ادامه از صفحه اول
چالش بهاری مدارس
موقعیت جغرافیايی یا شرایط فرهنگی را هم مد نظر ندارد و با تصور اینکه مدرسه هم پادگان است و دانشآموزان و والدین و معلمان و مربیان هم سرباز، تصمیماتی پادگانی میگیرند و با ژست فرماندهی آن را ابلاغ میکنند.
البته تردیدی نیست که به تناسب رفع خطر کرونا و تامین و تضمین سلامت دانش آموزان و فرهنگیان باید کلاسها حضوری شود اما این تصمیم مهم که نیازمند حداقل آمادگی ذهنی و روانی دانشآموزان و معلمان است نباید به این آمادگی توجه داشته باشد؟!! و به این پرسش پاسخ دهند که پس از دوسال کرونایی و غیرحضوری بودن کلاسها چگونه باید دانشآموزان و معلمان را آماده کلاسهای حضوری كرد؟!! اگر یک پژوهش ساده صورت گیرد آیا منطبق با واقعیت بودن این تصمیم به اثبات خواهد رسید؟!
به نظر می رسد اگر مسوولان آموزش و پرورش میخواستند زمینه را برای حضوری شدن کلاسها فراهم کنند باید با رویکرد مدرسه محوری و با توجه به تفاوتهای مقاطع مختلف و مناطق گوناگون و رشتههای تحصیلی یک دستورالعمل منعطف و فراگیر و کارشناسانهای را تهیه و اعلام میكردند باقیمانده سال تحصیلی فرصتی است جهت سازگار كردن دانشآموزان و معلمان برای شروع سال تحصیلی آینده که کلاس ها باید حضوری تشکیل شود، در این صورت هم تصمیم آنها مورد استقبال قرار میگرفت و هم مدارس و خانوادهها همکاری میکردند تا از این فرصت برای سازگار شدن و آماده كردن دانش آموزان برای سال تحصیلی آینده استفاده کنند.
آری به جمهوری اسلامي
۱۰- ایجاد نظام اداری صحیح و حذف تشکیلات غیرضرور.
۱۱- تقویت کامل بنیه دفاع ملی از طریق آموزش نظامی عمومی برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی و نظام اسلامی کشور.
۱۲- پیریزی اقتصاد صحیح و عادلانه طبق ضوابط اسلامی جهت ایجاد رفاه و رفع فقر و برطرف ساختن هر نوع محرومیت در زمینههای تغذیه و مسکن و کار و بهداشت و تعمیم بیمه.
۱۳- تامین خودکفایی در علوم و فنون صنعت و کشاورزی و امور نظامی و مانند اینها.
۱۴- تامین حقوق همهجانبه افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضايی عادلانه برای همه و تساوی عموم دربرابر قانون.
۱۵- توسعه و تحکیم برادری اسلامی و تعاون عمومی بین همه مردم.
۱۶- تنظیم سیاست خارجی کشور براساس معیارهای اسلام ، تعهد برادرانه نسبت به همه مسلمانان و حمایت بی دریغ از مستضعفان جهان.