الياس حضرتي، قائم مقام حزب اعتماد ملي در جمع اعضاي شوراي مركزي حزب اعتماد ملي استان البرز، با اشاره به اينكه اعتماد ملي در فصل جديد فعاليت برنامههاي وسيعي دارد، گفت: «اعتماد ملي در هر منطقهاي فعال بود بايد موثر باشد. اگر بودن و نبودن ما در منطقهاي فرقي ندارد بهتر كه نباشيم.»
به گزارش اعتمادآنلاين، او با بيان اينكه جامعه حركت كرده و مسيري طولاني را طي كرده اما برخي از ما از جامعه عقب ماندهايم، ادامه داد: «اصلاحطلبي بايد با توجه به شرايط كشور و مقتضيات زمان فعلي اولويتهايش را جابهجا كند. مثل مقتضيات زمان و مكان در فقه، نميشود با احكام اوليه جلو برويم. ما اگر به عنوان يك جريان فكري اولويتهاي مردم را تشخيص ندهيم مردم كاري به كار ما نخواهند داشت. حالا چه بايد بكنيم؟ بايد حرف مردم را بشنويم. اصلاحطلبان بايد تعريف جديدي از اصلاحطلبي با توجه به نياز روز جامعه ارايه دهند.»
نماينده مردم تهران در مجلس با تاكيد بر اينكه نميتوانيم چون از روحاني حمايت كرديم از كنار اعتراض مردم بگذريم، گفت: «جايي كه درست است حمايت ميكنيم جايي كه دولت خطا كرد نقد ميكنيم و اين نقد و ارشاد همراه با ارايه راهكار است.»
حضرتي با بيان اينكه «ما دنبال قهر كردن از انتخابات نيستيم و نخواهيم بود» ادامه داد: «اما بايد فكر كنيم كه چه بايد كرد تا مردم راهحل مشكلات را همچنان در اصلاحطلبان ببينند. اصولگراها خوشحالند كه مردم از اصلاحات بريدهاند اما شايد ما ريزش 20 تا 30 درصدي داشته باشيم كه البته بايد دوباره ترميم كرد. اين ريزشها هم به سمت اصولگرايان كه نميروند، ميروند به سمت براندازان و اصولگراها با مشاركت زير 20 درصد است كه پيروز ميشوند.»
قائم مقام حزب اعتماد ملي با بيان اينكه بايد فكر كنيم كه چه كنيم تا محبوبيت و اثرگذاريمان بيشتر شود، گفت: «در كشور گيرهاي اساسي پيدا كردهايم؛ دولت روحاني در دور اول خوب بود اما براي بحران ساخته نشده بود. فشار گروههاي خارجي را داريم كه بعضا با پولهاي عربستان و اسراييل و امريكا در فضاي مجازي با ادبيات داخلي با قدرت فعاليت ميكنند و كمپينهاي مختلف عليه دولت ميسازند.»
به گفته او، البته اينها قبلا هم بودند اما الان با تزريق پولهاي هنگفت بسيار منسجم كار ميكنند. در داخل هم سازماندهي در سطح وسيعي عليه دولت صورت گرفته و هزينه ميكنند. اين سازماندهي داخلي عليه دولت خيلي وسيع است. زمان خاتمي دهنمكي و اللهكرم بودند و مشخص بود؛ به اين شكل وسيع و گسترده نبود.
اين نماينده مجلس ادامه داد: «از سوي ديگر ما شاهد آماده نبودن و ناتواني دولت در مواجهه با مشكلات هستيم. به آقاي روحاني هم گفتم كه بيتصميمي، بدتصميمي و ديرتصميمي ويژگيهاي دولت شما است. اصلاحطلبان بايد نقد كنند. ما با افكار عمومي زندهايم. بايد هر هفته در بيانيهاي نقاط قوت و عملكرد خطاي دولت را به اطلاع دولت و مردم برسانيم.»
دفع حمله دزدان دريايي به نفتكش ايراني
نيروي دريايي راهبردي ارتش جمهوري اسلامي از دفع تعرض 11 فروند قايق دزدان دريايي به يك فروند نفتكش ايراني خبر داد. به گزارش ايرنا، يك فروند كشتي نفتكش ايراني كه مورد تعرض 11 فروند قايق دزدان دريايي در محدوده تنگه بابالمندب واقع در خليج عدن قرار گرفته بود، با اقدام به موقع تيم تكاوران محافظ كشتيهاي تجاري مستقر در شصتمين ناوگروه نيروي دريايي نجات يافت. بر اساس اين گزارش، نفتكش نجات يافته حامل بيش از 150 هزار تن مواد نفتي بود كه به سلامت به مسير خود ادامه داد.
كشور نيازمند داروي مثبتنگري و آينده نگري است
محمد نهاونديان، معاون اقتصادي رييسجمهور با بيان اينكه با منفي گرايي مشكلات حل نخواهد شد، گفت: «ملاك ما به اشتراك گذاشتن راهكارها براي رفع چالشهاي موجود در بخش اقتصاد است، وگرنه مشكلات را همه ما ميدانيم.»
به گزارش ايسنا، نهاونديان با بيان اينكه برخي از چالشهاي اقتصادي را ميتوان به فرصت تبديل كرد، ادامه داد: «در حال حاضر فرصت اصلاحات ساختاري در اقتصاد كشور وجود داشته و بنگاهها و فعالان اقتصادي در شرايط فعلي بيشترين آمادگي را براي اصلاح ساختار اقتصادي كشور دارند، چرا كه گاهي اوقات بهترين تصميمات در بدترين شرايط گرفته شده است.»
به عقيده وي، بودجه كشور، سيستم ارزي و يارانهاي نيز نيازمند اصلاح ساختاري است.
معاون اقتصادي رييسجمهور همچنين گفت: «اعلام خروج امريكا از برجام، موجب تكانه در بازار ارز شد و به ساير بازارها نيز تاثير گذاشت كه اين تكانهها با تدابير درست قابل حل است.»
نهاونديان با بيان به اينكه اكنون وقت تخريب يكديگر نيست، بلكه وقت همگرايي و همدلي است، ادامه داد: «همانگونه كه در زمان جنگ تحميلي با يكديگر با ملايمت رفتار كرده و از آن شرايط عبور كردهايم، اكنون هم با همگرايي ميتوانيم از اين شرايط عبور كنيم.»
نهاونديان با بيان اينكه نگاه بدبينانه به بخش خصوصي در كشور حاكم بوده و منجر به دولتي شدن همه چيز شده است، ادامه داد: «همگرايي بين بخش خصوصي و دولت بسيار ضعيف است در حالي كه نگاه معتدل و اعتماد به بخش خصوصي همراه با توانمندسازي آن ميتواند بسياري از مشكلات كشور را مرتفع كند.»