چهره- گفته
معاون امور مجلس رييسجمهور:
دولت از حقوقهاي نامتعارف دفاع نميكند
گروه سياسي| «از حقوقهاي نامتعارف دفاع نميكنيم.»؛ اين حرف مشترك همه دولتيها از رييسجمهور و معاونانش گرفته تا وزرا است. حرفي كه در عمل هم ثابت شد. برخي بركنار شدند و با استعفاي سايرين هم موافقت شد. در اين ميان حتي براي خلأهاي قانوني كه موجب به وجود آمدن اين حقوقها شده بود هم چارهانديشي شد. ديروز اما معاون امور مجلس رييسجمهوري با بيان اينكه دولت از كساني كه حقوقهاي نامتعارف گرفتهاند، دفاع نميكند، گفت: تعداد افرادي كه حقوقهاي نامتعارف دريافت كردهاند كمتر از 50 نفر است. به گزارش ايرنا، حسينعلي اميري در پاسخ به سوالي درباره رويكرد و عملكرد دولت در برخورد با فيشهاي حقوقي نامتعارف اظهار داشت: در پرداخت حقوق بايد عدالت رعايت شود و دولت از اينكه عدهاي حقوق نامتعارف گرفتهاند، دفاع نميكند. وي افزود: رييسجمهوري به محض اطلاع بررسي ريشهاي اين موضوع را دستور داد و اينكه كساني كه حقوقهاي غيرمتعارف گرفتند، بركنار شوند.
تشكيل فراكسيونهاي مختلف نيز به خودي خود اشكالي ندارد
كاظم جلالي رييس مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوالي در مورد تشكيل فراكسيون مستقلين در مجلس، گفت: از ابتدا كساني بودند كه گرايش مستقل و معتدل داشتند و خواهان اين بودند كه به اصليترين مسائل كشور پرداخته شود و چالشهاي موجود كشور در برخوردهاي جناحي بيشتر نشود. ما ميخواهيم به جاي تقابل حلقه وصل باشيم. رييس فراكسيون مستقلين ادامه داد: تجربهاي كه در مجلس داريم اين است كه اگر فراكسيون يا نمايندگاني ولو كم تعداد به واقع كنار هم قرار بگيرند اثرگذاري بيشتري از تعداد زيادي دارند كه عملا نقطه مشتركي در اداره مجلس با يكديگر نداشتند. لذا اين جمع قصد تقابل با هيچ جايي را ندارد و مشي آن در مجلس تعاملي و در جهت ارتباط با ساير فراكسيونها براي كارآمدي بيشتر مجلس است.
اهل سنت بيشترين آسيب را از داعش متحمل شده است
علي شمخاني در ديدار با صالح، معاون دبيركل اتحاديه ميهني كردستان عراق با اشاره به رابطه ديرينه و گرم جمهوري اسلامي ايران با گروههاي كردي در عراق اظهار داشت: دوستي و مودت عميق ميان ايران و برادران كرد عراقي حاصل همكاري و مبارزه مشترك در طول سالهاي متمادي در ميدانهاي سخت و پر تنش بوده و غيرقابل گسست است. به گزارش ايسنا، دبير شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به آثار خسارت بار بحران امنيتي حاصل از اقدامات گروههاي تروريستي تكفيري در عراق افزود: متاسفانه بيشترين آسيب از حضور داعش را شهروندان اهل سنت متحمل شدهاند و اين تجربه نشان ميدهد فاصله گرفتن از عراق يكپارچه موجب بيثباتي، صدمه و خسارت ميشود. شمخاني مهمترين نماد كارآمدي يك حكومت را توان مقابله با تهديدهاي عظيم امنيتي دانست و افزود: ظرفيت و تواني كه امروز در عراق به واسطه مرجعيت ديني، شجاعت نيروهاي نظامي و مردمي و تدبير دولت به وجود آمده است در بسياري از كشورهاي مدعي در منطقه، تنها يك آرزوست.