• 1404 سه‌شنبه 25 آذر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3142 -
  • 1393 سه‌شنبه 9 دي

ورود وزيركشور به پرونده درگيري مسلحانه گلپايگان

اعتماد| با دستور مستقيم وزير كشور به فرمانده نيروي انتظامي و معاونت امنيتي و انتظامي وزارت كشور، براي رسيدگي «فوري» و «قاطعانه» به پرونده درگيري خونين شنبه گذشته پليس با سارقان مسلح در خمين و گلپايگان، بررسي اين حادثه ابعاد وسيع‌تري به خود گرفته است.
عصر شنبه شش دي ماه، خبر درگيري مسلحانه خونين پليس با سه سارق سابقه‌دار در سه استان لرستان، مركزي و اصفهان روي خروجي رسانه‌ها قرار گرفت. آمار كشته‌شدگان اين حادثه لحظه به لحظه افزايش مي‌يافت تا آنجا كه سرانجام پايگاه اطلاع‌رساني پليس از شهادت 5 نفر، مجروح شدن 7 نفر و به هلاكت رسيدن يكي از سارقان در جريان درگيري‌هاي پي در پي با پليس در دو شهر خمين مركزي و گلپايگان اصفهان خبر داد.
تيراندازي جنون‌آميز سارقان مسلح به سمت نيروهاي انتظامي و مردم عادي به حدي شوك‌آور بود كه باعث شد تا تنها ساعاتي پس از انتشار خبر درگيري‌ها، سرهنگ آقاخاني، فرمانده انتظامي استان اصفهان، با حاضر شدن در جمع خبرنگاران خبر شهادت جانشين فرمانده پليس گلپايگان، يكي از پرسنل پليس و دو نفر از مردم عادي اين شهر و شهادت يكي از ماموران پليس خمين را تاييد كند و با تاكيد بر حضور ضاربان در استان اصفهان به پيگيري عمليات پليس در اين استان و استان‌هاي همجوار و دستگيري قريب‌الوقوع آنها خبر دهد.
اما آنچه تحقيق گسترده درباره اين حادثه را به دنبال داشته است، اظهارات رسول ياحي، معاون سياسي امنيتي استاندار اصفهان درباره علت و نقطه آغازين اين درگيري است كه با واكنش رييس پليس آگاهي و فرماندار استان لرستان همراه شده است. ياحي، روز يكشنبه، در گفت‌وگوي خود با رسانه‌ها، ضاربان را «سارقان مسلحي كه پس از سرقت ناكام از بانكي در اليگودرز لرستان، به سمت خمين متواري شده بودند» دانسته كه در مواجه با ماموران ايست- بازرسي خمين با پليس درگير شده‌اند.
اما ظهر ديروز و پس از گذشت سه روز از وقوع اين حادثه، رييس پليس آگاهي استان لرستان هرگونه وقوع سرقت مسلحانه از بانكي در اليگودرز را به‌شدت تكذيب كرد و در شرح حادثه گفت: «اين سرقت در يكي از استان‌هاي همجوار اصفهان رخ داده و بنده خبر سرقت از بانكي در اليگودرز را به‌شدت تكذيب مي‌كنم. در 9 ماهه گذشته مطلقا سرقتي از بانك يا سرقتي مسلحانه نداشته‌ايم و لرستان از استان‌هاي امن كشور است.»
فرماندار لرستان نيز با انتقاد از انتشار خبر سرقت مسلحانه از بانكي در اليگودرز در رسانه‌هاي مكتوب و غيرمكتوب و با اشاره به تاييد اطلاعات نادرست درباره اين درگيري در بخش خبري 20:30 شبكه دوم سيما، با ارسال جوابيه‌يي به مديركل صدا و سيماي مركز لرستان، هر گونه سرقت مسلحانه در اليگودرز را تكذيب و انتشار اين اخبار را باعث تشويش اذهان عمومي دانست و از او خواست تا تكذيبيه اين خبر را جهت تنويز افكار عمومي در بخش خبري شبكه استاني لرستان بازتاب دهد.
همزمان خبرگزاري ايسنا با انتشار گفت‌وگوي خود با يك راننده گلپايگاني كه شاهد تيراندازي سارقان مسلح به سمت ماموران پليس بوده، پرده از زواياي ديگري از اين حادثه برداشته است. اين راننده به ايسنا گفته است: «عصر روز شنبه، ششم دي ماه، نزديك به اذان مغرب به روستاي چشمه‌سفيد رسيده بودم، دو جوان را ديدم كه جلوي ماشينم دست بلند كردند، به دليل سردي هوا، آنها را سوار كردم و متوجه شدم كه سه نفر هستند. آنها مي‌گفتند ماشين‌شان خراب شده و براي تعمير آن را به خمين فرستاده‌اند و خودشان به گلپايگان مي‌روند.» با رسيدن خودرو به ايست - بازرسي، راننده كه قصد توقف داشت با واكنش يكي از سرنشينان روبرو شد كه از او مي‌خواست به حركت خود ادامه دهد. موضوعي كه شك راننده را برانگيخت و سرآغازي بر ورود مامور ايست- بازرسي به ماجرا شد. اين راننده ادامه داد: «من ماشين را متوقف كردم و به سمت مامور رفتم و به دليل شكي كه كرده بودم به او گفتم كه اين سه نفر با من نسبتي ندارند.» تك جمله‌اي كه باعث شد تا مامور نيروي انتظامي با مشكوك شدن به سه سارق از آنها بخواهد تا از خودرو پياده شوند. دستوري كه با واكنش جنون آميز آنها روبرو شد و رگبار گلوله به سمت پليس را سرازير كرد كه در جريان آن يكي از ماموران جان خود را از دست داد و راننده به همراه چند تن از ماموران ديگر زخمي شدند.
پيش از اين مقامات انتظامي استان اصفهان از دستگيري قريب‌الوقوع عاملان اين حادثه خبر داده‌اند، اما انتظار مي‌رود با دستور مستقيم وزير كشور به فرمانده نيروي انتظامي و معاونت امنيتي وزارت كشور مبني بر اقدام فوري و قاطع در مورد اين حادثه و بررسي تمامي ابعاد آن، به زودي، جولان دو سارق مسلح ديگر پايان يابد.

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون