• 1404 پنج‌شنبه 26 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3104 -
  • 1393 سه‌شنبه 20 آبان

پيدا و پنهان

جنتي اينستاگرامي شد

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اخيرا به اينستاگرام پيوسته است. به گزارش نامه‌‌نيوز، دكتر علي جنتي با راه‌اندازي صفحه اينستاگرام خود، طي يكساعت اوليه حضورش در اين شبكه اجتماعي، سه عكس به اشتراك گذاشت و در همين مدت نيز بيش از 400 نفر صفحه او را لايك كردند. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در يك پست متني نوشت: بسيار خوشوقتم كه مي‌توانم از طريق اينستاگرام با دوستان و شهروندان گرانقدر ارتباط برقرار كنم و از ايده‌ها و افكار و تصاوير زيبا و دلچسب شما بهره‌مند شوم. اميدوارم اين ارتباط بتواند در اراده چهره‌يي مناسب از فرهنگ و تمدن غني و پربار ايران عزيز كمك نمايد. پيروز و سربلند باشيد.

در همايش «زنده باد مرگ بر امريكا» مطرح شد

نظر اصلاح‌طلبان و اصولگرايان نسبت به«  امريكا»

گروه سياسي| مهرداد بذرپاش، علي شكوري‌راد و مصطفي كواكبيان، فعالان سياسي اصولگرا و اصلاح‌طلب در همايشي با عنوان «زنده باد مرگ بر امريكا؛ مذاكره و تعامل يا اصول مقاومت» در دانشگاه تهران به مناظره‌يي پرداختند كه محور آن مذاكرات هسته‌يي، عملكرد دولت يازدهم، قيام كربلا، تسخير لانه جاسوسي و حوادث سال 88 بود. به گزارش ايرنا، گزيده اظهارات حاضران در اين نشست به شرح زير است.
 مهرداد بذرپاش: مشكلي در كشور داريم و سياسيون به دنبال ايجاد آن هستند كه رقابت سياسي را از سطوح اصلي و عقيدتي به سطوح مباحث مسلم ديني براي جذب آرا بكشانند. خيلي از 400 نفري كه لانه جاسوسي را تسخير كردند پس از انقلاب به شهادت رسيدند و آنها در مسيري كه انتخاب كردند مانند اصلاح‌طلبان امروزي پشيمان نشدند. امروز بايد بگوييم تمام تلاشي كه تيم مذاكره‌كننده انجام مي‌دهد براي اين است كه شرايط را به قبل از انتخابات سال 1388 بازگرداند و اين نشان مي‌دهد كه پس از سال 1388 و ظلمي كه به نظام شد، اين تحريم‌ها به وجود آمده و پس از توافق ژنو نيز پنج بار تحريم شديم. .
علي شكوري‌راد: كساني كه لانه جاسوسي را تسخير كردند حركت بزرگي انجام دادند و حتي يك نفر از آنها از كرده خود پشيمان نيست. اين درست نيست كه از صحبت‌هاي رهبري و امام(ره) چماقي درست كنيم و بر سر يكديگر بكوبيم. امكان رساندن صداي ما به مخاطبان وجود ندارد. مذاكرات را رهبري تاييد كرده و دكتر ظريف جزو جبهه ما نبود. من معتقدم شعار مرگ بر امريكا شعار اصيل و ريشه‌دار انقلاب است و وقتي مي‌گوييم مرگ بر امريكا، منظورمان خوي امريكايي است كه اين خوي مبتني بر داشتن قدرت براي تحميل نظرات و پول و ثروت براي در دست داشتن رسانه‌ها است و از اين سه موضوع براي زير پا گذاشتن حقوق ملت استفاده كرد. ظرفيت‌هاي كشور بايد در مسير انقلاب باشد. رهبري براي يك جناح نيست كه بخواهيم ايشان را مصادره كنيم و اصولگرايان بايد واقعيتي به نام «اصلاح‌طلبان» را به رسميت بشناسند نه اينكه عده‌يي بخواهند آن را حذف كنند.
مصطفي كواكبيان: معتقدم كه امام حسين براي مذاكره در كربلا قيام كرد نه براي مقاومت اما اين موضوعي مورد بحث است كه بايد بررسي شود. معتقدم هر جا لازم به مذاكره باشد بايد به اين امر اقدام كرد و هر جا نياز به مقاومت هست نيز بايد مقاومت كرد. يادم هست كه عده‌يي در انتقاد به كف زدن‌هاي دانشجويان گفته بودند كه اين كف زدن‌ها به مثابه تيري بود كه به مكتب حسين خورده است. نبايد برخي حركات 35 سال پيش را دوباره تكرار كنيم.

همزمان با مذاكرات هسته‌يي صورت گرفت

همايش منطق عاشورايي با طعن انتقاد از مذاكره‌كنندگان

گروه سياسي| در بحبوحه مذاكرات هسته‌يي كه در مسقط در جريان است همايشي در تهران برپا شد، اما متفاوت با تمامي گردهمايي‌هاي مشابهي كه در دوره‌هاي گذشته انجام مي‌شد. در اين همايش كه ميزباني آن‌ را بسيج دانشجويي دانشگاه علم و صنعت بر عهده داشت از منطق عاشورايي سخن گفته شد. منطقي كه در قالب گفتمان مقاومت به معاني جديدي در استراتژي جمهوري اسلامي ايران تعبير شده است. معاني از جمله سلطه ناپذيري، ظلم‌ستيزي، عدالت‌خواهي. هرچند دوباره پاي مذاكره‌كنندگان هسته‌يي ايران به اين همايش باز شد و يكي از سخنرانان دست دادن ظريف و جان كري را دون شأن دانسته و ديگري اين اقدام را ناشي از ضعف امريكايي‌ها دانست اما تاكيد روي اين مباحث همچون گذشته پررنگ نبوده است. در واقع آنچه وجه مشترك همه سخنرانان بود فرهنگ عاشورايي بود. همان فرهنگي كه آن را عامل بقا و گسترش انقلاب اسلامي دانسته و با پيوند زدن با هويت ديني و انقلابي به گفتمان ملي تبديل كرد. سخنرانان در اين همايش حل تمامي مشكلات در گرو رابطه با امريكا را صحيح ندانسته و دوره‌يي كه هرچه اين كشور اراده كند و ديگران بپذيرند را تمام شده دانستند. دغدغه ديگري كه از سوي يكي از سخنرانان مطرح شد، ورود اسلام از راه دانشگاه به مردم است كه عدم موفقيت در اين زمينه را كم كاري دانسته و منظور امام راحل از شعار نه شرقي نه غربي را ارايه مدلي از سوي ايران خواند كه طي ساليان متمادي به مرحله عمل در نيامد. به گزارش فارس، گزيده اظهارات سخنرانان در اين همايش  رادر ادامه مي‌آيد:

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون