• 1404 شنبه 18 مرداد
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6112 -
  • 1404 شنبه 18 مرداد

جهانداري داريوش بزرگ

كتاب «جهانداري داريوش بزرگ»، دفتري ارزشمند و پژوهشي موشكافانه و ريزبينانه از پروفسور شاپور شهبازي است كه نخستين‌بار در سال ۱۳۵۰ خورشيدي به چاپ رسيد و در چند دهه گذشته، چاپ آن متوقف شده بود، بار ديگر  چاپ شد.
سياوش آريا، پژوهشگر تاريخ ايران و ميراث فرهنگي در اين باره به ايسنا گفت: كتاب جهانداري داريوش بزرگ، دفتري ارزشمند و پژوهشي موشكافانه و ريزبينانه از تاريخ‌نگار و باستان‌شناس نامدار ايراني شادروان پروفسور شاپور شهبازي
 است.
اين كتاب نخستين‌بار در سال ۱۳۵۰ خورشيدي به چاپ رسيد و همان زمان مورد استقبال جامعه علمي و نويسندگان و پژوهندگان تاريخ باستاني ايران قرار گرفت. اما در چند دهه گذشته و پس از آن سال ديگر به چاپ نرسيد.
هم‌اينك با پشتيباني و همكاري خانواده زنده‌ياد شهبازي به‌ويژه دكتر نازيلا شهبازي، خواهر استاد و رودابه شهبازي، دختر آن شادروان و محسن شهبازي برادر او، اين كتاب بار ديگر در بهار ۱۴۰۴ xxxxواريد به زيور چاپ در آمده است و براي جوانان و دوستداران تاريخ ايران و نويسندگان و پژوهشگران خبر خوبي بوده و بسيار سودمند است.
اين كتاب را با بهاي ۲۳۰ هزار تومان مي‌توان از انتشارات مرواريد تهيه كرد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون