در سه شهر و در تجمعهاي 10 نفره صورت گرفت
اعتراض به سفر جك استراو به سه شهر تاريخي
گروه سياسي| روزي كه هواپيماي جك استراو روي زمين ايران نشست شايد فكر نميكرد سفر توريستي او برايش تا اين اندازه پسلرزه داشته باشد. حتي متن پر از تعريف و تمجيد او از ايران، امنيت و مهماننوازي مردمش هم باعث نشد كه عدهاي اين سفر را يك سفر عادي توريستي بدانند. تجمع در سه شهري كه جك استراو در آنها اقامت كرده بود ترتيب داده شد. اول بار پنجشنبه شب بود كه عدهاي مقابل هتل محل اقامت جك استراو در شيراز تجمع كردند.
تجمعي كه خيلي زود هم برهم خورد. عكسهايشان را براي انتشار در وبلاگها و سايتها تهيه كردند و بعد با تاكيدات نيروي انتظامي متفرق شدند. پلاكارد هم با خود آورده بودند. پلاكاردهاي دست نوشتهاي كه روي آنها مرگ بر انگليس هم نوشته شده بود. اين اما پايان ماجرا نبود. روز جمعه آيتالله ايماني در خطبههاي نماز جمعه شيراز به همين موضوع اشاره و از سفر جك استراو انتقاد كرد. آيتالله اسدالله ايماني در خطبههاي نماز جمعه شيراز با اعتراض به سفر وزير اسبق امور خارجه انگليس به شيراز با عنوان گردشگر اظهار كرد: «چرا اين فرد در تاسوعاي حسيني گردشگري خود به شيراز را قرار داده و آيا مسوولان در اين مورد پاسخي دارند؟ وي با بيان اينكه فراموش كردن دشمنيهاي 70 ساله امريكا و 200 ساله انگليس با ملت مسلمان ايران ممكن نيست افزود: ماداميكه ملت از آرمانهاي نظام جمهوري اسلامي دفاع و مراقبت ميكند امريكا و استكبار دست از دشمنيهاي خود با ما برنميدارند.»
ديروز اما پيش از آنكه جك استراو به اصفهان برود عدهاي مقابل هتل عباسي اصفهان تجمع كردند تا مراتب اعتراض خود را نسبت به سفر احتمالي او نشان دهند. بر اين اساس از ساعت سه بعدازظهر روز گذشته عدهاي مقابل اين هتل تجمع كردند و شعار مرگ بر امريكا و مرگ بر انگليس سر دادند. آنگونه كه سايت خبري صراط خبر داده است اين تجمع از ساعت 12 روز گذشته براي حضور در اطلاعرساني صورت گرفته بود. واكنشها به سفر جك استراو اما از همان روز اول حضورش آغاز شد. با انتشار تصويري از حضور وي در خيابان فردوسي تهران. كمي بعد منابع مطلع خبر دادند سفر جك استراوو، نماينده پارلمان انگليس به تهران يك سفر شخصي است و وي با تور گردشگري به ايران سفر كرده است. با اين حال خبرهايي هم از برخي تجمعها در شهر يزد كه جك استراو پس از سفر به آن مراتب خرسندي و شگفتي خود را از محيط آنجا اعلام كرده بود، شنيده ميشود.