حق برخورداري از حقوق بشر
«حقِّ حق داشتن» مفهومي تازه و منبعي مهم براي تفكر و كنش سياسي در زمانه ما است. عصري كه روز به روز و در گوشه و كنار جهان بر شمار افرادي كه عاجز از تعلق به يك جامعه سياسي هستند افزوده ميشود. هانا آرنت اين عبارت را در نقد «حقوق بشر» به كار ميگرفت و بر آن بود كه اساسا مفهوم حقوق بشر انسجام لازم را جهت اينكه مبنايي براي نظريه سياسي دموكراتيك باشد، ندارد. در اين كتاب، سعي بر آن است كه با ارايه قرائني نقادانه از حقِّ حق داشتن، اصول و منابعي براي تلاشهاي دموكراتيك پرورده شود.
«حقِّ حق داشتن» مجموعهاي است از مقالاتي كه به قلم استفاني د گوير، آليستر هانت، ليدا ماكسول، ساموئل موين و آسترا تيلور نوشته شده است. اين كتاب با ترجمه حسين پيران توسط انتشارات «نشر نو» منتشر و روانه بازار كتاب شده است.
خودشناسي با استفاده از تكنيك رمز واژه
«خودشناسي به روش يونگ» از مهمترين كتابهاي يونگ است كه پيش از اين ترجمه فارسي آن چهار بار منتشر شده اما انتشارات نشر نو اولينبار است كه دست به انتشار آن
زده است.
خودشناسي با روش يونگ با استفاده از «تكنيك رمز واژه» شيوه جالب و هيجانانگيزي را براساس نظريههاي روانشناس بزرگ كارل گوستاو يونگ ارايه ميدهد. «تكنيك رمزواژه» قادر است تيپهاي مختلف روانشناختي را مشخص و ساختارها و پويايي شخصيت هريك از اين تيپها را بررسي كند. همچنين شناخت وسيعتري از «خود» دروني انسان و ارتباط شخصيتي وي ارايه ميدهد. علاوه بر اين، روشي براي كار با كهنالگوهاي يونگي در اختيار قرار ميدهد.
اين كتاب به دليل سبك نگارش روان و سرگرمكنندهاش براي هر كس كه علاقهمند به شناخت خود و رشد شخصيتياش باشد قابل استفاده و جالب توجه است.
مايكل دانيلز روانشناس زبدهاي است كه علاقهاي ديرين به مكتب روانشناسي يونگ و موضوعِ خودشكوفايي دارد. وي يكي از مربيان ارشد رشته روانشناسي در پليتكنيك ليورپول است.
از مهمترين سرفصلهاي اين كتاب ميتوان به، به سوي خودشناسي، منطق و ساختار، جريان تفسيري، تحليل تغيير و افكار نهايي اشاره كرد.
«خودشناسي به روش يونگ» نوشته مايكل دانيلز با ترجمه اسماعيل فصيح توسط انتشارات «نشر نو» منتشر شده است.
حكايتهاي آقاي ميراث امريكا
جيمز تربر از داستاننويسان بزرگ معاصر امريكا و جهان است كه او را بعد از مارك تواين، بزرگترين طنزنويس امريكايي ميدانند.
حكايتهايي براي زمانه ما (كتاب اول) و باز هم «حكايتهايي براي زمانه ما» (كتاب دوم) به قلم جيمز تربر مجموعهاي است از قصههايي به سبك داستانهاي ازوپ و لافونتن اما با پرداختي نو و مضامين جديد اجتماعي و سياسي و روانشناختي. نويسنده انسان را به جستوجوي هويت اصلياش، نظم و نظام، تعقل و خيرانديشي
ترغيب ميكند.
جيمز تربر را كه ملقب به «ميراث امريكا» است بيشتر با داستانهاي كوتاهش كه عمدتا در نشريه معتبر ادبي نيويوركر چاپ ميشد و طرحهاي كارتونياش ميشناسند.
«حكايتهايي براي زمانه ما و باز هم حكايتهايي براي زمانه ما» نوشته جيمز تربر با ترجمه حسن هاشمي ميناباد توسط انتشارات نشر نو براي اولينبار به تازگي منتشر شده است.