• 1404 دوشنبه 22 ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3376 -
  • 1394 دوشنبه 4 آبان

سرخط خبرها

حذف ايستگاه‌هاي مكرر ماليات بر ارزش افزوده|رييس اتاق اصناف ايران گفت: با مجلس بر سر حذف ايستگاه‌هاي مختلف اخذ ماليات بر ارزش افزوده نقطه اشتراك داريم كه در نهايت اين ماليات در حلقه نهايي يعني مصرف‌كننده پرداخت شود. علي فاضلي، درباره آخرين وضعيت لايحه ماليات بر ارزش افزوده در مجلس، خاطرنشان كرد: ماليات بر ارزش افزوده، قانون آزمايشي پنج ساله بود و با توجه به اينكه عمر قانون برنامه پنجم توسعه به پايان رسيده است، بايد به عنوان لايحه دايمي در مجلس به تصويب برسد.

 

طرح تغيير مقررات سازمان هواپيمايي روي ميز دولت|معاون وزير راه و شهرسازي از ارسال طرح تغيير ضوابط و مقررات سازمان هواپيمايي كشوري به دولت خبر داد و گفت: سيستم‌هاي نظارتي در سال‌هاي اخير كاملا تغيير كرده و بايد در ضوابط و مقررات تغييراتي ايجاد كنيم تا بتوانيم با سيستم‌هاي نظارتي دنيا هماهنگ باشيم.

علي عابدزاده با يادآوري اينكه با مقررات كنوني سازمان هواپيمايي كشوري توان نظارتي چنداني نداريم، گفت: بايد ضوابط و مقررات حاكم بر سازمان هواپيمايي كشوري را اصلاح كنيم كه در اين رابطه طرحي داريم. وي با بيان اينكه در حال مذاكره با دولت براي ارايه اين طرح هستيم، اضافه كرد: بايد تغييرات لازم را در فرآيندهاي قانون و مقررات سازمان هواپيمايي كشوري ايجاد كنيم، اگر اين كار را نكنيم نمي‌توانيم به وظايف نظارتي خود عمل كنيم و موفق نخواهيم بود.

 

بسته خروج از ركود نگاه صادراتي ندارد|رييس كميسيون كشاورزي اتاق بازرگاني تهران گفت: در حالي كه ميزان ارزآوري خودرو كمتر از نصف صنايع غذايي است اما در اين بسته براي فروش خودرو تمهيدات خاصي در نظر گرفته شده است. كاوه زرگران به ايلنا گفت: اگر دولت بر اساس نگاه صادراتي به صنايع كشور نگاه مي‌كرد صنايع غذايي از اولويت بالايي نسبت ‌به صنعت خودرو‌سازي برخوردار بود. وي با اشاره به مشكلات اقتصادي كشور گفت: با توجه به اينكه ما در حال حاضر در ركود به سر مي‌بريم و دولت نيز از حيث تامين نقدينگي و غذا مشكل دارد با اين اوصاف من فكر نمي‌كنم ما از ركود خارج شويم. به گفته وي در شش ماهه اول امسال صنايع غذايي يك ميليارد و 200 ميليون دلار صادرات داشته‌اند. حال با اين اوصاف و مطابق اصول اقتصادي كه صادرات محرك موتور اقتصادي يك كشور است كاملا مشخص است كه اين بسته صادرات‌محور نيست.

 

ظرفيت پروژه‌هاي ايران و روسيه به 40 ميليارد دلار مي‌رسد|به گفته مهدي محتشمي، مشاور وزير ارتباطات در كميسيون مشترك همكاري‌هاي اقتصادي ايران و روسيه، در مجموع پتانسيل افزايش سطح روابط بازرگاني و تجاري بين دو كشور بسيار بالاست و اگر از اين ظرفيت استفاده شود مجموع پروژه‌هاي ايران و روسيه به حدود 40 ميليارد دلار خواهد رسيد.

وي همچنين در پاسخ به ابهام تفاوت ارقام اعلام شده براي پروژه‌هاي ايران و روسيه كه 40 و 25 ميليارد دلار اعلام شده است، گفته است: «25 تا 30 ميليارد دلار پروژه‌هاي تعريف شده بين ايران و روسيه است كه در گذشته موافقت اجراي اين پروژه‌ها تبادل شده است. همچنين 5 ميليارد دلار نيز براي گشايش خط اعتباري ميان ايران و روسيه توافق شده است كه اين ظرفيت متناسب با سطح بهره‌برداري قابل افزايش است. در مجموع پتانسيل افزايش سطح روابط بازرگاني و تجاري بين دو كشور بسيار بالاست و اگر از اين ظرفيت استفاده شود مجموع پروژه‌هاي ايران و روسيه به حدود 40 ميليارد دلار خواهد رسيد.»

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون