جزييات جديدي از پروژه «عنكبوت» منتشر شد
مركز بررسي جرايم سازمانيافته فرماندهي امنيت سايبري سپاه پاسداران با انتشار يك بيانيه تحليلي، جزييات جديدي از پروژه «عنكبوت» در شبكه اجتماعي فيسبوك را رسانهاي كرد. به گزارش مشرق، مركز بررسي جرايم سازمانيافته سايبري سپاه پاسداران انقلاب اسلامي جزييات جديدي از پروژه «عنكبوت» را كه اخيرا اجرا شده بود منتشر كرد. بر اين اساس و با در نظر گرفتن ملاحظات امنيتي، به تشريح جزييات فعاليت دو تن از مهمترين متهمان بازداشتشده ميپردازيم. ذكر اين نكته ضروري است كه نام و اطلاعات بقيه متهمان به دلايل اطلاعاتي نزد اين مركز محفوظ مانده و جزييات بخشهاي ديگر پروژه طي بيانيههاي آتي به اطلاع عموم مردم عزيز و انقلابي ايران خواهد رسيد.
آقاي م. ي وي 27 ساله بوده و داراي كارشناسي كشتيسازي از دانشگاه اميركبير تهران است. مديريت نزديك به 20 صفحه پرمخاطب مبتذل و جريانساز بر عهده وي بوده و شبكه ارتباطي و تعاملي قوي با ديگر مديران صفحات مبتذل و مستهجن فيسبوك داشته است. م. ي همچنين مديريت صفحات جعلي (Fake) مرتبط با چندين هنرمند، فوتباليست و شخصيتهاي بزرگ و ايجاد مزاحمت براي آنها را نيز در بين موارد مجرمانه خود دارد. اين فرد در بسياري از پستهاي ارسالي خود، والاترين ارزشها و مقدسات مذهبي و ديني شيعيان را به تمسخر گرفته و با استفاده از ارتباطهاي قوي خود با ديگر مديران صفحات، توليدات خود را در ديگر صفحات پرمخاطب بازنشر ميداده است.
آقاي ع. ر 27 ساله، ساكن تهران و داراي مدرك ديپلم است. وي معتاد به مواد مخدر بوده و به عنوان يكي از فعالترين مديران صفحات فارسي فيسبوك، طي شش سال بيش از 120 صفحه مستهجن در فيسبوك را با شبكهاي بسيار قوي راهاندازي و مديريت ميكرده است. اين فرد با آگاهي كامل و سنجش ذائقه مخاطبان خود در اين شبكه اجتماعي، محتواي مستهجن و مبتذل موردنظر خود را بارگذاري كرده و حتي عناوين صفحات تحت مديريتش بدون استثنا داراي مضامين مستهجن يا عينا مستهجن بوده است. بر اساس اقارير متهم و مستندات به دست آمده، ع. ر با سوءاستفاده از تصاوير دختران ايراني در شبكه فيسبوك، اقدام به ايجاد حسابهاي كاربري جعلي (Fake Profiles) ميكرد و سپس به وسيله اين حسابهاي كاربري، صفحات مستهجن را ايجاد و محتواي غيراخلاقي جمعآوريشده را در آنها منتشر ميكرد.