• 1404 سه‌شنبه 14 بهمن
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه ایرانول بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3756 -
  • 1395 يکشنبه 8 اسفند

منتجب‌نيا:

جامعه ما نياز به اصلاح دارد؛ نه انقلاب

حجت‌الاسلام منتجب‌نيا، قائم‌مقام دبيركل حزب اعتماد ملي در نشست سراسري «اعتماد ملي، گفتمان اميد» كه روز پنجشنبه در استان گلستان برگزار شد، از دغدغه‌هاي امروز انقلاب اسلامي كه امروز عمري نزديك به چهار دهه پيدا كرده سخن گفت. او همچنين مهم‌ترين نياز امروز كشور را اصلاح دانسته و گفت: ما در كشوري زندگي مي‌كنيم كه انقلابي بزرگ به رهبري امام خميني به پيروزي رسيد. انقلاب اسلامي اهداف و آرمان‌هاي بلندي داشت كه امروز بايد ديد پس از گذشت ۳۸ سال تا چه حد به آرمان‌هاي انقلاب دست يافته‌ايم و آيا مسير ما به سمت تحقق اين آرمان‌ها بوده است يا نه و اگر خلاف جهت آن بوده و به بيراهه رفته‌ايم مقصر كيست؟! نمي‌شود تقصير را مدام گردن ديگران يا دشمنان خارجي بيندازيم، شايد مقصر خود ما بوده‌ايم. به قول امام خميني (ره) نگوييد انقلاب براي ما چه كرده است، بگوييد شما براي انقلاب چه كرده‌ايد؟!
قائم‌مقام حزب اعتمادملي با اشاره به اينكه هيچ كسي جز مردم صاحب انقلاب نيستند، گفت: احدي نمي‌تواند انقلاب و نظام را منحصر به خود كند. اين نظام مولود انقلاب اسلامي است و بايد در همان راستا حركت كند؛ لذا اين نظام تا زماني انقلابي است كه در راستاي اهداف عاليه انقلاب و در چارچوب قانون اساسي حركت كند. هيچ كسي حق ندارد نه براي خودش و نه ديگران حقوق فراقانوني قايل شود. امروز سيره و خط مشي مرحوم امام خميني (ره) مي‌تواند نظام را اصلاح كند به شرط اينكه امام خميني را به درستي بشناسيم و سخنان او را تحريف يا تفسير به راي نكنيم. برخورد دوگانه و فرصت‌طلبانه‌اي كه سخنان امام خميني(ره) را دستاويز قرار مي‌دهد، مورد پسند نيست. امام خميني (ره) نيامده بود تا مويد هر عملكرد نادرست و هر مسوول نابخردي باشد، امام خميني (ره) نيامده بود كه عده‌اي از جملاتش براي تسويه‌حساب با گروه‌هاي ديگر سوءاستفاده كنند. كلمات و سخنان امام خميني(ره) بايد براي ما به عنوان يك الگو باشد.
منتجب‌نيا ادامه داد: نظام و جامعه ما نياز به اصلاح دارد. ميان اصلاحات و انقلاب تفاوت است. اصلاحاتي كه ما مي‌گوييم به معناي غربي آن و ساختارشكني نيست بلكه هدف ما اصلاحات در بستر انقلاب اسلامي است. افراط و تفريط در هر جناحي مضر است اما چه افراط و تفريطي مضرتر از اينكه دم از اصلاح‌طلبي بزنيم اما به انديشه‌هاي امام راحل بي‌توجه باشيم؟! بايد خيلي مراقب باشيم كه در رقابت‌هاي سياسي از موازين فقهي و اصول اخلاقي عبور نكنيم.
اين فعال سياسي اصلاح‌طلب با تاكيد بر اينكه در انديشه سياسي امام خميني (ره) پشتوانه نظام و عنصر موثر اجتماعي بعد از خدا، مردم هستند، گفت: مرحوم امام خميني (ره) بر وحدت تاكيد خاصي داشتند. البته وحدت نه به اين معنا كه ديگران بيايند و با من متحد شوند، بلكه به اين معنا كه منيت‌ها كنار گذاشته شود و يك وحدت دوجانبه ايجاد شود. يكي از عواملي هم كه مي‌تواند وحدت را در جامعه گسترش دهد، تحزب است. بزرگان انقلاب نيز همزمان با پيروزي انقلاب به دنبال تاسيس حزب بودند و ديديم كه در سال‌هاي اول و دوم بعد از انقلاب، حزب جمهوري اسلامي چه موجي در كشور ايجاد مي‌كرد. با تحزب، خطر ديكتاتوري و استبداد براي هميشه از جامعه رخت برمي‌بندد.
وي با ابراز نارضايتي از عملكرد وزارت كشور در قبال احزاب در دولت تدبير و اميد، تصريح كرد: تدوين حقوق شهروندي توسط دولت كار بسيار خوب و مفيدي بود اما نظارت بر اجراي آن مهم است. عده زيادي هستند كه قصد سنگ‌اندازي در برابر موفقيت‌هاي دولت را دارند كه دولت بايد در برابر اين قانون‌شكنان مقاومت و ايستادگي كند.
منتجب‌نيا حمايت خود و حزب اعتماد ملي را از دولت تدبير و اميد مطلق نخواند و گفت: ما بنابر وظيفه حزبي خود از دولت انتقاد هم مي‌كنيم اما نه انتقاد تخريبي و غيرمنصفانه، بلكه انتقادي كه به عملكرد بهتر دولت در عرصه‌هاي مختلف بتواند كمك كند. از زماني كه دبيركل درحصرمان اين حزب را با كمك همفكرانش بنيان نهاد، هدف اين تشكيلات اميد دادن به مردم و دلبندكردن هرچه بيشتر آنها به امام و انقلاب بود. هر چند نزديك 6 سال است كه از وجود دبيركل‌مان در حزب محروم هستيم؛ اما به كمك خداوند و تلاش دوستان‌مان در حزب اعتماد ملي توانسته‌ايم اين تشكيلات را همچنان زنده نگه داريم. ايسنا

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون