سر خط خبرها
تيم ايران در مسابقات فوتسال گرندپري سال ۲۰۱۵ با قرعه خوبي همراه شد و اين شانس را دارد كه با ارايه بازيهاي قابل قبول به فينال راه پيدا كند. تيم فوتسال ايران در گروه B رقابتها با تيمهاي اروگوئه، آنگولا و كلمبيا همگروه شده است.
مايكل اومانيا، مدافع كاستاريكايي تيم فوتبال پرسپوليس بهدليل آسيبديدگي از ناحيه زانو در دو مسابقه ليگ مقابل ملوان و استقلال و همچنين ديدار برابر ذوبآهن در جام حذفي قادر به همراهي تيمش نخواهد بود.
در ادامه رقابتهاي جودو جوانان جهان، مهدي فتحيپور با برتري مقابل جودوكاران مغولستان و مكزيك به نيمهنهايي راه يافت/ خجسته و تيزتك ديگر نمايندگان ايران با شكست مقابل رقباي خود از دور رقابتها حذف شدند.
ياران حاج صفي از سد بوخوم گذشتند/ در آغاز هفته دوازدهم بوندسليگاي دو آلمان، تيم «افاسوي فرانكفورت» در حضور ۹۰ دقيقهاي احسان حاجصفي با نتيجه ۳ بر ۲ از سد بوخوم گذشت تا با ۱۷ امتياز به رتبه نهم جدول صعود كند
درادامه رقابتهاي جهاني دووميداني معلولين، علي محمدياري در ماده پرتاب ديسك، كلاس F۵۶ با ثبت ركورد ۴۴ متر و ۹۷ سانتيمتر، پس از حريف كوبايي خود به نشان نقره و سهميه پارالمپيك دست يافت.
پيرواني پاسخ ادعاي عربشاهي را داد/ مديرتيم ملي در پاسخ به ادعاي ضيا عربشاهي كه گفته بود به خاطر شكايت پيرواني از او شلاق خورده است در صفحه اينستاگرامش نوشت؛ «نميدانم به چه دليل شما را حد زدند، نام من به ميان آمده كه اينچنين نيست و مانند حرفهاي گذشتهتان كذب است.»
تيم ملي تكواندو براي شركت در تورنمنت آزاد قزاقستان، بامداد روز جمعه با تركيب آرمين هاديپور، محمد كاظمي، بهنام اسبقي، فرزاد ذوالقدري و اميد عميدي عازم «آلماتي» قزاقستان ميشود.
پينگپنگبازان ايران از تور جهاني لهستان حذف شدند/ امين ميرالماسي و سروش اميرينيا دو نماينده تنيس روي ميز ايران در رقابتهاي تنيس روي ميز تور جهاني لهستان با شكست مقابل رقباي خود از دور رقابتها حذف شدند.
تيم واليبال پيكان براي حضور در رقابتهاي جام باشگاههاي جهان راهي برزيل شد.
فدراسيون بسكتبال ايران بهطور رسمي تقاضاي خود براي گرفتن ميزباني رقابتهاي انتخابي المپيك را به مسوولان جهاني ارايه داد.