• 1404 شنبه 24 خرداد
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6067 -
  • 1404 شنبه 24 خرداد

نیاز کشوربه همبستگي در آستانه يك جنگ ناخواسته

دفاع‌ازایران

جزييات ترور سرداران و دانشمندان هسته‌اي ايران

سردار سرلشكر حسين سلامي

سردار سرلشكر پاسدار حسين سلامي در حمله رژيم صهيونيستي به ستاد فرمانده كل سپاه پاسداران به شهادت رسيد. همچنين در جريان اين حمله، سرلشكر غلامعلي رشيد فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبيا به شهادت رسيده است. سحرگاه امروز رژيم صهيونيستي به تهران و چند نقطه ديگر در ايران حمله كرد. سرلشكر سلامي متولد روستاي وانشان از توابع گلپايگان استان اصفهان در سال ۱۳۳۹ بود كه از سال ۱۳۹۸ تا زمان شهادت در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در جايگاه فرماندهي كل سپاه پاسداران قرار داشت و از اعضاي هيئت علمي دانشگاه عالي دفاع ملي نيز بود. شهيد سلامي فعاليت در سپاه پاسداران را از آبان ۱۳۵۹ آغاز كرد و در طول جنگ ايران و عراق مسووليت‌هاي مياني در لشكر ۲۵ كربلا، لشكر ۱۴ امام حسين و قرارگاه دريايي نوح داشت. او پس از جنگ، تحصيلات خود را از سر گرفت و مدرك كارشناسي مهندسي مكانيك را از دانشگاه علم و صنعت كسب كرد. او سپس در رشته مديريت دفاعي، كارشناسي ارشد را از دانشگاه عالي دفاع ملي دريافت كرد. سرلشكر سلامي از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ به عنوان فرمانده دانشگاه فرماندهي و ستاد سپاه پاسداران فعاليت مي‌كرد. او از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ معاون عمليات ستاد مشترك سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بود و از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ فرماندهي نيروي هوايي سپاه پاسداران را برعهده داشت. او در فاصله سال‌هاي ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۸ جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران بود.

اميرعلي حاجي‌زاده، فرمانده نيري هوافضاي سپاه پاسداران

فرمانده نيري هوافضاي سپاه پاسداران كه در جريان حمله سحرگاه ديروز رژيم صهيونيستي مجروح شده بود، به شهادت رسيد. سردار شهيد اميرعلي حاجي‌زاده متولد ۱۳۴۰ بود و فعاليت در سپاه پاسداران را از سال ۱۳۵۹ آغاز كرد. او در طول جنگ تحميلي در اغلب عمليات‌ گسترده نيروهاي مسلح حضور داشت. سردار حاجي‌زاده پس از شكل‌گيري نيروي هوافضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در مهرماه ۱۳۸۸ به عنوان نخستين فرمانده اين نيرو منصوب و تا زمان شهادت در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در اين جايگاه فعاليت مي‌كرد.

 

سرلشكر غلامعلي رشيد

سحرگاه امروز رژيم صهيونيستي به تهران و چند نقطه ديگر در ايران حمله كرد. سرلشكر غلامعلي رشيد متولد سال ۱۳۳۲ در دزفول و دانش‌آموخته كارشناسي ارشد جغرافياي سياسي از دانشگاه تهران و دكتري جغرافياي سياسي از دانشگاه تربيت مدرس بود. شهيد رشيد در طول جنگ تحميلي از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران بود و در عمليات‌هاي اصلي سپاه پاسداران حضور داشت. او از ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۸ معاون عمليات ستاد مشترك سپاه پاسداران بود، سپس به ستاد كل نيروهاي مسلح منتقل شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۸ معاونت اطلاعات و عمليات ستاد كل را برعهده داشت. شهيد رشيد در فاصله سال‌هاي ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۵ براي مدت ۱۷ سال جانشين رييس ستاد كل نيروهاي مسلح بود و از سال ۱۳۹۵ تا زمان شهادت، فرمانده قرارگاه مركزي خاتم‌الانبيا بود.

 

محمد باقري، رييس ستاد كل نيروهاي مسلح

رييس ستاد كل نيروهاي مسلح كشورمان در پي حملات رژيم صهيونيستي به شهادت رسيد. سردار سرلشكر پاسدار محمد باقري، رييس ستاد كل نيروهاي مسلح در حملات امروز صبح رژيم صهيونيستي به شهادت رسيد.

 

فريدون عباسي

بامداد امروز به دنبال حمله تروريستي رژيم غاصب صهيونيستي، فريدون عباسي دانشمند هسته‌اي كشور به شهادت رسيد. بامداد امروز (جمعه ۲۳ خرداد ماه) فريدون عباسي، دانشمند هسته‌اي كشور و رييس سابق سازمان انرژي اتمي در منزل مسكوني خود مورد هدف حمله رژيم صهيونيستي قرار گرفت و به مقام شهادت رسيد. شهيد فريدون عباسي، نماينده مردم كازرون در مجلس يازدهم نيز بود.

محمدمهدي طهرانچي

محمدمهدي طهرانچي متولد سال ۱۳۴۴ در تهران بود كه كارشناسي، كارشناسي‌ارشد و دكتراي فيزيك حالت جامد را در دانشگاه شهيد بهشتي گذراند. شهيد محمدمهدي طهرانچي صبح امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در حمله اسراييل به مجتمع اساتيد سرو به شهادت رسيد. محمدمهدي طهرانچي متولد سال ۱۳۴۴ خورشيدي در تهران بود كه كارشناسي، كارشناسي‌ارشد و دكتراي فيزيك حالت جامد را در دانشگاه شهيد بهشتي گذراند. طهرانچي دوره‌اي مطالعاتي در موسسه ICTP ايتاليا هم داشت. او همچنين استاد دانشكده فيزيك دانشگاه شهيد بهشتي بود و از سال ۱۳۹۶ عضو هيات امناي دانشگاه آزاد شد.

 

عبدالحميد مينوچهر

عبدالحميد مينوچهر، عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي و سردبير در فصلنامه فناوري و انرژي هسته‌اي بود و داراي ۴ مقاله كنفرانسي و ۶ مقاله ژورنالي در مجلات داخل كشور بود. طي ۱۱ سال با ۱ پژوهشگر مختلف همكاري مستقيم علمي داشته كه بيشترين همكاري وي با احمدرضا ذوالفقاري در انتشار ۳ مقاله علمي بوده است. مقالات منتشر شده ايشان بيشتر در موضوعات غلاف سوخت، آزمون غيرمخرب، جريان‌هاي گردابي و نرم افزارcst۱ studio suite تهيه شده است. در پي حمله امروز صبح اسراييل به ايران خانه عبدالحميد مينوچهر مورد اصابت قرار گرفت و ايشان به شهادت رسيد.

 

سيد اميرحسين فقهي

سيد اميرحسين فقهي، عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي و رييس پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌اي بود. در پي حمله امروز صبح اسراييل به ايران خانه سيد اميرحسين فقهي مورد اصابت قرار گرفت و ايشان به شهادت رسيد.

 

احمدرضا ذوالفقاري

احمدرضا ذوالفقاري عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي و مدير مسوول فصلنامه فناوري و انرژي هسته‌اي بود. او در مجلات و كنفرانس‌هاي معتبر ايران حضور فعال داشت. مقالات بين المللي و مقالات داخلي او نيز در سيويليكا يافت مي‌شوند. در پي حمله امروز صبح اسراييل به ايران خانه احمدرضا ذوالفقاري مورد اصابت قرار گرفت و ايشان به شهادت رسيد.

 

مطلبي‌زاده

مطلبي‌زاده يكي از دانشمندان هسته‌اي ايران بود. در پي حمله امروز صبح اسراييل به ايران خانه مطلبي‌زاده مورد اصابت قرار گرفت و ايشان به شهادت رسيد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها