• 1404 شنبه 14 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5176 -
  • 1401 يکشنبه 14 فروردين

پيشخوان

صفحه اینستاگرام رهبري يكشنبه را اول ماه رمضان اعلام كرد

صفحه اینستاگرام رهبر انقلاب اعلام کرده است که یکشنبه اول ماه رمضان خواهد بود. به گزارش ایسنا و به نقل از صفحه مجازی اینستاگرام مقام معظم رهبری، بر اساس گزارش ستادهای استهلال و گروه‌های رصدی دفتر مقام معظم رهبری در سراسر کشور که به همراه تجهیزات رصدی در غروب امروز (جمعه) اقدام به استهلال کردند، رویت هلال ماه رمضان در غروب روز جمعه امکان‌پذیر نبوده است. بنابراین ماه شعبان ۳۰ روزه بوده و غرّه ماه رمضان ۱۴۴۳ روز یکشنبه ۱۴ فروردین ماه خواهد بود.


کاهش ساعت کاری ادارات  در ماه رمضان

سخنگوی دولت گفت: طبق مصوبه هیات دولت ساعت کاری ادارات در ماه رمضان یک ساعت زودتر به پایان می‌رسد. به گزارش ایسنا، علی بهادری جهرمی اظهار داشت: مطابق مصوبه روز چهارشنبه هیات دولت با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و به منظور ایجاد زمینه استفاده بهتر کارکنان از فرصت عبادت در این ماه، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی یک ساعت زودتر خاتمه خواهد یافت. او گفت: لذا با توجه به مصوبه ستاد کرونا در خصوص بازگشت ساعات کاری به حالت عادی، ساعت شروع کار دستگاه‌های اجرایی مطابق روال معمول خود خواهد بود و صرفا یک ساعت از پایان ساعت کاری کسر خواهد شد.


تاكيد رييسي بر ضرورت رعایت عفاف و حجاب در جامعه 

ابراهیم ريیسی در نشستي با جمعی از فعالان فرهنگی - اجتماعی استان خراسان رضوی با تبریک روز جمهوری اسلامی گفت: روز ۱۲ فروردین روز بسیار مهم و مبارکی در تاریخ انقلاب است. هیچ نعمتی بالاتر از نعمت جمهوری اسلامی نیست. به گزارش خبرگزاري ميزان، رييس دولت سيزدهم گفت: باید نظام جمهوری اسلامی پاسداشته شود و پاسداشت آن در واقع از جلوه‌های شکر است. رييسی تصریح کرد: اگر تمام نعمت‌ها داده می‌شد، اما نعمت ولایت و نظام مقدس جمهوری اسلامی بر این کشور نبود، کشور ما هم یک کشور مدعی توسعه‌یافتگی فقط در اقتصاد می‌شد اما توسعه‌یافتگی فقط در اقتصاد نیست بلکه توسعه در معنویت، اخلاق و تمام نیاز انسان باید مورد توجه قرار گرفته و این‌گونه کشورها فقط در اقتصاد توسعه داشته و در ابعاد انسانی مشکل دارند. رييسی با اشاره به وجود زمینه برای فعالیت بانوان در دولت، خاطرنشان کرد: دولت از طرح‌های فرهنگی ارايه‌شده توسط بانوان استقبال می‌کند. او تصریح کرد: پژوهش در موضوعاتی مانند نظام بانکی، مالیات، بیمه، واردات و صادرات و رمزارزها موجب بازگشایی گره‌ها می‌شود. این مسائل می‌تواند به عنوان موضوع پژوهش در حوزه‌های علمیه قرار گیرد و دولت هم از این پژوهش‌ها استقبال می‌کند. ارتباط بین دولت و مجموعه‌های اندیشه‌ورز می‌تواند گره‌گشا باشد. ريیسی بر ضرورت رعایت عفاف و حجاب در جامعه تاکید کرد و گفت: قریب به ۲۸ دستگاه در موضوع عفاف و حجاب مسوولیت دارند. کار فرهنگی در زمینه حجاب تقدم بر کار قهری دارد. 

«گل به خودی» سیاسیون توپ‌جمع‌کن کشورهای خارجی
ريیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پيشين مجلس می‌گوید: اگر قرار باشد یک تیم فوتبال متشکل از سیاستمداران داخلی تشکیل شود احتمالا تنها کار این تیم زدن «گل به خودی» به کشور باشد. به گزارش پايگاه خبري- تحليلي قرن نو، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در مواجهه با این سوال که اگر قرار بود از سیاستمداران ایرانی یک «تیم فوتبال» تشکیل شود، چه ترکیبی شکل می‌گرفت، اظهار داشت: اگر بنا به دعوت از سیاستمداران به «تیم ملی» بود، من هیچکدام را به اردوی تیم اصلی دعوت نمی‌کردم و ترجیح می‌دادم آنها در تیم‌های استانی باقی بمانند. او ادامه داد: البته این سیاستمداران در همان تیم‌های استانی نیز آنقدر گل به خودی می‌زدند و «لایی» می‌خوردند که برای همان استان نیز دردسر ایجاد می‌کردند. او تصریح کرد: این دست از سیاستمداران به این دلیل که تجربه کار «ملی» و همچنین «شأن نخبگانی» و «مستقل» نداشتند، از همان دور مرعوب حریف می‌شدند و قطعا گل دریافت می‌کردند. او با یک توصیف کنایه‌آمیز، بیان داشت: این دست از سیاسیون میزهایی برای خرج‌تراشی درست کرده‌اند که به اندازه یک زمین فوتبال است. فلاحت‌پیشه گفت: متاسفانه همین دست از سیاسیون در بسیاری از موارد نیز «توپ جمع‌کن» برخی کشورهای خارجی و قدرت‌های پنهان داخلی بوده‌اند.


هیات‌رییسه تمایلی ندارد طرح صیانت در صحن رسیدگی شود

يكي از اعضاي كميسيون اجتماعي مجلس می‌گوید: طرح صیانت نباید درگیر نگاه شخصی عده‌ای معدود شود. قرار نیست چون فضای مجازی می‌خواهد مسوولان را نقد کند، آن را محدود کنند. بسیاری از همکاران من، شعار شفافیت می‌دهند، اما خودشان پای عمل که می‌افتد، جلوی شفافیت را می‌گیرند. به گزارش پايگاه خبري- تحليلي رويداد 24، حسن لطفي که سابقه حضور در مجلس دهم و یازدهم را دارد، دیگر اشکال کار قوه مقننه را تشکیل کمیسیون‌های مشترک می‌داند و می‌گوید: مجلس ۲۹۰ نماینده دارد که همه صاحب‌نظرند. چرا باید بررسی برخی طرح‌ها در کمیسیون مشترک و با حضور تعداد قلیلی نماینده بررسی شود. به طور مثال، چرا طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی که موضوع و مساله توده‌های مردم است، باید توسط چند نماینده بررسی و سپس به قانون تبدیل شود؟ بنده از روز اول مخالف بودم که این موضوع مهم، اصل هشتاد و پنجی شود؛ ضرورتی نداشت این اتفاق بیفتد تا شاهد محدود شدن نظرات  باشیم. 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون