضايي نشده است.
وي افزود: آيا اگر بانك مركزي اعلام به فروش سكه كند، خريدار آن مجرم است؟ مگر اينكه معلوم شود خريدار به دنبال اخلال در نظام پولي و بانكي كشور بوده است.
حجتالاسلام منتظري به تلاش دشمن براي نفوذ در اركان مختلف نيز اشاره و بيان كرد: نفوذ، موضوع مهمي است كه بايد توجه جدي نسبت به آن داشته باشيم، عوامل نفوذي مانع تحقق مطالبات مقام معظم رهبري هستند.
وي ادامه داد: شايعه پراكني و دروغپردازي در جاهاي مختلف به خصوص فضاي مجازي از ديگر اموري است كه دشمن دنبال ميكند و بسياري هم شايعات و دروغها را باور ميكنند. دشمن در فضاي مجازي به صورت جدي فعاليت ميكند به طوري كه ما در پايان هر هفته ۲۰ هزار تا ۲۲ هزار مورد فيلتر داريم اما با نامهاي ديگر فعاليت خود را از سر ميگيرند. دادستان كل كشور منشا بسياري از پروندههاي منافي عفت را فضاي مجازي ذكر و بيان كرد: نسل جوان بهشدت در معرض خطر است. دشمن برنامهريزي و سرمايهگذاري گستردهاي در اين خصوص انجام ميدهد تا پردههاي حيا را از بين ببرد. نخستين دوره تعالي اساتيد و نخبگان بسيجي حوزههاي علميه استانهاي خراسان رضوي، تهران، قم و اصفهان ۲۶ تير در مشهد آغاز شد و تا امروز(پنجشنبه 28 تير) ادامه دارد.
هيات رييسه فراكسيون اميد با روحاني ديدار ميكنند
اعضاي هيات رييسه فراكسيون اميد مجلس شوراي اسلامي هفته آينده با رييسجمهوري ديدار و گفتوگو خواهند كرد. محمدرضا تابش با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: با توجه به اينكه اعضاي فراكسيون اميد مجلس در انتخابات از آقاي روحاني حمايت كردند و در شرايط فعلي نقدهايي به دولت دارند و ميخواهند پيشنهاداتي براي برونرفت از وضعيت موجود به دولت ارايه كنند، از مدتها پيش پيگير ديدار با رييسجمهوري بوديم كه بر اساس هماهنگيهاي اين ديدار، دوشنبه هفته آينده انجام ميشود. به گفته وي، در اين ديدار اعضاي هيات رييسه فراكسيون اميد و اعضاي فراكسيون اميد در هيات رييسه مجلس حضور خواهند داشت.