• 1404 دوشنبه 26 خرداد
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4356 -
  • 1398 پنج‌شنبه 12 ارديبهشت

خبر

تعيين ميزان افزايش حقوق سال 98 براي بازنشستگان تامين اجتماعي

اعضاي دولت در جلسه روز چهارشنبه به رياست اسحاق جهانگيري، معاون اول رييس‌جمهور به بررسي مسائل روز كشور و گزارش دستگاه‌هاي اجرايي از حوزه ماموريت‌ها و روند اقدامات انجام شده، پرداختند. به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دفتر رييس‌جمهوري هيات وزيران در اين جلسه ضمن تأكيد بر تلاش حداكثري براي فروش نفت با وجود محدوديت‌هاي اعلام شده و تأمين منابع مورد نياز كشور از كليه دستگاه‌هاي اجرايي خواست تا عزم خود را در اجرا و پيگيري مجدانه سياست‌هاي دولت از قبيل صرفه‌جويي در كليه دستگاه‌هاي اجرايي، شناسايي و توسعه راه‌حل‌هاي جايگزين تأمين منابع به ويژه صادرات غيرنفتي، تسهيل فرآيند صادرات، حمايت از بخش خصوصي، صيانت از اشتغال كارگران، مراقبت از واحدهاي توليدي، حمايت از اقشار كم‌درآمد جامعه و رفع نيازمندي‌هاي آنان به كار گيرند. همچنين هيات وزيران در اين جلسه ميزان افزايش حقوق بازنشستگان و مستمري‌بگيران تامين اجتماعي در سال ۱۳۹۸ را تعيين كرد. بر اين اساس از ابتداي سال ۱۳۹۸ كليه مستمري‌هاي بازنشستگي، از كار افتادگي و مجموع مستمري بازماندگان مشمولين قانون تامين اجتماعي كه تا پايان سال ۱۳۹۷ برقرار شده‌اند براي دريافت‌كنندگان حداقل مستمري به ميزان(۱,۵۱۶,۸۸۱) تومان معادل ۳۶,۵ درصد تعيين مي‌شود و براساس ساير سطوح به ميزان ۱۳ درصد مستمري آنان در پايان اسفند ماه ۱۳۹۷ به علاوه مبلغ ثابت(۲۶۱,۱۴۷) تومان افزايش مي‌يابد.

درخصوص ساير افرادي كه مستمري آنها به نسبت پرداخت حق بيمه برقرار شده است، افزايش مستمري‌هاي تا حداقل دستمزد معادل ۳۶,۵ درصد و مستمري‌هاي بيش از حداقل همانند ساير سطوح و به نسبت سنوات پرداخت حق بيمه خواهد بود. موافقت دولت با خروج موقت تعدادي از آثار تاريخي- فرهنگي براي برگزاري نمايشگاه در چين و لايحه انتقال محكومان به حبس و پروتكل اصلاح موافقت‌نامه جهت معاضدت در پرونده‌هاي مدني و جزايي ميان ايران و روسيه از ديگر مصوبات دولت بود. دولت لايحه اصلاحات آيين‌نامه آموزش، صدور گواهينامه و نگهباني براي دريانوردان(اس تي سي دبليو ۱۹۷۸) را نيز تصويب كرد.

 

مانيفست قضايي اصلاح‌طلبان منتشر شد

جمعي از چهره‌هاي شاخص اصلاح‌طلبان با انتشار مانيفستي به ذكر چهل مطالبه‌ و پيشنهاد مشخص‌شان در زمينه اصلاحات قضايي ذيل چهار بخش پرداخته‌اند:

يكم: بازسازي قوه قضاييه به عنوان نهاد حافظ حقوق ملت، پاسدار عدالت و پناه مظلومان

دوم: فسادستيزي موثرتر در قوه قضاييه

سوم: افزايش كارايي دستگاه قضايي

چهارم: كاهش جمعيت كيفري زندان‌ها

براي اولين بار است كه جمعي از اصلاح‌طلبان به ذكر فهرستي از جزييات مطالبات و پيشنهادات‌شان در زمينه اصلاحات قوه قضاييه مي‌پردازند. امضاكنندگان در ابتداي بيانيه ذكر كرده‌اند:

«ما، جمعي از فعالان سياسي اصلاح‌طلب به عملكرد قوه قضاييه‌ انتقادهاي پرشماري داريم و به اقتضاي مشي مصلحانه لازم مي‌دانيم رئوس مهم‌ترين انتقادها و مطالبات‌مان را در اين حوزه ذكر و يادآوري كنيم. به ميزاني كه مديريت اين قوه را در انجام اين اصلاحات جدي ببينيم، از اقدام‌هاي مصلحانه‌ حمايت و در حد توان‌مان به تحقق آنها كمك خواهيم كرد و اگر مديريت قوه قضاييه را در گام برداشتن به سمت تغييرات ضروري نامصمم يا ناتوان بيابيم، در تداوم نقد و مطالبه‌گري مصلحانه‌‌مان كوشاتر خواهيم شد.»

محسن آرمين، محسن امين‌زاده، ابراهيم اصغرزاده، سيدمصطفي تاجزاده، رضا تهراني، جلال جلالي‌زاده، حميدرضا جلايي‌پور، ‌سعيد حجاريان، عبدالله رمضان‌زاده، عيسي سحرخيز‌‌، محسن صفايي‌فراهاني، عباس عبدي، فيض‌الله عرب‌سرخي، ‌زهرا شجاعي، محمد كيانوش راد، فخرالسادات محتشمي‌پور، ‌احمد منتظري، شهيندخت مولاوردي، محمد نعيمي‌پور، عبدالله ناصري و صديقه وسمقي از امضاكنندگان اين بيانيه‌اند.

 

جانبداري‌هاي جناحي در برگزاري انتخابات پذيرفتني نيست

جمال عرف، معاون سياسي وزير كشور در همايش معاونان سياسي و امنيتي استانداري‌هاي سراسر كشور گفت:«رعايت قانون و اصل بي‌طرفي، رويكرد محوري و اساسي وزارت كشور به عنوان مجري انتخابات است و بديهي است به هيچ عنوان، جانبداري‌هاي جرياني و جناحي در برگزاري انتخابات از سوي مجريان انتخابات پذيرفتني نيست.» به گزارش ايرنا؛ عرف همچنين با اشاره به فشارهاي امريكا افزود:«در چنين فضايي، برگزاري انتخابات باشكوه در سال 98 از اهميت بسيار بيشتري برخوردار است كه تعميق و تقويت انسجام ملي را نيز در برابر اين فشارها در پي خواهد داشت. تحقق اين هدف، معطوف به انجام صحيح و صادقانه وظايف مديريت سياسي كشور در برگزاري انتخابات است.»

 

مهناز افشار به دادسرا احضار شد

دادستان عمومي و انقلاب مركز مازندران با بيان اينكه مهناز افشار ۲ پرونده در شعبه ۳ بازپرسي دادياري شهرستان بابل دارد، گفت:«يكي از اتهامات مهناز افشار تشويش اذهان عمومي به ‌شمار مي‌رود كه در پي شكايت سيدغفار درياباري طلبه مازندراني صورت گرفته است.» به گزارش فارس؛ سيديونس حسيني‌عالمي از صدور احضاريه براي مهناز افشار خبر داد و توضيح داد:«اين بازيگر معروف شاكي خصوصي دارد و براي پاسخگويي به دادسرا احضار شده است.» حسيني‌عالمي با بيان اينكه دادسراي بابل اين احضاريه را به نيابت براي دادسراي فرهنگ و رسانه تهران داده است، يادآور شد:«اين احضاريه در خصوص توييت مهناز افشار است كه از عكس سيدغفار درياباري طلبه مازندراني سوءاستفاده كرده است.»

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون