• ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 3131 -
  • ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر

سید حسن خمینی هشدار داد

بمباران تبليغاتي تازه از راه رسیده‌ها عليه چهره‌هاي انقلابي

ادامه از صفحه اول
امام مانده درگذشته را بايد به او اداي دين كنيم و از اين لحاظ او به ما محتاج است اما در مورد امام تاريخ ساز ما به او محتاجيم و اوست كه دست ما را مي‌گيرد. سيد حسن خميني با بيان اينكه امام به عنوان يك مكتب تلاقي سه آرزوي ديرينه استقلال، آزادي و دين داري است، تاكيد كرد: بايد مراقب بود كه نه استقلال فداي آزادي، نه دينداري فداي آزادي و نه آزادي فداي دينداري شود زيرا تفكر امام در بردارنده تمام اين سه بعد است اما گاهي اوقات فقط به يك بعد توجه مي‌شود.
وي ادامه داد: مراقب باشيم به بهانه آزادي، دينداري و به بهانه دينداري؛ آزادي‌هاي مشروع مخدوش نشود و به بهانه آزادي، استقلال سياسي از بين نرود. وي ياد آور شد: همواره در سده‌هاي اخير، قدرت‌هاي خارجي در كشور ما موثر بودند اما امروز يكي از دستاوردهاي بزرگ انقلاب استقلال سياسي است، البته بايد مراقب باشيم كه به بهانه استقلال، آزادي از بين نرود زيرا آزادي نقد و سخن يكي از دستاوردهاي انقلاب است. يادگار امام تاكيد كرد: دينداران جامعه بايد بيش از همه دغدغه ابعاد متعدد انديشه امام را داشته باشند و انديشه امام را به عنوان پلي كه هر كدام از پايه‌هاي آن جاي خود را دارند به آن نگاه كنند كه به امام تاريخ سار نياز داريم كه راه را به ما نشان دهد.
سيد حسن خميني با تاكيد بر اينكه مومنين قبل از فتح را فراموش نكنيم، با روايت خاطره‌يي از حجت‌الاسلام والمسلمين سيد احمد خميني گفت: مرحوم ابوي ما (حجت‌الاسلام والمسلمين سيد احمد خميني) در يكي از وصيت‌هاي خويش هنگامي كه با ايشان صحبت مي‌كردم، با اشاره به چند نفر از ياران امام كه برخي آنها امروز از دنيا رفته‌اند، گفت: مراقب اينها باشيد، اينها روزي دور امام در نجف آمدند كه هيچ قدرت، منصب، بارگاه و پولي در كار نبود و اگر اينها آن روز نبودند، امام در نجف غريب بود. اتفاقا آن روز كه ايشان سخن مي‌گفت، از ديد من برخي آن افراد با ابوي من بد كرده بودند اما پدرم بر مراقبت و توجه به آن افراد تاكيد كردند.
وي ادامه داد: البته اين مومنين قبل از فتح ممكن است زبان‌شان تلخ باشد زيرا اگر اهل مماشات بودند در همان زمان مبارزات اين كار را مي‌كردند. آنها نسبت به هر نكته منفي زبان‌شان تند است و اگر اين ويژگي‌شان نبود، از همان روز نخست به جايي مي‌رفتند كه قدرت و منصب بود.

