• 1404 پنج‌شنبه 26 تير
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3104 -
  • 1393 سه‌شنبه 20 آبان

افزايش اختيارات دانشگاه‌ها در پذيرش دانشجويان دكترا

رييس سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به تغييرات مهم در آزمون دكترا سال 94 گفت: آزمون امسال در بخش ارزيابي دانشگاه‌ها با تغييراتي مواجه شده است كه استقلال مورد نياز دانشگاه‌ها در پذيرش دانشجوي دكترا را تامين مي‌كند.
ابراهيم خدايي در گفت‌وگو با مهر افزود: نسبت به سال گذشته دو تغيير عمده در پذيرش آزمون نيمه متمركز دكتري بر اساس آيين‌نامه جديد به وجود آمده است كه يكي مربوط به شيوه نامه اجرايي دانشگاه‌ها است و ديگر اينكه ايجاد حد نصاب در اختيار دانشگاه قرار گرفته است. وي يادآور شد: شيوه نامه نمره‌گذاري براي بخش مصاحبه و بررسي سوابق علمي، آموزشي و پژوهشي داوطلبان آزمون دكتري پيش از اين پيشنهادي بود و اكنون بر اساس آيين نامه جديد الزام‌آور شده است. دانشگاه‌ها بايد بر اساس اين شيوه نامه نمره‌گذاري كنند.
خدايي خاطرنشان كرد: ضمن اينكه دانشگاه مي‌تواند براي نمره مصاحبه حد نصاب تعيين كند. در واقع اين اختيار را دارد كه نمرات زير 20 يا 30 را نمي‌پذيرد. نمرات نيز در اينجا مجموع آزمون كتبي، مصاحبه و سوابق علمي، آموزشي و پژوهشي داوطلب محسوب مي‌شود. وي درباره سهم آزمون كتبي در مجموع پذيرش نيمه متمركز دكتراي دانشگاه‌ها و مراكز علمي گفت: سهم آزمون‌ها همچون سال گذشته است به اين ترتيب كه 30 درصد نمره را مجموع آزمون كتبي و معدل‌هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد تشكيل مي‌دهند كه آزمون كتبي در اين ميان 80 درصد نمره و مجموع معدل‌ها 20 درصد آن نمره را تشكيل خواهند داد. رييس سازمان سنجش اضافه كرد: 70 درصد باقيمانده نيز مجموعي از مصاحبه، بررسي سوابق علمي، كتاب، مقاله و ساير سوابق آموزشي و پژوهشي داوطلب است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون