• 1404 شنبه 1 شهريور
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3497 -
  • 1395 پنج‌شنبه 19 فروردين

عدد نوشت

شهرهاي درگير
با تنش آبي  

 قائم مقام وزير نيرو با اعلام تشكيل ۱۲ حوضه آبريز در سال ۹۵، گفت: از اولويت‌هاي وزارت نيرو، عبور از پيك مصرف آب و برق در تابستان امسال است.
ستار محمودي گفت: در برنامه ششم توسعه كه به سه طرح اصلي آب، محيط زيست و صندوق‌هاي رفاه اجتماعي نگاه ويژه دارد و بخش آب در صدر برنامه‌هاي ششم توسعه ديده شده و وزارت نيرو مصمم به اجراي برنامه‌هاي كلان آب كشور است. قائم‌مقام وزير نيرو در خصوص مديريت آب شهرها در سال ۹۴ گفت: گام‌هاي بزرگي در اين خصوص برداشته شده و حدود ۵۲۷ شهر كه در دامنه تنش آبي قرار داشتند و پنج شهر از مراكز استاني كه جزو شهرهاي بحراني كشور بودند به‌ خوبي مديريت شدند كه توانستيم با مديريت درست بدون اينكه در اين شهرها به جيره‌بندي آب برسيم، ‌اين بحران را مهار كرده و تابستان را بدون تنش سپري كنيم.

نرخ تورم نان و غلات

بر اساس گزارش مركز آمار ايران، نرخ تورم نان و غلات در سال 1394 معادل 7/13 بود كه اين نرخ در سال كه نسبت به نرخ تورم 8/11 اين محصول در سال 93 افزايش را نشان مي‌دهد.
نرخ تــورم خـــوراكــي‌ها، آشاميدني‌ها و دخانيات در سال 1394 معادل 7/9 بود كه اين نرخ نسبت به سال 93 بدون تغيير ماند.
براساس اين گزارش نرخ تورم نان و غلات در سال 1394 معادل 7/13 بود كه اين نرخ در سال كه نسبت به نرخ تورم 8/11 اين محصول در سال 93 افزايش را نشان مي‌دهد.
همچنين نرخ تورم در گوشت قرمز و سفيد و فرآورده‌هاي آنها در سال 1394، 5/0 بود كه نسبت به سال 93 كه نرخ تورم 9/6 بوده كاهش 9/1 را نشان مي‌دهد.

برنامه خودرو
در سال ۹۵  

معاون وزير صنعت از برنامه افزايش توليد خودرو خبر داد و گفت: در سال جاري يك ميليون و ۳۵۰ هزار دستگاه خودرو توليد مي‌شود.
محسن صالحي‌نيا با اعلام برنامه‌ريزي براي توليد يك ميليون و ۳۵۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۹۵ گفت: در سال ۹۵ براي صنعت خودرو درچند محور برنامه داريم و به‌طور خلاصه يكي در رابطه با افزايش توليد نسبت به سال گذشته چه در ارتباط با تحويل نياز مشتريان، جايگزيني خودروهاي فرسوده و نيز صادرات بيشتر خواهد بود.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: علاوه بر اين پارامترهاي كيفي در صنعت خودرو چه به لحاظ اجزا و مجموعه‌هاي به كار برده شده و چه به لحاظ شاخص‌ها و ويژگي‌هاي كلاني كه خودروها دارند، برنامه‌هاي كيفي‌سازي مختلف توسط شركت تعريف شده و در حال پياده‌سازي است.

افزايش
قيمت جهاني نفت  

قيمت جهاني نفت در بازار معاملات آتي ديروز با افزايش روبه‌رو شد.  قيمت جهاني نفت در ساعات اوليه معاملات آتي ديروز تحت‌الشعاع احتمال توافق اوليه براي اجراي طرح فريز نفتي از سوي توليد‌كنندگان نفت قرار گرفت و با روند صعودي آغاز به‌كار كرد.
در همين حال، قيمت نفت درياي برنت با 7/1 درصد افزايش به رقم ۳۸ دلار و ۵۰ سنت در هر بشكه رسيد، ضمن اينكه قيمت نفت وست‌تگزاس اينترميديت امريكا هم با ۸۵‌سنت افزايش – 3/2 درصد رشد - با نرخ ۳۶ دلار و ۷۴ سنت به ازاي هر بشكه معامله شد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون