نظر كاربران ايراني درباره معرفي اينشتين آينده دنيا
معرفي يك زن ايراني به عنوان اينشتين بعدي يكي از پربحثترين و جذابترين سوژه شبكههاي اجتماعي در چند روز گذشته بود. زهرا حقاني 27 ساله است و هماكنون استاديار دانشكده فيزيك در دانشگاه دامغان است. كاربران شبكههاي اجتماعي نظرات مختلفي را درباره او ارايه كردهاند. كاربران نوشتهاند كه وقتي در كشور خودمان هم چنين دانشمندي داريم چرا هيچ موسسه و سازماني تا امروز او را كشف نكرده است، بههمين خاطر است كه وقتي ما خودمان نميتوانيم در كشور خودمان از اينگونه افراد استفاده كنيم و به آنها امكانات لازم را بدهيم بعدا آنها از كشور ميروند. خيلي سخت است كه كسي اينشتين را دوست نداشته يا كسي به كارهاي تحقيقاتي او علاقه نداشته باشد. نشريه فوربس در مقالهاي مينويسد: «اينشتين بعدي شايد يك زن ايراني ۲۷ ساله با نام «زهرا حقاني» باشد. او يك محقق ايراني است كه دكتراي خود را در مطالعات نيروي جاذبه زمين و اخترشناسي از دانشگاه شهيد بهشتي ايران دريافت كرده و اكنون به عنوان استاديار دانشكده فيزيك در دانشگاه دامغان مشغول فعاليت است. از سويي ديگر كاربران شبكههاي اجتماعي مينويسند كه ما اگر بتوانيم در داخل كشور اينگونه افراد را شناسايي كنيم و به آنها امكانات لازم را بدهيم ميتوانيم استفاده بيشتري براي رشد كشور از اينگونه افراد داشته باشيم. كاربران شبكههاي اجتماعي معتقدند كه پس از اينكه اين نشريه زهرا حقاني را به عنوان اينشتين آينده معرفي ميكند نبايد او را در كشور محدود كنيم بلكه بايد از اين كار نشريه استفاده كنيم و موقعيت بهتري در كشور به او بدهيم. حقاني به تشريح نظريات و تئوريهاي آلبرت اينشتين و كشفياتي كه در سالهاي اخير بر اساس فرضيهها از جمله تصويربرداريهاي دوربين فضايي هابل از يك ستاره در حال انفجار كه نور برآمده از آن گروهي از كهكشانها را نابود كرده، ميپردازد. نشريه فوربس مينويسد: «شركتي با نام «اسپارو» در حال تحقيق و تهيه گزارشي از اسامي دانشمندان و پژوهشگراني از سراسر دنياست كه در رابطه با اينشتين به تحقيق ميپردازند و زهرا حقاني، يكي از افرادي است كه توجه اين شركت را به خود جلب كرده تا نظريات و بررسيهاي او مورد توجه قرار گيرد.» بسياري از سايتها و خبرگزاريها در جهان اين خبر را پوشش دادهاند. اما عدهاي از كاربران در شبكههاي اجتماعي مينويسند كه بايد مقالات و كارهاي ايشان را مطالعه كرد و سپس نظر داد كمي اين خبر آن هم در اين اندازه مبهم و گنگ به نظر ميرسد و به خوبي مردم متوجه نميشوند كه او چه مطالعاتي را انجام داده است. كاربران شبكههاي اجتماعي كه خود مردم هستند بيشترين حرفي را كه مطرح كردهاند اين است كه اگر نتوانيم امكانات لازم را به اين افراد در داخل بدهيم آنها از كشور ميروند و ما نميتوانيم در بسياري از عرصهها پيشرفت كنيم.
كامنتهاي منتخب
ميلاد | معرفي اين زن ايراني براي ما افتخار به حساب ميآيد و بايد به اين افراد امكانات بيشتري را بدهيم و قدر آنها را بدانيم.
مريم| ما خودمان بسياري دانشگاه و موسسه علمي داريم اما باز هم موسسات ديگر دنيا دانشمندان ما را كشف ميكنند. بايد از خود اين دانشمندان براي كشف استعدادهاي ديگر كشورمان استفاده كنيم.
حسين | بايد مقالات اين خانم را به فارسي مطالعه كنيم و كساني كه اهل فن هستند نظر بدهند كه دقيقا چه چيز تازهاي ارايه شده و مردم خودمان بيشتر با اين مباحث آشنا شوند.
مهسا| حفظ اين افراد در كشور به پيشرفت خودمان و علم كمك زيادي ميكند. يكي از كارهاي مسوولان بايد اين باشد كه استعدادها را برگردانند و آنهايي را كه در داخل هستند با بيشترين امكانات حفظ كنند.