وزير بهداشت در چين اعلام كرد: كاهش ۵۰درصدي واردات پالم در ايران
وزير بهداشت در پانل نهمين كنفرانس جهاني ارتقاي سلامت در شانگهاي چين با اشاره به كاهش ۵۰ درصدي واردات روغن پالم در دو سال گذشته، گفت: در راستاي اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستيم ميزان شكر و نمك در محصولات غذايي را كاهش دهيم. هاشمي با بيان اينكه بايد ميزان اسيد چرب آزاد را تا پنج سال آينده به صفر برسانيم، گفت: در خصوص اقدامات در حوزه بهداشتي ۶ هزار پايگاه بهداشتي در مناطق حاشيه شهر احداث شد و هر سه پايگاه بهداشتي يك مركز جامع سلامت را تشكيل ميدهد. همچنين به ازاي هر ۲ هزار ايراني يك مراقب سلامت و يك كارشناس تغذيه نيز در پايگاههاي بهداشتي حضور دارند.