شيب آرام شاخص بورس
گروه اقتصادي | دماسنج بازار سرمايه روز گذشته ۲۲ واحد كاهش يافت و به رقم ۷۷ هزار و ۲۶۵ واحد رسيد. همچنين آيفكس 2/1 واحد افت كرد و تا 6/818 پايين آمد. شاخص كل بازده نقدي و قيمتي بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته در اواسط ساعات معاملات تا رقم ۷۷ هزار و ۴۱۳ واحد بالا رفت، اما در ادامه روند نزولي را از سر گرفت و در نهايت با ۲۲ واحد كاهش نسبت به روز گذشته در تراز ۷۷ هزار و ۲۶۵ واحدي ايستاد. شاخص كل هموزن 4/3 واحد افت كرد و به رقم ۱۵ هزار و ۴۶ واحدي رسيد، اما شاخص آزاد شناور پس از ۹۳ واحد رشد تا مرز كانال ۸۶ هزار واحدي بالا رفت. شاخص بازار اول نيز ۳۴ واحد رشد كرد و به عدد ۵۳ هزار و ۹۵۵ واحدي رسيد، اما شاخص بازار دوم با بيش از ۳۴۱ واحد كاهش عدد ۱۶۹ هزار و ۶۲۹ واحدي را تجربه كرد.
نماد معاملاتي سايپا با ۶۰ واحد تاثير مثبت در دماسنج بازار سرمايه بيشترين نقش را در نوسانات صعودي شاخص بازار سرمايه داشت. بعد از اين نماد ايرانخودرو، سرمايهگذاري سايپا و گروه بهمن بيشترين نقش را در رشد شاخص كل ايفا كردند. در طرف مقابل نماد معاملاتي فولاد اصفهان با ۳۲ واحد تاثير منفي در شاخص كل بيشترين نقش را در افت نماگر بازار داشت. پس ازاين نماد بانك انصار، معدني و صنعتي گلگهر و كشتيراني جمهوري اسلامي ايران بيشترين نقش را در افت شاخص كل ايفا كردند.
ارزش معاملات به رقم ۳۰۱ ميليارد و ۴۰۸ ميليون و ۳۰۰ هزار تن بالغ شد كه اين رقم ناشي از دست به دست شدن يك ميليارد و ۳۸۷ ميليون سهم و اوراق مالي قابل معامله طي ۹۴ هزار و ۴۷۷ نوبت دادوستد بود. در پايان معاملات نماد معاملاتي شركت سايپا شيشه بابت برگزاري مجمع عمومي فوقالعاده براي تصميمگيري درباره افزايش سرمايه متوقف شد. همچنين نماد معاملاتي حقتقدم شركت سرمايهگذاري اعتبار ايران با توجه به اعلام مهلت پذيرهنويسي بدون محدوديت نوسان قيمت و با استفاده از مكانيزم حراج تكقيمتي بازگشايي شد. نماد معاملاتي شركت كمباينسازي ايران پس از برگزاري مجمع عمومي عادي بهطور فوقالعاده مبني بر انتخاب اعضاي هياتمديره، با محدوديت نوسان قيمت بازگشايي شد. در معاملات نماد معاملاتي سايپا شاهد بيشترين حجم معامله بود.