كتابي در مورد هشت سال رياستجمهوري احمدينژاد
عنوان:تاريخ هشت ساله رياستجمهوري احمدينژاد
نويسنده: داوود علي بابايي
انتشارات: اميد فردا
چاپ اول: سال 94
تعداد مجلد: دو جلد
قيمت: دوره دو جلدي، 80000 تومان
«تاريخ هشتساله رياستجمهوري محمود احمدينژاد» عنوان كتابي است كه در دو مجلد به تازگي از سوي انتشارات اميد فردا منتشر شده است. اين انتشارات پيش از اين هم اقدام به انتشار مجموعه 12جلدي «از بازرگان تا خاتمي» كرده بود. اين كتاب شامل بريده جرايد و مهمترين اتفاقاتي است كه در طول هشت سال رياستجمهوري احمدينژاد واقع شد. در بخشي از اين كتاب راجع به محمود احمدينژاد و اظهارنظرهاي برخي افراد و شخصيتها در مورد تاثير او در سپهر سياسي كشور منتشر شده است كه از جمله جذابترين آنها ميتوان به سخنان محسن رفيقدوست، رييس اسبق بنياد مستضعفان و جانبازان اشاره كرد. وي با بيان اينكه دولت احمدينژاد، «كلاهي» بوده كه هشت سال پيش بر سر نظام گذاشته شد. با اشاره به دولت روحاني ميگويد: «بايد دقت كنيم كلاهي كه هشت سال پيش سر ما گذاشتند دوباره سرمان نگذارند.
حرفي كه الان ميزنم از اول هم ميگفتم ما ديگر فرصت قمار، آزمون و خطا نداريم نظام ما نظام واحد است و هيچ كشوري در دنيا اين گونه نيست.» وي در مورد آمار تورم در طول هشت سال گذشته نيز ميگويد: «تورم در اين مدت به قدري زياد بود كه تورم زندگي فقرا هزار درصد يعني 10 برابر افزايش پيدا كرد به طور مثال يك بسته آذوقه در سال 83 كه با مبلغ 10 هزار و 900 تومان تهيه كرده بوديم بعد از هشت سال نزديك 10 برابر افزايش پيدا كرد.»
برخي ديگر از مطالبي كه در اين جلد آمده به شرح زير است:
جلد دوم اين كتاب در مورد حوادث و رويدادهاي سال 1385، دومين سال رياستجمهوري دكتر محمود احمدينژاد است. همان سالي كه در آن احمدينژاد مسائلي را مطرح كرد كه در داخل و خارج از كشور حواشي زيادي را به همراه داشت. طرح مساله هولوكاست و نوشتن نامه به جرج بوش، رييسجمهور وقت امريكا از جمله اين اقدامات بود. وي همچنين در بخش اقتصادي كشور نيز با انحلال سازمان مديريت و برنامهريزي اصالت 60 ساله اين نهاد را به كلي بياعتبار كرد. مطرح كردن مساله ورود زنان به ورزشگاهها از ديگر مسائلي بود كه براي دولت او تا حد زيادي حاشيهسازي كرد و موجب اعتراض وسيع روحانيت و مراجع حوزه علميه قم شد. از جمله بخشهاي مهم ديگر كتاب عبارتند از:
جلد دوازدهم و سيزدهم از مجموعه «بيست و پنج سال در ايران چه گذشت؟» منتشر شد
عنوان:از بازرگان تا خاتمي (بيست و پنج سال در ايران چه گذشت؟) جلد دوازدهم
نويسنده: داوود علي بابايي
انتشارات: اميد فردا
چاپ اول: سال 94
تعداد مجلد: دوجلد
قيمت دوره دوجلدي : 76000تومان
در خرداد ماه امسال جلدهاي دوازدهم و سيزدهم مجموعه «بيست و پنج سال در ايران چه گذشت؟» (از بازرگان تا خاتمي) منتشر شد. جلد دوازدهم اين كتاب حاوي مهمترين وقايع تاريخي و سياسي در نيمه اول سال 1365 است. يعني سالهايي كه جنگ تحميلي به نقطه اوج خود رسيده بود و قطعنامههاي متعدد يكي بعد از ديگري له يا عليه دولت ايران از جانب شوراي امنيت صادر ميشد. سالي كه يك سال از نصب قائم مقام رهبري به وسيله مجلس خبرگان رهبري ميگذشت و مك فارلين نماينده دولت امريكا پا به خاك ايران گذاشت، هرچند با دست خالي و نااميد كشورمان را ترك كرد.
از جمله مهمترين وقايع ديگر در دوازدهمين جلد از اين مجموعه به مسائل زير پرداخته شده است:
جلد سيزدهم مجموعه طبيعتا مهمترين اتفاقات سياسي و تاريخي نيمه دوم سال 1365 را انعكاس داده است.
از جمله مهمترين مسائلي كه در اين جلد مورد بازخواني قرار گرفته عبارتند از: