1960 تا اوايل دهه 1970؛ گسترش برنامه كوپن غذايي
تغييراتي در قانون براي كوپن غذايي لحاظ شد. نگرانيها در خصوص هزينهها زياد شد به همين دليل تغييراتي در قانون كوپن غذايي شكل گرفت. در واقع سوال اساسي اين بود كه چگونه ميتوان دسترسي به كوپن غذايي را در تعادل نگه داشت؟
1964؛ تصويب قانون كوپن غذايي
در اين سال، رييسجمهور جانسون از كنگره خواست تا اين قانون به صورت دائمي تصويب شود. لايحهاي كه در نهايت توسط كنگره تصويب شد اهدافي مانند، تقويت بنيه اقتصادي كشاورزان و افزايش سطح تغذيه در ميان خانوارهاي كم درآمد را دنبال ميكرد.
1961 تا 1964؛ تنظيم كوپن غذايي
در طي 18 سال انواع تحقيق و مطالعه روي اين طرح انجام شد و سناتورهاي برجستهاي براي اين طرح فعاليتهاي زيادي داشتند.
1939؛ شروع اولين كوپن غذايي در امريكا
در اين برنامه مقرر شده بود كه در حدود يك دلار كوپن خريد مواد غذايي و 50 سنت براي خريد آب به افراد واجد شرايط داده شود. در طول 4 سال 4 ميليون فرد واجد شرايط شناسايي شد. هزينههاي اجرايي طرح 262 ميليون دلار تخمين زده ميشد.
1974، آغاز برنامه در سطح ملي
مطابق با تصويب قانون از ژانويه 1974 فعاليت كوپن غذايي در سراسر امريكا آغاز شد.
1976؛ افزايش نرخ مشاركت در برنامه
در اين سال برنامه كوپن غذايي حدود 18.5 ميليون نفر را تحت حمايت خود قرار داد.
1977؛ تصويب قانون غذا و زراعت
دولت وقت جمهوريخواه، پيشنهاد اصلاح برنامه كوپن غذايي (FSD) را داد. در واقع پيشنهاد براي اصلاح برنامه در راستاي تمركز و تشديد كنترل بر افراد نيازمند و ساده كردن بروكراسيهاي اداري بود.
1981؛ افزايش مشمولين تا 22 ميليون و 400 هزار نفر
اوايل دهه 1980؛ كاهش بودجه. در اين سال، گزينه ديگري به اين قانون اضافه شد و آن جستوجوي شغل توسط متقاضيان بدون درآمد بود. به دليل اينكه هزينههاي اين برنامه بالا رفته بود، اين گزينه اضافه شد.
2013، افزايش مشمولين به 47.5 ميليون نفر
در سالهاي پس ار ركود، مشمولين به شدت افزايش يافتند اما در سال 2017، اين تعداد به 42.1 ميليون نفر كاهش يافت. در حال حاضر حدود 44 ميليون نفر از برنامه كوپن غذايي استفاده ميكنند.
2010؛ تصويب قانون كودكان سالم و بدون گرسنگي
اين قانون كه در دسامبر 2010 به تصويب رسيد، مجوز برنامههاي تغذيهاي در مدارس را صادر كرد. اين برنامه بيشتر به منظور پيشگيري از چاقي ارايه شده
بود.
2009؛ تصويب قانون سرمايهگذاري و بازسازي
اين قانون پاسخي به بحران بزرگ بود. از آن جايي كه قيمتها افزايش پيدا كرده بود، مواردي براي افزايش مزايا در نظر گرفته شد.هرچند ارزش افزوده افزايش يافته به دليل تورم كاهش يافت.
2008، تصويب قانون حفاظت غذا و انرژي
با تصويب اين قانون دولتها به كمك به برنامههاي غذايي تا افزايش 10 ميليارد دلار در هر سال متعهد شدند. در همين سال نام برنامه از كوپن غذايي به قانون غذا و تغذيه تغيير كرد.