رفع كدورت، شخصي نيست
حجـــــــت‌الاسلام والمسلمين سيـــدحسن خميني همچنين در مراسم سومين سالگرد امام جمعه فقيد رفسنجان گفت: يكي از داشته‌هاي بزرگ انقلاب، محبت مردم به امام و همراهي با ايشان بود كه دشمنان سعي مي‌كنند اين را مورد هدف قرار دهند؛ زيرا مي‌دانند اگر به هدف برسد، انقلاب را مورد هدف قرار داده‌اند. سيدحسن خميني تصريح كرد: رفع كدورت شخصي نيست و بايد از بن در جامعه كدورت‌ها را ريشه كن كرد و تلاش كنيم كينه‌ها برداشته شود. وي با اشاره به روايتي مبني بر اينكه «كسي كه در از بين بردن ناراحتي و كدورت پيشقدم شود، برتر است»، افزود: در جامعه اسلامي اگر كسي از كسي كينه داشته باشد، رفاقت از بين مي‌رود و رفاقت كه برداشته شود، آغاز فروپاشي اجتماعي است. وي اظهار كرد: بعد از پيامبر (ص) جامعه دچار فساد سياسي و قدرت از جاي خود منحرف شد، اين قابل حل بود، اما زماني كه جامعه دچار فساد اقتصادي شد و شكم‌ها آميخته از حرام شد و درون مايه‌هاي صداقت در جامعه از بين رفت، فرهنگ، جامعه و سياست هم از بين مي‌روند. يادگار امام در ادامه گفت: يك توهين به امام بزرگوار، جامعه ايران را منفجر كرد و 19 دي را رقم زد، اما چه شد كه سر امام حسين (ع) را بريدند و آب از آب تكان نخورد. وي گفت: فساد اخلاقي فرع فساد سياسي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي است. وي افزوود: بعضي وقت‌ها براي كار بزرگ بايد هزينه بزرگ داد و بعد از عاشورا جامعه اسلامي نهيب مي‌خورد و از درون متوجه مي‌شود كه يك جاي قضيه مشكل دارد و جامعه اسلامي به اين تنبه مي‌رسد كه يك بيماري وجود دارد و بايد آن را درمان و اصلاح كرد. وي افزود: امر به معروف و نهي از منكر كه همه فلسفه قيام سيدالشهداست، نبايد تنها به چند امر كوچك و چند گناه ظاهري محدود شود. بايد مراقب شكم‌هاي پر از حرام بود كه همه پيام عاشورا در همين جمله امام خلاصه مي‌شود. نوه امام خميني (ره) اظهار كرد: بايد نسبت به جريان فاسد اقتصادي در هر جا كه هست حساس بود و تعبير مقام معظم رهبري تعبيري درست و نكته كاملي است. اين كار هم لوازمي دارد و لوازم امر به معروف و نهي از منكر، آزادي كساني است كه در اين مقام هستند، آزادي رسانه‌ها و آزادي تريبون دارهاست و بايد بتوانند درد را فرياد كنند. يادگار امام اظهار كرد: بزرگ‌ترين راه نجات يك جامعه از فساد اين است كه جامعه خودش را كنترل كند و آحاد جامعه نسبت به مشكلات آن جامعه حساس باشند و طبيعتا ابزارهايي لازم دارند. وي با اشاره به اينكه پيام سيدالشهدا (ع) به همه ما اين است كه مراقب جامعه خود باشيم، افزود: امام بزرگوار آمد دين را به مردم عرضه داشت و جامعه را با دين آشتي داد. شهداي ما پرورش‌يافته مكتب خميني هستند و شهيدان لشكر 41 ثارالله همه فرزندان امام هستند كه به شهدات رسيده‌اند. سيدحسن خميني گفت: امام با فرزندان خود ميراثي را براي ما گذاشت و امروز همين حادثه بزرگ پياده روي چند ميليوني به سمت مضجع مطهر سيدالشهدا (ع) ميراث فرزندان شما مردم است. وي بيان كرد: همه ما نسبت به حفظ ميراث امام مسوول هستيم و اين مسووليت بيش از هر چيز شجاعت لازم دارد و نبايد چشم‌مان را بر زشتي‌ها ببنديم و اگر جايي انباشت نامشروع ثروت و قدرت است، اعلام كنيم.

نكته

مرحوم ابوي ما (حجت‌الاسلام والمسلمين سيد احمد خميني) در يكي از وصيت‌هاي خويش هنگامي كه با ايشان صحبت مي‌كردم، با اشاره به چند نفر از ياران امام كه برخي از آنها امروز از دنيا رفته‌اند، گفت: مراقب اين‌ها باشيد، اين‌ها روزي دور امام در نجف آمدند كه هيچ قدرت، منصب، بارگاه و پولي در كار نبود و اگر اينها آن روز نبودند، امام در نجف غريب بود. اتفاقا آن روز كه ايشان سخن مي‌گفت، از ديد من برخي از آن افراد با ابوي من بد كرده بودند اما پدرم بر مراقبت و توجه به آن افراد تاكيد كردند
مرحوم ابوي ما (حجت‌الاسلام والمسلمين سيد احمد خميني) در يكي از وصيت‌هاي خويش هنگامي كه با ايشان صحبت مي‌كردم، با اشاره به چند نفر از ياران امام كه برخي از آنها امروز از دنيا رفته‌اند، گفت: مراقب اين‌ها باشيد، اين‌ها روزي دور امام در نجف آمدند كه هيچ قدرت، منصب، بارگاه و پولي در كار نبود و اگر اينها آن روز نبودند، امام در نجف غريب بود. اتفاقا آن روز كه ايشان سخن مي‌گفت، از ديد من برخي از آن افراد با ابوي من بد كرده بودند اما پدرم بر مراقبت و توجه به آن افراد تاكيد كردند

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون