• 1404 چهارشنبه 25 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 2305 -
  • 1393 يکشنبه 24 اسفند

عدد نوشت

 قطعات يدكي  بي‌كيفيت در بازار
 
عضو هيات‌مديره انجمن قطعه‌سازان با بيان اينكه ۶۰ درصد قطعات يدكي موجود در بازار بي‌كيفيت و عمدتا چيني هستند، گفت: هزينه توليد خودرو در چين ۳۴ درصد پايين‌تر از قيمت توليد خودروي ايراني است. فرهاد به‌نيا اظهار داشت: حجم زيادي از قطعات بي‌كيفيت چيني در بازار قطعات يدكي خودرو به چشم مي‌خورد، در حالي كه قطعه‌سازان داخلي به راحتي توان تامين نياز بازار يدكي را دارا هستند. در حال حاضر 60 درصد از قطعات موجود در بازار قطعات يدكي ايران بي‌كيفيت و عمدتا توليد چين هستند كه اگر در مبادي وروديف آزمايش‌هاي لازم روي اين نوع قطعات صورت گيرد، امكان استفاده از قطعات داخلي فراهم مي‌شود كه به نفع توليد داخل و مصرف‌كنندگان خواهد بود.

حجم واردات  ايران از چين

بيشترين ميزان حجم واردات طي 11 ماهه سال 1393 از كشور چين به رقم 11 ميليارد و 581 ميليون دلار صورت گرفته است. به گزارش ايسنا، كشورهاي عمده طرف معامله با ايران از لحاظ ارزش ميزان واردات طي 11 ماهه سال 1393 به ترتيب كشور چين با 11 ميليارد و 581 ميليون دلار و امارات متحده عربي به ارزش 11 ميليارد و 216 ميليون دلار و جمهوري كره به ارزش سه ميليارد و 903 ميليون دلار بوده است. براساس اين گزارش واردات به تفكيك پنج كشور عمده طرف معامله با ايران طي 11 ماهه سال 1392-1393 به ترتيب تركيه با ارزش سه ميليارد و 492 ميليون دلار و هند به ارزش سه ميليارد و 467 ميليون دلار و ساير كشورها نيز به ارزش 14 ميليارد و 598 ميليون دلار بوده است.

سفته و برات برگشت خورده

در۱۰ ماه اول امسال 5/15 هزار برگ سفته و برات به مبلغي معادل 0/2818 ميليارد ريال در شهر تهران واخواست شد. بانك مركزي اعلام كرد: طبق آمار ﺷﻌﺒﻪ واﺧﻮاﺳﺖ دادﮔﺴﺘﺮي اﺳﺘﺎن ﺗﻬﺮان در دي ماه ۹۳ ﺑﺎﻟﻎ ﺑﺮ ۰/۸ ﻫﺰار ﺑـﺮگ ﺳﻔﺘﻪ و ﺑﺮات ﺑﻪ ﻣﺒﻠﻐﻲ ﻣﻌﺎدل 8/155 ﻣﻴﻠﻴﺎرد رﻳﺎل در ﺷﻬﺮ ﺗﻬـﺮان واﺧﻮاﺳـﺖ شد. در ده ماه اول سال ۹۳ حدود 5/15 هزار برگ سفته و برات به مبلغي معادل 0/2818 ميليارد ريال در شهر تهران واخواست شد. در اين دوره متوسط شاخص‌هاي تعداد و مبلغ سفته و برات واخواست شده به ترتيب به اعداد 0/101 و 2/80 رسيد كه نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر تعداد 1/11 درصد افزايش و از لحاظ مبلغ 5/15 درصد كاهش نشان مي‌دهد.

فروش  صندلي‌هاي قطار

معاون مسافري شركت راه آهن با اشاره به فروش ۸۵۰ هزار صندلي قطار براي نوروز، گفت: در صورت تاخير قطارها در نوروز، ۵۰ تا ۱۰۰ درصد وجه بليت به مسافر پرداخت مي‌شود. سيد محمد راشدي در گفت‌وگو با مهر با اشاره به فروش بليت‌هاي نوروزي قطار، اظهار داشت: يك ميليون و ۹۶۰ هزار صندلي براي سفرهاي نوروزي درنظر گرفته شده بود كه از اين تعداد بليت بالغ بر ۸۵۰ هزار صندلي به فروش رفت.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون