خبر
ايران؛ ميزبان نشست منطقهاي مجمع جهاني سلامت ميشود
علي جعفريان نماينده تامالاختيار دانشگاه علوم پزشكي تهران در مجمع جهاني سلامت گفت: باوجود مشكلات زيادي كه در صحنه سياسي براي ايران به وجود ميآورند، كشور ما به عنوان ميزبان نشست منطقهاي مجمع جهاني سلامت در سال 2019 انتخاب شده است. به گزارش خبرآنلاين، رييس هفتمين نشست منطقهاي مجمع جهاني سلامت، گفت: نگاه ما در اين نشست توجه به مسائل منطقهاي است و سرفصلهايي كه براي اين نشست تعريف كردهايم معطوف به مشكلات اين منطقه است. ما در منطقهاي هستيم كه بحران و جنگ زياد است و بحثهاي مرتبط با آن مثل پناهندگان و جابهجاييهاي محل زندگي در كشورهايي مثل سوريه، عراق و يمن پيامدهاي منفي سلامت به دنبال دارد. او با بيان اينكه در اين نشست فرصت ارتباط با دانشگاههاي ديگر و صنايع وجود دارد، تصريح كرد: البته در شرايط تحريم ارتباط با صنعت سخت است اما در همين شرايط ميتوانيم با مسوولان شركتهاي بزرگ دارويي و تجهيزاتي صحبت كنيم و ارتباط بگيريم زيرا حضور بينالمللي مقدمهاي است براي بينالمللي شدن. به گفته جعفريان، هفتمين نشست منطقهاي مجمع جهاني سلامت روزهاي
9 و 10 ارديبهشت ماه 1398 به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي تهران در جزيره كيش برگزار ميشود. اين اولين نشست منطقهاي در غرب آسيا و شمال آفريقاست كه قرار است 700 شركتكننده از جمله 150 ميهمان خارجي در آن حضور يابند.
به تاراج رفتن بخشي از جنگلهاي مناطق الموت قزوين
فاطمه خمسه، رييس سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين گفت: امسال بخشي از جنگلهاي مناطق الموت به تاراج رفت و دستخوش تغييرات شد كه از اين بابت متاثر هستيم. به گزارش ايسنا، خمسه افزود: متاسفانه در سالهاي اخير، افزايش ريزگردها، كويري و بياباني شدن، افزايش آلايندهها باعث شده شاخص ايران نسبت به مسائل زيستمحيطي كاهش پيدا كند. او با تاكيد بر اينكه بايد فرهنگسازي جدي در زمينه صيانت از منابع طبيعي انجام شود، عنوان كرد: استان قزوين 15 هزار و 633 كيلومتر مساحت دارد كه بيش از 90 هزار هكتار آن منابع طبيعي است. وي با بيان اينكه فشارهاي زيادي براي تبديل اراضي كشاورزي و منابع طبيعي در استان وجود دارد، تصريح كرد: نظام بهرهبرداري مناسب از مراتع و جنگل وجود ندارد و بهرهبرداران هيچ انگيزهاي براي احياي منابع طبيعي ندارند.