• 1404 شنبه 20 ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4324 -
  • 1397 پنج‌شنبه 16 اسفند

هدف نظام جمهوري اسلامي رسيدن به عدالت بوده است

محمدجعفر منتظري، دادستان كل كشور روز گذشته در گفت‌وگويي راديويي گفت: « هدف نظام مقدس جمهوري اسلامي رسيدن به عدالت بوده است؛ البته رسيدن به عدالت ملزوماتي دارد كه عمده‌اش بر عهده مسوولان است. رسيدن به عدالت نيازمند نقشه جامع است كه در بيانيه گام دوم رهبري به آن اشاره شده است.»

به گزارش فارس، دادستان كل كشور با اشاره به بندهاي بيانيه رهبر معظم انقلاب ادامه داد: «در بند چهارم منشور بحث عدالت مطرح شده است و فرموده‌اند عدالت در صدر همه كارها است.» به گفته او، ما امروز در برخي از دستگاه‌هاي اجرايي شاهد بي‌عدالتي‌هايي هستيم كه ناشي از عدم اجراي قوانين است. منتظري با اشاره به اين مطلب كه برخورد با فساد پس از وقوع به عهده قوه قضاييه است، گفت: «البته نبايد فراموش كنيم كه برخورد با فساد همه‌اش به عهده قوه قضاييه نيست بلكه بايد منشأ وقوع آن را از بين برد.» دادستان كل كشور گفت: « نمي‌شود توقع برخورد با فساد و رسيدن به عدالت را داشت اما در دستگاه‌هاي اجرايي شاهد بي‌عدالتي و باز بودن منافذ رخ دادن فساد باشيم.»

او ادامه داد: «مردم از قوه قضاييه انتظار به حقي دارند براي برخورد با فساد اما قبل از ان بايد منشأ فساد را خشكاند. البته اينگونه نيست كه فساد در دستگاه‌ها و در كشور نهادينه شده باشد اما همين مقدار فساد هم زيبنده نظام نيست.»

منتظري گفت: «بنده به واقع متاسفم از وقوع برخي اتفاقات كه عده اندكي از افراد برخي خطوط قرمز را رعايت نمي‌كنند. من كاري به دين و ايمان برخي از افراد ندارم اما اينها نمي‌دانند كه در يك كشور لاييك زندگي نمي‌كنند؟ نمي‌دانند كه اين كشور قوانين و مقرراتي دارد؟»

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون