مجيد انصاري:
صداوسيما بگذارد مردم خوشحال باشند
گروه سياسي| معاون پارلماني اين روزهاي رييسجمهور است اما در جايجاي سخنرانياش كه گلايه و روشنگري از صفات اصلي آن است، ميگويد كه عضو كوچكي از نظام است. مجيد انصاري گلايهمند است از كانونهايي كه به نام دين و ولايت در فضاي مجازي مشغول تفرقه افكني هستند، بد و بيراه ميگويند و فلان جريان را ضدرهبري ميدانند. از آنهايي ياد ميكند كه براي اين انقلاب خون دل خوردهاند، در سختترين شرايط كنار امام(ره) بودند و حالا «توطئهگر» و «ضد انقلاب و رهبري» شناخته ميشوند. سوال دارد كه چرا برخي كانونهاي اصلاحطلب و اصولگرا اجازه نميدهند كه اين دو جريان زير يك سقف با يكديگر صحبت كنند؟ مجيد انصاري از دولتي كه حسن روحاني تحويل گرفت هم ميگويد. دولتي كه به آنها تحويل داده شد و در برخي استانها تنها براي سه روز ذخيره كالاي استراتژيك وجود داشته است. دولتي كه 400 هزار ميليارد تومان بدهي داشت و سختترين مذاكرات هم پيشرويش بود. يادآوري ميكند كه بالاخره روزي ظريف از پشت پرده ديپلماسي كشور ميگويد و در نهايت نوك پيكان انتقاداتش به صدا و سيما هم ميخورد و ميخواهد كه اجازه دهند مردم اميدوار و خوشحال باشند. جملههاي كليدي اظهارات مجيد انصاري را در ادامه به نقل از ايسنا بخوانيد:
به اين و آن بد و بيراه گفتن، سخنرانيها را دگرگونه جلوه دادن چه نفعي دارد؟ در همه جوامع اختلاف سليقه وجود دارد و اختلاف سليقه سياسي به صورت طبيعي است. تفاوت در هر جامعهاي وجود دارد اما احساس ميكنم جريانات نفوذيافتهاي از منافقين و سرويسهاي جاسوسي دشمن در برخي از اين كانونها چه اصلاحطلب و چه اصولگرا نميخواهند بگذارند اين دو جريان با هم زير يك سقف صحبت كنند و همواره به دنبال دروغسازي و دشمن تراشي هستند.
متاسفانه برخيها فرياد ميزنند فلان جريان آمده مجلس را بگيرد. بنده به عنوان يك عضو كوچك اين نظام اعلام ميكنم كه اكثر گروههاي سياسي در اين كشور قانون اساسي را پذيرفتهاند و همه به دنبال عزت و نفوذ كلام رهبري هستند؛ چرا كه رهبري يك شخص نيست بلكه نماد يك انقلاب است.
رييسجمهور، رييس اين حزب و آن حزب نيست بلكه رييس دولت تدبير و اميد است و مجلس هم مجلس همه نظام است و قوه قضاييه نيز يك قوه از نظام است. نميشود به نام دفاع از ولايت در جلسات و سايتها تبليغ كنيم دولت و رييسجمهور ضدرهبري است.
نميشود اعلام كرد فلان جريان ضدرهبري است و بزرگان و بنيانگذاران انقلاب و كساني كه براي اين انقلاب خون دل خوردهاند و در سختترين شرايط در كنار امام(ره) بودهاند همه ضد رهبري و انقلاب هستند يا توطئهگرند. اگر چنين باشد واقعا واي به حال نظام و كشور است. اين يعني همه بزرگان و ياران امام(ره) با او مخالفند. مثل اينكه اين افراد نميدانند چه ميگويند.
اگر امروز سرداران ديپلماسي اين كشور ميايستند و اين ملت منسجم است به علت اتكاي كشور به آراي مردم است. چرا اين زيباييها در برخي رسانهها به گونهاي تفسير ميشود كه رسانههاي بيگانه ذوق كنند و به كشور بتازند؟
آقاي روحاني دولتي را تحويل گرفت كه 400 هزار ميليارد تومان بدهي داشت و يكصد هزار پروژه نيمهتمام و ارث مسكن مهر و هدفمندي يارانهها به روي دستش بود. اين دولت با خرد، دانش و تجربه مديران و با مشورت نخبگان و ارتباط خالصانه نه ادعايي با رهبر انقلاب، كشوري كه اقتصادش به زانو در آمده بود را اداره كرد.
زماني كه دولت به آقاي روحاني تحويل داده شد در برخي استانها فقط براي سه روز كالاي استراتژيك وجود داشت اما امروز براي 11 ماه در هر استان كالاي استراتژيك موجود است.
يك روز آقاي ظريف پشت پرده ديپلماسي كشور را بازگو خواهد كرد، اگر اين پشت پردهها بازگو شود متوجه ميشويد كه سرداران ديپلماسي كشور گاهي از سرداران جنگ بيشتر سختي كشيدهاند. از صدا و سيما و برخي رسانهها ميخواهيم كه بگذارند مردم اميدوار و خوشحال باشند و به دولت و رييسجمهور خوشبين باشند. سمپاشي عليه اركان نظام چه فايدهاي دارد؟
ما بيكاري، ركود و گراني را قبول داريم و به دنبال رفع آن هستيم و به همين دليل گردشگري را مهم جلوه ميدهيم اما نبايد به سرمايهگذار خارجي فحاشي كنيم و فضاي كشور را ناامن جلوه دهيم. ما ميخواهيم با رونق گردشگري اشتغال افزايش يابد.