فرمانده كل ارتش در جمع فرماندهان نزاجا:
همه نيروها بايد خود را به صورت «شبحملهاي» آماده كنند
فرمانده كل ارتش ديروز در گردهمايي فرماندهان يگان عمده و مستقل نزاجا حرفهاي مهمي زد. صحبتهايي كه شايد تا امروز جستهگريخته شنيده ميشد اما هيچگاه تا اين درجه پررنگ نبوده است. سرلشكر موسوي هرچند سخنرانياش در اين مراسم را با بحث سيل و تشكر از ارتشيها درباره امداد رساني به سيلزدگان و حضور پررنگ در اين عرصه شروع كرد اما اهميت صحبتهاي او آنجايي بيشتر ميشود كه بحث تهديدات برون مرزي و هشدارهاي داخلي به ميان ميآيد. او با بيان اينكه تهديدات ما تهديداتي جدي است، ميگويد: «اگرچه در ابتداي كار تهديدات زميني نخواهد بود اما نيروي زميني بايد به عنوان محور نيروها، آمادگي خود را همواره حفظ كند.» او ادامه ميدهد: «همه نيروها بايد خود را به صورت شب حملهاي آماده كنند و بازي جنگ را دايماً تمرين كنند و نيروي زميني نيز بايد همچنان توان رزمي خود را ارتقا دهد.»
از جنگ استقبال نميكنيم، اما ما مرد جنگيم
خط و نشانها درباره حمله نظامي عليه ايران تنها به فرمانده كل ارتش ختم نميشود و فرمانده قرارگاه مركزي خاتم الانبيا (ص) نيز در همين مراسم ميگويد: « ما با كشورهاي همسايه در منطقه منافع مشتركي براي ثبات و امنيت و توسعه داريم و انتظار داريم از رفتار همسو با منافع امريكا و رژيم صهيونيستي غاصب كه هدفي جز اختلاف و جنگ در منطقه ندارند، خودداري كنند زيرا هزينه آن براي تمام مردم منطقه است و به زندگي مشترك در اين منطقه آسيب ميزند.» او ادامه ميدهد: «ما به زندگي مسالمتآميز با همسايگانمان باورداريم و براي آن تلاش خواهيم كرد. اميدواريم با درايت، توطئه امريكاو رژيم صهيونيستي براي جنگ در منطقه با شكست همراه شود. در غير اين صورت منطقه درگردابي از حوادث مخاطرهآميز و غير قابل پيشبيني از نظر موضوع و زمان فرو خواهد رفت.» سرلشكر رشيد در ادامه صحبتهايش ميگويد: «اگر قدرت نداشته باشيم مورد تهاجم قرار ميگيريم بنابر اين ما از موجوديت منافع مردممان قدرتمندانه دفاع خواهيم كرد تا تداوم زندگي عزتمندانه براي ملت عزيز ايران فراهم شود.ما در دوران دفاع مقدس هزينهها و خسارات انساني و مالي جنگ را تجربه كرديم.ما از جنگ استقبال نميكنيم، اما ما مرد جنگيم و در برابر هر متجاوزي ميايستيم و او را به ياري خداوند شكست ميدهيم و هشدار ميدهيم كه هزينه جنگ تنها براي ملت ما نخواهد بود. امروز نيروهاي ما بايد بيش از پيش براي دفاع از منافع و زندگي عزتمندانه ملت شريف ايران آماده و هوشيار باشند و عزت، موقعيت و قدرت ايران و ملت عزيز در سايه لطف خداوند حكيم، دعاي خير شهدا، تدبير رهبري معظم انقلاب و ايستادگي دولت و جانفشاني ملت شريف ايران و نيروهاي مسلح برقرار خواهد بود.»
در مقابل قدرتهاي جهاني ميايستيم
امير سرتيپ كيومرث حيدري فرمانده نيروي زميني ارتش هم كه در اين مراسم حضور داشت نيز در راستاي صحبتهاي ديگر فرماندهان ارتش و سپاه از تجهيزات نظامي سخن به ميان ميآورد و ميگويد: انقلاب اسلامي ايران مسير تكاملي خود را به خوبي طي ميكند و در ۴۰ سال آغازين انقلاب بدون توقف با پيشرفتهاي مهم در عرصههاي گوناگون جلو رفتيم. اكنون در جهان اثرگذار هستيم و در مقابل قدرتهاي جهاني ميايستيم و حرف حق را ميزنيم. او ادامه ميدهد: «نيروي زميني ارتش در گام دوم انقلاب دستخوش تغييرات ساختاري شد و يگانهاي خود را به يگانهاي واكنش سريع، متحرك هجومي و مخصوص تغيير ماهيت داده و توانسته است در حوزههاي دفاعي، امنيتي، حفظ و ارتقاي توان رزمي به جايگاه مطلوبي برسد. موضوع مهم ديگر در گام دوم انقلاب براي نيروي زميني ارتش تجهيز يگانهايي است كه در ساختار جديد تغيير ماهيت دادند و بايد با تجهيزات روز در مقابله با تهديدات نوين ايستادگي كنند.»
ناگفته نماند روز گذشته فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران نيز با فرمانده نيروي دريايي عراق در ستاد فرماندهي كل سپاه ديدار كردند؛ ديداري كه به نظر ميرسد چندان با بحثهاي اخير و بيشتر شدن تنش ميان ايران و امريكا بيارتباط نباشد.