• 1404 پنج‌شنبه 19 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4242 -
  • 1397 چهارشنبه 7 آذر

دكه خبر

رييس سازمان مديريت بحران كشور:

دعا كنيم در تهران زلزله نيايد

رييس سازمان مديريت بحران كشور با بيان اينكه دعا كنيم تا در تهران زلزله نيايد، گفت: امكان ايجاد خطوط ارتباط زميني براي امدادرساني در زمان حادثه تهران وجود ندارد و خطوط امدادرساني هوايي در اين شهر تقويت شده است.

اسماعيل نجار، حوادث طبيعي تهران به ويژه زلزله را جزو حوادث بزرگ و پيچيده بيان كرد و گفت: جمعيت ساكن و در رفت‌وآمد تهران بيش از 10 ميليون نفر است كه براي امدادرساني در طول روز و شب برنامه متفاوتي بررسي و مطالعه شده است.

رييس سازمان مديريت بحران كشور با بيان اينكه بايد دعا كرد كه در تهران حادثه‌اي رخ ندهد، افزود: تمام دستگاه‌هاي اجرايي براي آمادگي كامل با حوادث طبيعي و زلزله برنامه‌ريزي‌هاي مدوني را در دستور كار خود قرار داده‌اند. وي خاطرنشان كرد: ساخت‌وساز در تهران داراي اهميت بسياري است و بايد بر اين موضوع نظارت كامل و دقيقي صورت گيرد و از اين موارد مي‌توان به مصوبه شوراي عالي شهرسازي مبني بر عدم ساخت‌وساز روي گسل‌ها و مقاوم‌سازي ساختمان‌هاي مهم و حساس اشاره كرد.

نجار با تاكيد بر اينكه طبق برنامه‌ريزي‌ها قرار بر آن است تا در زمان حادثه احتمالي از 30 استان براي كمك‌رساني به تهران به كار گرفته شود، گفت: همراهي، همكاري و رفتار مردم در زمان حادثه بسيار مهم است و از نمونه‌هاي آن مي‌توان به زلزله سال گذشته ملارد اشاره كرد كه رفتار مردم در استفاده از خودروي شخصي و توقف آنها در معابر اصلي شهر مناسب نبود و عاملي شد كه راه‌هاي حياتي و رفت‌وآمد در تهران بسته شود و اين در حالي است كه رفت‌وآمد در زمان حادثه براي تيم‌هاي امدادرساني بسيار مهم و حياتي است. رييس سازمان مديريت بحران كشور اظهار كرد: مهم‌ترين راه و روش امدادرساني در تهران استفاده از خطوط هوايي است كه طبق برنامه‌ريزي‌ها قرار بر آن است تا براي امدادرساني از طريق بالگرد و باند پروازي دوشان تپه، قلعه مرغي و فرودگاه مهرآباد استفاده شود.

وي تاكيد كرد: امكانات وجود ندارد كه راه‌هاي ورود و خروج زميني جديدي براي شهر تهران احداث شود و بايد طبق برنامه‌ريزي مناسب از داشته‌هاي فعلي استفاده كرد كه اين پاشنه آشيل امدادرساني در تهران است و در زمان رخداد زلزله در تهران رفت‌وآمد تيم‌هاي امدادي با مشكل بسيار مواجه مي‌شود. نجار اظهار كرد: افراد بايد تحت آموزش قرار بگيرند و بدانند در زمان رخداد حادثه چه اقداماتي انجام دهند كه در اين راستا دو واحد درس اختياري در دروس دانشگاهي گنجانده شده و قرار بر آن است تا در دروس مدارس نيز مطالبي در زمينه امدادرساني و اقدامات مناسب در زمان رخداد زلزله تدريس شود. ايسنا

 


جزييات امدادرساني به 17 استان درگير سيل و آبگرفتگي

رييس سازمان امداد و نجات از سيل و آبگرفتگي در ١٧ استان خبر داد و جزئيات امدادرساني به اين استان‌ها در پنج روز گذشته را تشريح كرد.

مرتضي سليمي، با اشاره به اينكه طي روز دوشنبه ١٧ استان متأثر از زلزله بودند گفت: اصفهان، ايلام، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختياري، خراسان شمالي، خوزستان، سيستان و بلوچستان، فارس، كرمان، كرمانشاه، كهگيلويه و بويراحمد، گيلان، لرستان، مازندران، هرمزگان و همدان استان‌هاي درگير سيل هستند كه تاكنون١٥٠ شهر، روستا و مناطق عشايرنشين در اين استان‌ها امداد رساني شدند. وي ادامه داد: افراد امداد رساني شده ۵۵٨٨ نفر بودند كه از اين تعداد ٧٨ نفر به مناطق امن انتقال يافتند و براي ۴۶٨ نفر اسكان اضطراري فراهم شد. سليمي افزود: ٣ نفر مفقود و يك نفر نيز كشته شدند. امدادرساني درايلام، چهارمحال و بختياري، خوزستان، فارس، كهگيلويه و بويراحمد، لرستان، هرمزگان و جست‌وجوي مفقودين در گيلان ادامه خواهد داشت. ايسنا

 


لزوم دريافت «پروانه هوشمند» براي ثبت نام كارت سوخت تاكسي

مديرعامل سازمان تاكسيراني از لزوم دريافت پروانه هوشمند براي رانندگان تاكسي در ثبت نام كارت سوخت خبرداد. عليرضا قنادان، با اشاره به آغاز ثبت‌نام كارت سوخت، اظهار كرد: از آنجايي كه احتمالا به مانند دوره قبل، در موضوع سهميه‌بندي سوخت، سهميه خاصي به تاكسي‌ها داده مي‌شود؛ لذا پيشنهاد مي‌شود هرچه سريع‌تر رانندگان تاكسي فاقد پروانه هوشمند نسبت به دريافت پروانه اقدام كنند. ايسنا

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون