• 1404 شنبه 20 ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4324 -
  • 1397 پنج‌شنبه 16 اسفند

بيست سالگي متروي تهران و حومه

تمبر بيست سالگي متروي تهران و حومه رونمايي و درختي به همين مناسبت كاشته شد.

به گزارش مديريت ارتباطات و امور بين‌الملل شركت بهره‌برداري متروي تهران و حومه، فرنوش نوبخت نايب‌رييس هيات‌مديره و مديرعامل شركت بهره‌برداري متروي تهران و حومه در مراسم بيست سالگي مترو ضمن تشكر از زحمات كاركنان اين شركت و تبريك اين روز گفت: بهره‌برداري از متروي تهران و حومه در سال 77 به همت جمعي از همكاران مشتاق شروع شد كه شايد خيلي با اين صنعت آشنا نبودند اما با تلاش و اميد فراوان اين مسير را ادامه دادند و امروز ما صادر‌كننده دانش در اين صنعت هستيم.

وي با اشاره به ساخت 200 كيلومتر مترو در پايتخت افزود: 73 مرتبه بخش‌هاي مختلف متروي تهران افتتاح شد تا اكنون 115 ايستگاه در شبكه حمل و نقل ريلي درون‌شهري داشته باشيم.

نوبخت همچنين تصريح كرد: در اين بيست سال بيش از 7 ميليارد سفر با اين ناوگان انجام شده است كه براي آن زحمات بسياري چه در زمينه ساخت و چه در زمينه بهره‌برداري انجام شده است.

وي با بيان اينكه اكنون 19 ميليون سفر درون‌شهري در تهران انجام مي‌شود افزود: 115 ايستگاه مترو در تهران وجود دارد اما طبيعتا اين شهر بيش از اين نياز به حمل و نقل ريلي دارد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون