خبرخوان
توليدكنندگان خواهان آزادسازي صادرات تخممرغ هستند
بازار تخممرغ در ماههاي اخير با نوسان قيمتي بالايي روبهرو شد تا جايي كه قيمت هر شانه 30 تايي بين 21 تا 24 هزار تومان رسيد، بنابراين دولت براي تنظيم بازار اين محصول با تخصيص ارز 4200 توماني واردات آن را سرعت بخشيد، بدينترتيب بهاي هر شانه 30تايي تخممرغ وارداتي در ميادين ميوه و تربار و فروشگاههاي زنجيرهاي 13 هزار و 800 تومان به دست مصرفكنندگان رسيد.
همين امر سبب شد تا قيمت تخممرغ توليد داخل متعادل شود؛ به طوري كه اكنون در بازار قيمت به نزديك 18 هزارتومان براي هر شانه 30تايي رسيده است. سالانه 930 هزار تن تخممرغ در كشور توليد ميشود و كشور در توليد اين محصولات خودكفاست اما پارسال به دليل بروز بيماري آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان، واردات تخممرغ كليد خورد. در ابتداي دي ماه امسال توليدكنندگان تخممرغ كشور در نامهاي به وزارت جهادكشاورزي و شركت پشتيباني امور دام خواستار ممنوعيت واردات تخممرغ شدند، تا توليد به سبب كاهش قيمت آسيب نبيند. در پي ورود شركت پشتيباني امور دام كشور به موضوع عرضه تخممرغ وارداتي با قيمتهاي مصوب تنظيم بازاري، قيمت اين محصول در مرغداريهاي كشور به كمتر از هفت هزار تومان در هر كيلوگرم رسيد؛ برخي كارشناسان اين بخش معتقدند ادامه عرضه تخممرغ وارداتي و كاهش قيمت، ميتواند توليدكنندگان اين محصول را در حاشيه زيان قرار دهد و با حذف گلههاي مرغ تخمگذار آسيب جدي به اين صنعت وارد شود. در اين پيوند «رضا تركاشوند» مديرعامل اتحاديه سراسري مرغ تخمگذار روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: سال گذشته به دليل بيماري آنفلوآنزاي پرندگان و معدومسازي تعداد زيادي گلههاي مرغ تخمگذار با كمبود محصول مواجه شده بوديم كه امسال با وجود ارتقاي امنيت زيستي، جوجهريزي به ميزان مطلوب انجام شد؛ بهطوري كه توليد به شرايط عادي بازگشت. وي تصريح كرد: با وجود اوج تقاضاي مصرف در فصل زمستان از دي ماه امسال با مازاد 10 درصدي توليد مواجه شديم كه كاهش قيمت اين محصول را در پي داشت، درحالي كه تصميمگيري براي واردات نيز از نيمه دوم سال در دستور كار دولت قرار گرفت كه بخشي از آن انجام شد. مديرعامل اتحاديه سراسري مرغ تخمگذار گفت: اكنون قيمت تمام شده هر شانه دو كيلويي تخممرغ در محل مرغداريها بين 15 تا 16 هزار تومان است كه با نرخ 18هزار تومان ميتواند به دست مصرفكنندگان برسد كه قيمتي منطقي براي توليدكنندگان و مصرفكنندگان به شمار ميرود. وي اظهار داشت: اما اكنون با نرخهايي كمتر از اين يعني حدود 6200 تومان از مرغداران در محل مرغداريها خريداري ميشود كه ضرر بين 1200 تا 1500 تومان توليدكنندگان را نشان ميدهد. تركاشوند اضافه كرد: اگر حجم مازاد تخممرغ كشور هدايت نشود بهطور حتم با خروج گروهي ديگر از توليدكنندگان از چرخه اين صنعت و حذف گلههاي خود، توليد سال آينده محصول تخممرغ كشور با مشكل جدي مواجه خواهد شد. وي با بيان اينكه در فصل بهار مصرف تخممرغ به شكل فصلي كاهش مييابد، افزود: براي رفع اين مشكل به نظر ميرسد تنها راهكار ايجاد ممنوعيت واردات و آزادسازي صادرات است تا از افت قيمتها جلوگيري شود. وي پيشنهاد داد: براي جلوگيري از ضرر توليدكنندگان آمادگي داريم هر شانه 30 تايي تخممرغ را بهطور مستقيم با قيمت 15 هزار و 500 تومان نيز عرضه كنيم. وي درباره تفاوت قيمت تخممرغ وارداتي و داخلي اضافه كرد: اگر هر كيلوگرم تخممرغ حتي با يك دلار ارز نيمايي 8500 تومان و ارز آزاد 14 هزارتوماني وارد كشور شود نرخي بيش از نرخ توليد داخل خواهد داشت.ايرنا
معرفي عضو جديد هياتمديره بانك ملت
معاون پيشين مديرعامل در امور بانكداري شركتي و تجاري به عنوان عضو هياتمديره جديد بانك ملت معرفي شد. به گزارش روابط عمومي بانك ملت، بهمن اسكندري عضو پيشين هيات عامل و معاون مديرعامل در امور بانكداري شركتي و تجاري، براساس صورتجلسه هياتمديره اين بانك
به عنوان عضو جديد هيات مديره معرفي شد. دكتر محمد بيگدلي، عليرضا لگزايي، حسن روستا و دكتر حميد تاجيك ديگر اعضاي هياتمديره بانك ملت را تشكيل ميدهند.
برگزیدگان چهارمین المپیاد تکنسینهای ایران مشخص شدند
صبح امروز مراسم اختتامیهی چهارمین المپیاد تکنسینهای ایران در تالار قلم کتابخانهی ملی ایران برگزار شد. این رقابتها از سال 2014 بهصورت سالیانه با همکاری سامسونگ ، سام سرویس و سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در حال برگزاری است و در چهارمین دوره، میزبان 1959 نفر شرکتکننده برای رقابت در چهار شاخهی موبایل و تبلت، صوتی و تصویری، لوازم خانگی و تهویهمطبوع بود که بهگفتهی فرهاد هجرت، مدیر ارشد بازاریابی شرکت سامسونگ گلف الکترونیکس - ایران، حدود 27 درصد رشد را نسبت به دورهی سوم نشان میدهد. هجرت در مراسم اختتامیهی چهارمین المپیاد تکنسینها با اشاره به مسئولیتهای اجتماعی سامسونگ در ایران، از آکادمی مهندسی در کنار کتابخانههای گویا و مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر، بهعنوان سه مرکز مهم شرکت متبوع خود در ایران نام برد و گفت:آکادمی مهندسی سامسونگ، واقع در میدان بهمن، از سال 2014 بازگشایی شد و طی 47 ماه فعالیت مستمر خود، میزبان 100 دوره بود و بیش از 2000 نفر از آن فارغالتحصیل شدند. رضا باجولوند، معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در طول مراسم امروز با اشاره به بهبود سطح کیفی و میزان استقبال از مسابقات، ابراز امیدواری کرد که با همکاری سامسونگ، این رقابتها در سطح بینالمللی نیز توسعه یابند. بهگفتهی باجولوند، تیم مدیریتی سازمان آموزش فنی و حرفهای بهدنبال واگذاری مسابقات به صاحبان مشاغل است تا بدین ترتیب «از دل صنعت، تیم ملی مهارت کشور برای شرکت در مسابقات جهانی انتخاب شود». او در ادامه از برنامهریزیهای سازمان برای برگزاری اردوی آمادهسازی رقابتهای بینالمللی در 11 رشته پرده برداشت که در مردادماه سال آینده برگزار خواهد شد.