آشفتگي امروز كاراته نتيجه اقدامات چه كساني است؟
در شرايطي كه فقط چند روز تا انتخابات رياست فدراسيون كاراته باقي مانده و هنوز فهرست رسمي كانديداهاي نهايي اعلام نشده، حملات شديدي عليه برخي نامزدهاي اين سمت به راه افتاده است.
دستهاي از كانديداهايي كه هر يك به نوعي به وزارت ورزش نزديك هستند و سالها در سمتهاي مختلف كاراته حضور داشتهاند، از اين حملات مصون ماندهاند و هجمهها متوجه نامزدهاي جديدتر شده است.
همه اين موضوعات سبب شده تا اين تصور تقويت شود كه برخي از افرادي كه سالها در سمتهاي مختلف در كاراته حضور داشتهاند، حضور هيچ كانديداي ديگري خارج از حلقه بسته خود را تحمل نميكنند.
آيا اين افراد هزينههاي فراواني كردهاند تا نامزدهاي رقيب خود را به نوعي از دور رقابت خارج كنند؟ اگر چنين باشد، نكته عجيب ماجرا اين است كه كانديداهاي مذكور با خرج پولهايي كه حق كاراتهكاها و خانواده اين رشته ورزشي است، به هر يك از رقباي خود نسبتي مالي يا اتهاماتي مشابه ميدهند تا آنها را بدنام كنند؛ در صورت صحت اين ماجرا، آيا اين موضوع يك نكته طنز و البته تلخ نيست كه صاحبان خودخوانده كاراته، پولهاي اين ورزش را خرج تخريب رقبا ميكنند و همزمان تلاش ميكنند تا همان رقبا را با صفاتي چون سرمايهدار از ميدان به در كنند؟ طبيعي است كه چنين افرادي ابتدا خود آنها بايد درباره پولهاي خرج شده مذكور توضيح دهند.
آيا اين نامزدها خود را صاحبان بيچون و چرا و انحصاري كاراته ميدانند و حاضر نيستند حضور هيچ فرد ديگري خارج از حلقه خود را در فدراسيون كاراته تحمل كنند؟
آيا هزينههايي كه امروز خرج تخريب كانديداهاي رقيب اين حلقه بسته ميشود، در واقع مبالغي نيست كه بايد خرج معيشت كاراتهكاهاي كشور و نيز توسعه اين ورزش ميشد؟
آيا وضعيت آشفته فعلي كاراته كشور حاصل مديريت همين افراد نيست؟ چرا با وجود اينكه حاصل مديريت كاراته در اين سالها مشخص است و نياز به تغيير و حضور نيروهاي جديد بهشدت احساس ميشود، افرادي بايد در پي پشيمان كردن نامزدهاي رقيب باشند تا آنها به نوعي راه خود را كج كرده و حضور در فدراسيون كاراته را رها كنند؟