• 1404 جمعه 28 آذر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5298 -
  • 1401 چهارشنبه 16 شهريور

كي‌روش-اسكوچيچ؛ يك روايت پايان‌ناپذير

چيزي به جام جهاني نمانده! مي‌فهميد؟

اولين جلسه هيات رييسه فدراسيون فوتبال در دوران رياست جديد روز گذشته برگزار شد و برخلاف انتظارات خروجي مشخصي نداشت. 
مهدي تاج قبل از انتخابات گفته بود در صورت پيروزي براي بازگرداندن كارلوس كي‌روش به نيمكت تيم ملي اقدام خواهد كرد. اما با وجود گذشت يك هفته از پيروزي او در مجمع هشت خرداد خبر مشخصي از توافق با كي‌روش به گوش نرسيد. برخي رسانه‌ها اطلاعاتي مبني بر برقراري تماس تصويري و قرارداد ۹۰۰ هزار دلاري منتشر كردند كه نه تاييد شد نه تكذيب.  روز گذشته و همزمان با برگزاري جلسه هيات‌رييسه خبرگزاري ايرنا به عنوان خبرگزاري رسمي دولت خبر داد كه در جلسه اعضا براي بازگرداندن كي‌روش به توافق رسيدند و طي تماسي با مربي پرتغالي اين مساله با او در ميان گذاشته شده. در نهايت دو طرف براي همكاري تا پايان جام جهاني با قرارداد ماهيانه ۵۰ هزار دلار به توافق رسيدند. انتشار اين خبر از سوي خبرگزاري رسمي دولت جاي شبهه‌اي باقي نگذاشت كه كي‌روش سرمربي تيم ملي در جام جهاني خواهد بود. اما ساعتي بعد و با پايان يافتن جلسه همه‌ چيز رفت روي هوا. احسان اصولي سخنگوي فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت در جلسه اصلا راجع به كي‌روش صحبتي صورت نگرفته است! منصور قنبرزاده نايب‌رييس مهدي تاج هم اظهار داشت كه خروجي جلسه همان چيزي است كه از دهان سخنگو بيرون مي‌آيد. 
واقعا يك نفر بايد از راه برسد و بپرسد چرا در فاصله ۷۵ روز تا شرو ع جام جهاني و در آستانه آخرين اردوي تداركاتي تيم، فوتبال ايران هنوز درگير خبر اخراج اسكوچيچ و بازگشت كي‌روش است؟ پس كي قرار است تكليف اين نيمكت مشخص شود؟ يك ماه مانده به جام جهاني؟ دو هفته مانده؟ يك هفته مانده؟ به نظر مي‌رسد برخي رسانه‌ها و دلال‌هاي وابسته به اينها حتي يك روز قبل از بازي نخست تيم ملي در جهاني هم خبر تغيير سرمربي تيم ملي را كار كنند! 
خيلي طول كشيد تا ميرشاد ماجدي سرپرست سابق فدراسيون فوتبال به اين نتيجه برسد كه بالاخره با اسكوچيچ ادامه بدهد يا خير. بعد از اينكه شخصيت سرمربي تيم ملي خرد شد و بازيكنان به جان هم افتادند و بيانيه‌ها فضاي مجازي و رسانه‌اي را پر كرد تازه ماجدي يادش افتاد كه از اسكوچيچ به صورت كامل حمايت كند. مهدي تاج و همكارانش كي مي‌فهمند اين بازي بايد يك جايي تمام شود؟ كي مي‌فهمند تيم ملي هر روز نمي‌تواند بين سرمربيان مختلف دست به دست شود؟ اگر رسانه‌ها شايعه مي‌كنند شما يك بار محكم بگوييد از اسكوچيچ حمايت مي‌كنيد يا قصد اخراجش را داريد. واقعا اين علاقه به نگه داشتن همه در خوف و رجا و شرايط ابهام‌آميز از كجا ناشي مي‌شود؟ 
تيم ملي با شرايط به وجود آمده ديگر تيم نمي‌شود و به قول برخي كاربران در فضاي مجازي فقط خدا مي‌تواند به دادمان برسد. اما بايد در تاريخ ثبت شود كه عده‌اي آمدند و فوتبال را به دست گرفتند اما در فاصله ۷۵ روز تا شروع جام جهاني همچنان بحث نيمكت تيم ملي به گوش مي‌رسيد. بايد ثبت شود كه مديران فوتبال ايران آدم‌هايي هستند كه حتي كوچك‌ترين اطلاعي از نحوه مديريت اين رشته ورزشي ندارند. 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون