خبر
شماره مخصوص گزارش بدحجابي و اقدامات خلاف عفت
محمدمهدي حاجمحمدي، سرپرست دادسراي ارشاد تهران از شهروندان اخلاقمدار تهراني خواسته است كه به محض مشاهده هرگونه «كشف حجاب در خودرو»، «كشف حجاب يا سرو مشروبات يا برگزاري مراسم مختلط رقص در اماكني همچون سفرهخانه، كافه، رستوران، مراكز خريد، باغ تالار و...»، «اطلاع از برگزاري پارتيهاي شبانه يا خانههاي فساد و فحشا»، «انتشار مطالب خلاف عفت در اينستاگرام و ...» موضوع را پس از جمعآوري مستندات لازم با ذكر كامل مشخصات محل و زمان وقوع جرم به شماره ۰۹۰۵۴۳۰۹۴۸۴ در پيامرسانهاي سروش، ايتا و... ارسال كنند.به گزارش ميزان، آنطور كه محمدمهدي حاجمحمدي، سرپرست دادسراي ارشاد تهران گفته است اين اقدام براي تسريع در برخورد با هنجارشكنيها با استفاده از ظرفيت مردم و شهروندان دغدغهمند است.
او كه اين مستندات را شخصا بررسي و رسيدگي ميكند، به شهروندان تهراني اطمينان خاطر داده است كه گزارشهاي واصله در سريعترين زمان ممكن رسيدگي و با اعمال مجرمانه برخورد ميشود.
حاجمحمدي در اين رابطه توضيح داد: مردم وقتي با هنجارشكنيها مواجه ميشوند، علاقه دارند آن را گزارش كنند؛ اما نميدانند از چه طريق بايد اين اقدام صورت گيرد و ارسال گزارش به پليس و وصول آن به دادسرا نيز ممكن است با مقداري زمان بيشتري مواجه شود، لذا بر آن شديم تا با ورود به اين موضوع از ناحيه دادسرا، به برخورد با مظاهر علني جرايم منافي اخلاق و عفت، تسريع بخشيم.
هوشنگ عباسزاده، پيشكسوت حوزه روابطعمومي درگذشت
هوشنگ عباسزاده، پيشكسوت حوزه روابطعمومي و عضو بازنشسته هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي درگذشت.
به گزارش ايلنا، هوشنگ عباسزاده، پيشكسوت حوزه روابطعمومي و عضو بازنشسته هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي روز جمعه ۱۷ خرداد پس از تحمل دورهاي بيماري و در ۶۸ سالگي درگذشت.هوشنگ عباسزاده كه دانشآموخته دانشگاه ايالتي اكلاهماي امريكا، از سال ۱۳۵۶ در دانشكده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي مشغول تدريس دروسي مانند اصول روابطعمومي، تاريخ روزنامهنگاري و افكار عمومي و وسايل ارتباط جمعي بود. او از سال ۱۳۷۱ عضو هيات علمي داوران انتخاب روابطعموميهاي برتر كشور بود و در سال ۱۳۸۷ از دانشگاه علامه طباطبايي بازنشسته شد. عباسزاده در آيين نكوداشتي كه از سوي دانشكده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبايي برگزار شده بود، از سوي اساتيد دانشكده علوم ارتباطات اين دانشگاه به عنوان «چهره ماندگار در توليد علم بومي در حوزه روابطعمومي» ناميده شد.